Hjem / Andet / Vanvid fra Pastaland, afsnit 1488

Vanvid fra Pastaland, afsnit 1488

ER DETTE EN BADEHÆTTE?

ER DETTE EN TANDBØRSTE?

ER DETTE EN CENTRIFUGE TIL URANBERIGELSE?

ER DETTE ET CYKELSTATIV?

ER DETTE ET STYKKE AF DET PURESTE GULD?

ER DETTE EN ITALIENER?

Der foregår ekstremt mange skøre ting i vores civilisation, og det frontalangreb den er udsat for, manifesterer sig på de mest besynderlige måder. I Italien har de i lang tid skullet døje med en særligt utålelig neger, en ghaneser der blev menneskehandlet til en jødinde.

Ja, en af de mest utålelige og modbydelige skodnegere, der i en lang årrække har tilsværtet Italien med sin pinlige opførsel, har fået sin attitude finpudset af en du-ved-hvem. Chokeret er jeg. “Mario Balotelli”, lol.

I weekenden optrådte Balotelli igen som en fornærmet afroklovn, og skabte ballade med at sparke bolden ud mod modstanderholdets fans. Beskyldninger om “racisme” blev naturligvis slynget rundt, og det var så slemt at Veronas byråd vil sagsøge Balotelli for hans tilsværtning af byen.

I en sund verden blev “Mario Balotelli” sendt på det første fly til Ghana, men i båt-båt Cirkus Pizzaland bliver Verona straffet for såkaldt racisme, selvom højtstående folk på stedet sagde at det er pure opspind. Og hvis nogen siger abelyde, hvorfor er det så så slemt? Vi har på Dagens Blæser stillet det spørgsmål før. Balotelli ligner en abe. Han opfører sig tit som en opildnet, aggressiv chimpanze. Det er en åbenlys sammenligning. At råbe mod modspillerne er en inkarneret del af fankulturen. Nu skal hele sporten feminiseres på grund af mikrohjernede millionærnegere, med kæmpe egoer og følelser så skrøbelige som en flødeskumskage.

Men det mest vanvittige ved episoden:

The head of a Hellas Verona ultras supporters group has been handed an 11-year ban by the Serie A club over racist comments he made about Brescia forward Mario Balotelli

In a club statement, Verona confirmed the supporter in question, Luca Castellini, was given a ban until “June 30, 2030.”

In an interview on Monday, the supporter said: “Balotelli is Italian because he has Italian citizenship, but he can never be completely Italian.”

En ghaneser kan ikke blive helt italiensk? 11 års karantæne. Det er ikke længere tilladt at sige helt åbenlyst sande ting. Får vi mon en håndbog med posten fra vores multikulturelle regime, der definerer hvad vi skal betegne ting som?

Kan jeg forvente forbud mod at komme i Parken, fordi jeg ikke synes vores afskyelige negerlandshold består af danske spillere? Det er vel ret sandsynligt?

Negere er ikke som os.

At sige dette bør være aldeles ukontroversielt. Er man uenig kan man for eksempel sige “jeg er uenig og ifølge min mening er Mario en italiener, selvom hans forældre er fra Ghana. Således ser vi forskelligt på tingene XDDD“. Men nej, simple sandheder i 2019 er lig med en komplet virkelighedsfjern heksejagt, resulterer i en skinger overreaktion, og herfra skal lyde et sandfærdigt budskab til alle fremmede i Italien og Danmark: I hører ikke til her. I er ikke os. Det er vores jord, Den tilhører vores efterkommere. Ud.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Boligformand i rotterede skuffet over hans rotter

Man bliver så træt. Få ting er mere trættende end gutmenschen, der føler de pudser …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenGydaMit hjerte er en fedpostSchnaz BeakBåt Båtsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Blæser læser

Klassisk klovnepolitik fra Danmark. For at undgå at få boligområder til at få stemplet ”hård ghetto” så giver cirkuskommunen i Odense folk der har fået en dom 14 dages gratis husleje og 15000 kroner. Det er så gak som noget kan være og det løser naturligvis ingen problemer. Men så kan løgnepressen påstå at det går bedre med multikulturen fordi at der er færre ghettoer i Danmark. BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

www.lokalavisen.dk/112/2019-11-06/-Har-du-f%C3%A5et-en-dom-i-2019-S%C3%A5-kan-du-f%C3%A5-betalt-flyttehj%C3%A6lp-14-dages-gratis-husleje-og-15.000-kroner-fra-kommunen-6400119.html

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

neger pilot tegningen er topklasse!

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Så….Italia har vel tatt imot rundt regnet 1.8 millioner negre hvert eneste år de siste 10-15 årene.

Iallfall. Og dette er kun offisiell statistikk. Så kan man jo undres på hvor mange de egentlig har åpnet døren for.

Og nei, dette er ikke mofasa som blir igjen i Italia, nei nei, dette er mofasa som kommer til ditt nærmiljø.

Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Danmark, Sverige og Norge, alle sammen importerer Mr Neger fra Italia.

Er det noe annet land som har bidratt så meget til nigrasjon?

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Hvordan kan Umfaswe Umbegwengai Tatunka Mumfumbu IKKE være italiener, Claus? Det er da et 100% italiensk navn!

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Hvis italienere er rfa Rødby,er ghaneseren så fra Falster?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jared Taylor interviewet til Italiensk reportage-program på Rei 3 der er en kanal på Italiens stats finansieret public-service udbud.