Hjem / Andet / Alle indvandrere er kriminelle

Alle indvandrere er kriminelle

Da vi var til foredrag hos Årsskriftet Critique, fandt jeg at sammensætningen af talere var ret besynderlig. Det var den flødeskumsbløde mellemvare bestående af Mikael “muggiflænser” Jalving og Mikkel “niggergasser” Andersson, og så den groft trælse Hjarn von Zernichow Borberg. Sidstnævnte mente at folk ikke vidste noget reelt om perkere og deres ugerninger, og at der var malet et skræmmebillede der gav et forvredent billede af Muggidanmark.

Eksempler som “kun 9% af savlemuhamedanere bor i en ghetto” og “kun en lille procentdel er dømt for grov vold”, var hans “tag den, racist”, men det mødte blot hovedrysten. Zernichow var fejlcastet og i stedet for en venstreradikal modpol til Jalving og Andersson, skulle der have været en nationalistisk ditto. Men det er en anden snak.

Det er dog mere det generelle syn på de fremmede, der skal defineres anderledes. For måske er kun et mindretal dømt i vores Mickey Mouse-retssystem, men den samme stat der har nedkaldt denne indvandrerforbandelse over vores fædreland, skal ikke have definitionsretten til hvem af disse der er gode og onde.

Alle indvandrere er kriminelle

Mere eller mindre som skrevet. Alt det rakkerpak der er kommet siden masseindvandringens begyndelse i 1960’erne, og tilstrømmet grundet såvel Folketingets som EU’s love og regler til skade for nationen, er kriminelle.

De stjæler fra Danmark.

Når mine samfundsressourcer bliver taget fra mig og givet til en fremmed, så gør den fremmede sig til tyv. Når de sætter deres brune fødder i en dansk bolig, så frarøver de os fysisk plads.

De slider på Danmark. Deres avlsprodukter stjæler ressourcer mens de samtidig stjælder danske børns trivsel. Nogle fremmede er røvere men alle er de tyve.

Tyvagtige fremmede vil have et lift i en bizar aktion fra Mellemfolkeligt Samvirke (Antifolkelig Samfundsnedbrydning).

En krone taget fra Danmark og brugt på en fremmed er stjålet. En muggi der kører i en bil og slider såvel køretøj som vejnet, stjæler fra os. Vi bruger vores rige muld til at dyrke mad og opfostre kvæg, som de forbruger. Hver mundfuld er taget fra os.

Foruden det sjælelige overfaldsrøveri det er, at skulle se på dem, høre på dem, omgås dem i det offentlige rum, så er der konstant et ressourcemæssigt dræn. Det økonomiske tyveri er omtrent 275.000.000 OM DAGEN. Heri er ikke medregnet det slid en million og en slat fremmede forårsager dag og nat. Alle indvandrere er kriminelle.

Sandelig kunne folkeforræderne på Borgen få en vindersag, hvis blot de var nådesløst hårde overfor “normalt” kriminelle indvandrere, og fik dem smidt ud af landet. Men vigtigere er det, at vi ser med et uvigeligt blik på alle de fremmede som kriminelle. De stjæler vores daglige brød og de stjæler vores fremtid.

Moder Danmark, vågn nu op

Hvem næres ved din barm?

En fremmed snylter klatrer op

Som skudt fra Jordens tarm

Den som ikke er vort folk

Skal møde Danmarks ungdoms dolk

“Men vi er født her, hulk og tud”

Til det vi altid sige: NEJ. UD.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Boligformand i rotterede skuffet over hans rotter

Man bliver så træt. Få ting er mere trættende end gutmenschen, der føler de pudser …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenFysisk fjernelseClaus BoatsinkerLarsLarsenboergemuhammed Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
BenNo "Nut-November" Blæsild (ingen relation)
Gæst
BenNo "Nut-November" Blæsild (ingen relation)

Taler som denne, er af den slags, der burde runge ud over et propfyldt stadium – høj kvalitet!
*tordenagtig klapsalve*

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

.. HØØØØØØ-RT!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ahem, tink tink tink

Jeg har bare en ting at sige.

FUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKK PEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRKKKKKKKKKEEEEEEEEEERRRRRRRRREEEEEEEEEEEE

Fysisk fjernelse
Gæst
Fysisk fjernelse

Perkere? Det er sådan noget man bruger som organ donere og hundemad.

Husk at smid hundelorten i skraldespanden, når den kommer ud på den anden side.

Oversætteren
Skribent

De er ikke som os.. Det er dog altid vigtigt at huske på, at det er vores medborgere, der tillader, at de er her..