Hjem / Verden / Stor skandale på Karolinska universitetshospital afslører groft jødisk magtmisbrug

Stor skandale på Karolinska universitetshospital afslører groft jødisk magtmisbrug

En helt usædvanlig sag er lige nu et stort samtaleemne i Sverige. Det drejer sig om en banal personalesag, der siden udviklede sig til en kæmpe skandale, hvor man begik justitsmord for at tilfredsstille en truende jødisk mafia. Historien er en kæmpe afsløring af hvorledes jødisk magt kan mobiliseres til at skabe en enorm pøllestorm, indtil de får deres vilje og goyim underkaster sig.

På Karolinska universitetshospital (K.U.) arbejdede en jødisk læge, som på et tidspunkt blev forflyttet. Han anklager den ansvarlige overlæge Inti Peredo for antisemitisme og opdigter episoder om antisemitisme der skal underbygge hans historie om at han er udsat for antisemitisme.

Ingenlunde stopper det der. Jødelægen går videre til sine frænder i medierne og ikke mindst Simon Wiesenthal Center i USA, for at oppiske en stemning. De beskriver det som noget nær et nyt (og virkeligt i deres sind) holocaust, og episoden om K.U.’s påståede antisemitisme er at finde på deres top 10 over de værste antisemitiske hændelser i 2018! Det er ikke pis, kære læser.

Pøllestormen er en realitet. Sygehusledelse og politikere er ude at slikke skoene på disse terroriserende jøder, og der laves en undersøgelse af sagen af et eksternt advokatkontor. Den finder at der er intet som tyder på at den anklagede læge på nogen måde skulle have været “antisemitisk” i ord eller gerning (det er han nok nu, kunne man forestille sig), men alligevel underkaster man sig den internationale, rodløse klike af afpressere.

Offeret for hetzen Inti Peredo skæres i løn, flyttes fra sin stilling, mister retten til at operere og chefen for hans afdeling afgår. Grunden til han afgår er at “han har reageret for sent på antisemitismen og ikke grebet ind”. Lægen er den dag i dag stadig frataget retten til at have med patienter at gøre.

Se blot denne række af historier som SVT, et af de få medier der ikke er jødisk ejede i Sverige, og deres dækning af denne “antisemitiske skandale”.

Udover at holocaust-afpresningsorganet Simon Wiesenrotte Center blev brugt og medierne blev brugt, dannede jøderne også en såkaldt aktionsgruppe mod antisemitisme og racisme på K.U. der senere belønnedes med 50.000 kroner af Stockholms regionsråd, så politikerne også kunne signalere deres totale underkastelse.

Som sagt blev der lavet en undersøgelse med en konkluderende rapport, der viste at der intet var at komme efter i “sagen”. Reaktionen fra Simon Wiesenthal Center var at eskalere og ikke undskylde på vegne af jødelægen eller dem selv. Rabbiner Abraham Cooper, en af Simon Wiesenthal Centers gundlæggere, kalder K.U.’s konklusion “et slag i ansigtet på hver eneste jøde”. Sagen minder meget om den åbne afpresning Island blev udsat for af Anti Defamation League, da de diskuterede forbud mod omskæring.

Nu har SVT lavet et dokumentarprogram i deres serie Uppdrag Granskning om hele sagen, og der konfronterer de Abraham Cooper med hans udsagn. Han siger at han ikke har rapporten på sig. Abraham Cooper kaldte hele undersøgelsen en hvidvaskning, men indrømmer umiddelbart efter at han ikke har læst rapporten, men at de fakta han har er “dybt krænkende og antisemitiske”.

Rabbiner Abraham Cooper er stor fan af teaterdisciplinen “fund af hagekors”.

Nu kan SVT forvente at deres udsendelse om sagen kommer på top 10 over de værste antisemitiske hændelser i 2019, for de afslører en enorm jødisk magt.

Hvorledes en psykopatisk og løgnagtig jødelæge kan sætte en verdensomspændende heksejagt i gang, der lægger et så stort pres på alle involverede, er ikke noget denne nederdrægtige stamme af møntklippere ønsker frem i lyset. Det sker normalt heller aldrig. Men denne gang klappede fælden og nu kan enhver se hvorledes antisemitismekortet spilles, og at fakta ikke på nogen måde er en faktor i deres gøren og laden. Det handler om magt og underkastelse.

Vi kan ikke have sameksistens med denne stamme. Tænk at opføre sig så frækt, når ens etniske gruppering er hovedansvarlig for den fatale og ulykkelige, multikulturelle situation Sverige er kastet ud i.

Du kan se SVT’s Uppdrag Granskning om episoden her.  

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Islands Socialistparti vil fjerne statue af den første permanente bosætter

Islands Socialistpartis formand, Gunnar Smári Egilsson, har opfordret til, at statuen af Ingólfr Arnarson, som …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenSchnaz BeakTorsten TorOversætterenJernjyden Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Olmer
Blæser læser
Olmer

Sameksistens med dem er helt og aldeles umulig og SKAL ophører, såfremt vores stamme skal have en chance. Episoder som denne ser jeg som til vores fordel da der ikke skal mange af dem til for at begynde at rødkalke folk i jøde spørgsmålet. Folk begynder langsomt at forstå de 109 og når nok gør det… Ja, tør man håbe på 110.
Det er vigtigt at alle nutidige hændelser bliver hevet frem i lyset.
“Expose the nose”

Jernjyden
Gæst
Jernjyden

Der lyder et smertenshyl fra dem, idet de slår ud efter én.

Oversætteren
Skribent

Vildt!

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Jeg har lest en del angående fenomenet “apatiske barn” som altså kun eksisterer i Sverige.

Slik fungerer det:

Et barn blir underernært med vilje. Så legges det inn på et svensk sykehus, som gir det denne spesielle diagnosen. Deretter blir det gjort vedtak om at det skal innta næring via gastro-tube.

Når så er skjedd, får dette barnet et helt team med “hjelpepleiere” som skal følge med det døgnet rundt. Bortsett fra at ingenting gjøres, barnet holdes kun såvidt i live.

Araberne som gjør dette svindler til seg enorme summer fra det svenske trygdesystem på denne måten, så mye som 400 000 SEK per måned er blitt nevnt per barn, som altså går til “lønn” til disse “hjelpepleierne”.

Det er nesten helt sikkert at også jødene er med på denne svindelen, og jeg tror også det var det Karolinska Universitetssykehus som godtok denne diagnosen med et apatisk barn først, og deretter spredde dette fenomenet seg til mange deler av Sverige.

Men denne diagnosen er altså ikke internasjonalt anerkjent, den eksisterer kun i Sverige. Noen av disse barna har blitt tatt med til sykehus i Norge og Danmark, blant annet, og da er det påvist underernæring, som jo er lett å kurere i vårt samfunn.

Det var en blogg som het jajj.se som skrev mer inngående om dette fenomen, men som nå ser ut til å ha lagt ned.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Hvordan “tjerner” perkere/araberne så penge på det?

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Som jeg skrev, er de altså selv ansatt rundt dette barnet for å hjelpe det døgnet rundt.

Det er familien til dette barnet (som ofterst) som oppretter et selskap som så passer på det, og så vil de gå der døgnet rundt og fakturere enorme pengesummer til den svenske stat. Altså en 100% falsk jobb, men godt betalt.

Dette har muligens pågått siden 2009 eller før.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vi har også set sådanne tilfælde i Danmark, “barnet” er dog handicappet fra fødsel, når det bliver udnyttet groft.

ekstrabladet.dk/plus/vagthund/article4838977.ece

Det har foregået meget længe, de her oprettede selskab i Danmark i 2002.