Hjem / Andet / Årets Good Goy-Pris går til Jonas Eika

Årets Good Goy-Pris går til Jonas Eika

Årets Good Goy-Pris går til Jonas Eika efter en tæt kamp med Jacob Holdt og hans mildest talt progressive kunstværk “Homomuggi-analvoldtægt er vejen til lykke og succes”.

Forræderen Jonas Eika har fået Nordisk Råds Good Goy-pris 2019. Den får han for at have sat fokus på bl.a. den ‘forfærdelige hvidhed og nationalisme’, der hersker i Norden – og i særdeleshed Danmark:

“Jeg tror, at den racistiske og islamofobiske nationalisme, der i disse år vinder frem i de nordiske nationalstater, er afhængig af hvidhed, af en forestilling om den hvide majoritets eksklusive ret til national velstand og sikkerhed. Og jeg ser hvidhed som en arv fra den koloniale fortid, der også gennemkrydser Norden”.

Jurymedlem Rabbi Avi Goldzucker siger blandt andet, at ‘Eikas udtalelser har overrasket og begejstret et stort antal jøder i både Danmark, såvel som Israel og USA’ . “Vi kan knapt forstå det, han er ikke engang på vores betalingsliste. I alle mine år som jurymedlem kan jeg ikke mindes at have set så god en goy før. Det er bare helt fantastisk! Vi vil satse alt på at gøre ham til et stort forbillede blandt de unge – det er lige dét, Danmark har brug for!”, udtaler en meget begejstret Goldzucker med et lusket smil.

Et andet jurymedlem fortæller, at hun var i tvivl til det sidste, men at det var den ‘mere undergravende og rettidige effekt af Eikas ideologiske udtalelser’, hun faldt for. Hun fortsætter; “Etniske danskere hader desværre ikke dem selv nok endnu, til at ville lade sig analvoldtage af en liderlig homomuggi. Jacob Holdt er en glimrende goy, men han er forud for sin tid – og vi ved allesammen, at timing er altafgørende.”.

Med prisen følger også 666.000 Shekels og et 3-måneders kurophold i Tel Aviv.

Efter prisoverrækkelsen forsøgte vores journalist på stedet at få en kommentar fra Jonas Eika, som dog ikke ønskede at medvirke, idet han ‘af respekt for minoriteter ikke giver interviews til hvide mænd fra det patriarkalske overherredømme’.

Om Dr. Shekelgrubler

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClausDr. ShekelgrublerOversætterenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Beklager forsinkelsen. Der er kun et sæt øjne, desværre!

En shekel til den gode goy, for hans hvidhedsafsløringer.

Olmer
Blæser læser
Olmer

“Jeg tror, at den racistiske og islamofobiske nationalisme, der i disse år vinder frem i de nordiske nationalstater, er afhængig af hvidhed, af en forestilling om den hvide majoritets eksklusive ret til national velstand og sikkerhed.”
Øhh, ja naturligvis.. Det har han da helt ret i. Hvis bare han lige ville huske at sige at det nok også har noget at gøre med at flere og flere af vores landsmænd er ved at være godt og grundigt trætte af at ryge bagerst i hver en kø, trætte af at blive udsat for vold, voldtægt, trusler og og generel dårlig adfærd uanset hvor man kigger hen. Men det er jo nok for meget at forlange af en shofar slikkende hæmorideplov..
Mon ikke han er røget på en top 10 over kandidater når “Årets Forræder 2019” skal uddeles!?

Oversætteren
Skribent

Underligt at man kan tage tryghed, mening, familie, magt, velstand og tryghed fra hvide mænd uden at forvente et backlash…

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hvem?

Ingolf Gaboldsen
Skribent