Hjem / Indsigt / “Forskere advarer mod katastrofe” afsløret som fup

“Forskere advarer mod katastrofe” afsløret som fup

Hvis man gerne vil argumentere for sin sag, så er det en velkendt metode at appellere til autoritet. Politikere der vil oversvømme dit lokalområde med affald fra Afrika og Mellemøsten, henviser til konventioner og menneskerettigheder, eller til en flok forskere eller kommissionsrapporter, der konkluderer at uden denne gudsjammerlige lortelandstilstrømning vil vores økonomi kollapse og ingen vil skifte bleer på vores boomere.

På rekordtid har al fornuft forladt den i forvejen ekstremt skingre “klimadebat”. Der har som sådan ikke været nogen meningsfyldt debat. Kun dommedagsretorik, som så er skudt ned af sobre observationer eller i det mindste afvejet af forudsigelser, der ligger uden for det absurde og kultagtige *host* Al Gore *host*.

Det eneste der har været aldeles fraværende er reel tale om hvem der forurener vores planet. Om det så er abstrakt snak om de få milliontedele af vores atmosfære, cirka 400, der udgøres af kuldioxid, eller reel tilsvining af vores verdenshave og luft, så er synderne gule og brune. Den reneste luft og det reneste vand er at finde i miljøer hvor europæere er omgivelsernes vogter.

Men denne debat findes ikke. Indien, Kina og Afrika hærger vores planet, din planet, min planet, Dagens Blæsers planet, og ingen løfter et øjenbryn eller har dette på deres dagsorden. Ham den infame mide eller Bille, der lige har startet partiet Fremad, er ligeså tåkrummende med sin klimaretorik og komplet tavs omkring dem der vælter lort ud i vores globale vandløb.

Snakken er kun abstrakt og retorikken er “omg vi dør gør noget xdd”, og det er sådan dagsordenen har formet sig. Det er den bevidste vej man har taget, og alle politikere, medier, banker og GloboHomo-selskaber taler med én stemme.

Nu kunne man så (igen) læse om at et stort antal forskere råber ALARM og KATASTROFE og nu skal der sættes ind. Betal for dine synder. Ellers bliver vejret dårligt og alt liv udslettes. Eller noget.

Disse 11.000 forskere må virkelig være oppe at køre, siden de har sat sig sammen så mange og blevet enige om, gennem intensiv forskning og fremlægning af studier, projekter, rapporter og målinger, at det er helt galt med den globale opvarmning, som er omdøbt til klimaforandringer.

Se! Nu må du da indse at du skal betale klimaskat. Se!!! 11.000! De ved hvad de taler om, 17 kroner for en liter benzin, tak!”

Efter 6 millioner artikler om disse ædle forskeres løftede pegefingre viser det sig, at det bare er en hjemmeside hvor “forskere” kan skrive under på en gang pinlig Thunfisk-retorik, og den konsensus de er enige om er trukket ud af deres røvhulshuller til lejligheden.

De havde nok ikke regnet med at nogen ville pløje de 11.000 navne igennem, men det er blevet gjort, og lur mig om ikke selveste professor Dumbledore fra Hogwarts har skrevet under. Endnu mere imponerende er det, at Micky (sic) Mouse fra Micky Mouse Blindeinstituttet i Namibia også har fundet det relevant at underskrive. Når verdens førende klimaforskere viser sig, foruden i mange tilfælde at være de samme navne der står der flere gange, at være en øjenlæge fra New Delhi, eller en ernæringsekspert fra Frankrig, så virker denne appel til autoritet som det den er: et stort, vammelt fupnummer.

Lad os tale om Kinas svineri, og Indiens ubeskrivelige og umenneskelige miljøterror. Lad os tage befolkningseksplosionen i Afrika seriøst, og få den vendt til en enorm reduktion. Det er seriøs miljøpolitik, men ingen er oprigtigt bekymret over disse virkelige, håndgribelige katastrofer. Det vil jo skade (((økonomien))) og (((væksten))), og tager man parti for planetens trivsel, kommer man på konfrontationskurs med hele den globale elite. Jeg er villig til med magt og sanktioner at beskytte vores have, og være meget intolerant over for indere i den forbindelse. Men miljøbeskyttelse er ingen interesserede i på Christiansborg eller i EU og FN. Det er i sandhed en yderst beklagelig situation.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Bizar koshersandwich i Floyd-sagen

Kald mig sløv på aftrækkeren – men jeg stiftede først for nyligt bekendtskab med adskillige …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Torsten TorDanielMit hjerte er en fedpostTom VensterOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Fejlpost.jpg

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Micky Mouse har intet på Kaj.

View post on imgur.com

P.S
Hvorfor forsvinder muligheden for at uploade billeder med sin kommentar nogle gange?

Oversætteren
Skribent

Det er ikke engang, fordi de er ligeglade med Kina og Indiens miljøsvineri, de importerer jo gladeligt de varer, de producerer derovre og medvirker dermed til miljøsvineriet.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Det er den ultimative ironi ved fluemandens eksistens.
>bliv veganer og shill for globo homo miljøpolitik
>køb den nyeste iphone lavet af kinesere og importer madvarer der kræver dobbelt så mange resourcer at producere

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja, og hvor mange madvarer, der ikke kan vokse i Danmark og slet ikke om vinteren, skal transporteres hertil 1000 af km. væk?
Er det overhovedet muligt at være vegetar i Danmark om vinteren uden globohomo? Jeg har lidt på fornemmelsen at det er om vinteren især vores forfædre åd dyrene og drak deres mælk, fordi dyrene stadig kan finde og leve af planter fra naturen og mennesket ikke.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

>Er det overhovedet muligt at være vegetar i Danmark om vinteren uden globohomo?

Nej, det er det ikke. Og jeg taler som en tidligere vegetar. Vegetar/vegansk livstil er 100% afhængig af globohomo, og det er derfor det bliver presset så hårdt.

Tom Venster
Gæst

“Jorden går under om ti år. Derfor må vi sørge for at Afrikas befolkning passerer to milliarder innen den tid.”

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor
Daniel
Blæser læser

Jeg vædder 6 millioner gasovne på at det er ham selv der har sat jødestjernen på postkassen. Jeg vil blive meget overrasket hvis det ikke var et klassisk tilfælde af hey rabbi whatcha doin.

ekstrabladet.dk/112/dansk-joede-i-chok-joedestjerne-sat-paa-postkassen/7867380

Jeg så ikke overstående kommentar af Torsten Tor før nu. Men det er en nyhed som er så typisk at det mere er reglen end undtagelsen at det er personen selv der har gjort det. Ligesom med Mimi der nok selv har sat et klistermærke på døren hvor der står nazisvin på.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

ja, og selv krystalnatten er under mistanke for at være skabt af jøder selv, fordi lige siden har den været brugt i mod NSere. Læs her en interessant udlægning af det www.nordfront.dk/krystalnatten/

Daniel
Blæser læser

Jeg er meget overbest om at det ikke er en aktivist fra Den Nordiske Modstandsbevægelse der har gjort det, men kan du ikke bekræfte det for god ordens skyld.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Den er skrevet af redaktionen på nordfront.dk. Jeg har hørt teorien før og det giver god mening at det skulle være jødiske agenter der har lavet endnu et false flag.