Hjem / Danmark / Propaganda: JP anklager NMB for hærværk

Propaganda: JP anklager NMB for hærværk

RETTELSE

Artiklen herunder er skrevet ud fra den skråsikre holdning at NMR ikke havde en skid at gøre med de nævnte hændelser. Nye oplysninger har gjort den rimelig outdated, og jeg anbefaler at man læseser opfølgeren “Rettelse af tidligere artikel” eller “Jeg føler mig som en idiot” som kan findes ved at klikke på denne tekstblok

Oprindelig artikel

I weekenden var det 81-års dagen for Krystalnatten i Tyskland. I Danmark valgte nogen at markere dagen, ved at klistre en sørgelig jødestjerne op på en postkasse i silkeborg, og male lidt på nogle jødiske gravstene i Randers. Disse begivenheder er blevet udbasuneret som bevis på at der er en stigende antisemitisme i Danmark, at jøder er stakkels ofre, og at vi må gøre noget for at stoppe had.

Skepsis

Dagens Blæser er, som nok det eneste medie i Danmark, stærkt skeptisk overfor oprindelsen af disse “hadforbrydelser”. Selv hvis man er kontrasemitisk indstillet, så skal man være særdeles afstumpet for at tro man ændrer på langnæset magt ved at male på et stykke granit med navn og davidsstjerne… Og som alle ved, har fodbold-fanklubber og Antifa nærmest monopol på afstumpethed blandt etniske danskere.
Vi finder det langt mere indlysende at det enten er jøder der, i mangel af rigtige hadforbrydelser, har rollespillet lidt som hollywood-nazister for sympatipoint, eller eventuelt at det er den lokale ghetto der har delt lidt af den arabiske afstumpethed de har i overflod.

Plakatopsætning, åh ve, åh skræk!

I dag kan man på Jyllandspostens hjemmeside læse at to skoler i Randers er “ramt” af nationalsocialistisk propaganda. Det drejer sig om et plakatpar fra den Nordiske Modstandsbevægelse (NMB) hvor den ene viser deres logo og en ung mand, mens den anden forsøger med tekst at hverve medlemmer til bevægelsen. Ganske ufarlige, omend uønskede af skolernes ansatte.

De åh så farlige plakater opsat på 2 skoler i Randers

Jyllandspostens non sequitur

Det interessante er ikke at NMB har sat plakater op, eller hvor forfærdede skolelærere er over det, også selvom det altid er sjovt at høre folk jamre over noget så tamt. Det interessante er jyllandsposten Mads Brobergs uhæderlige forsøg på at kæde NMB sammen med weekendens hærværk.

… opsætningen er sandsynligvis sket i weekenden, hvor Randers også blev ramt af en voldsom hærværkshændelse, da omkring 80 gravsten på en jødisk gravplads i byen blev vandaliseret.

To ting der ikke har noget med hinanden at gøre er nu på magisk journalistisk vis koblet sammen! Abra-ka-bagvaskelse!

(skoleleder Peter Nellemann) fortæller, at den jødiske gravplads ligger i Østervangsskolens skoledistrikt, omkring 1 km. væk

Jeg nævner også gerne nærliggende religiøse gravpladser når jeg snakker om plakater jeg ikke kan lide. Det er helt almindeligt.

Både det jødiske samfund og det venstreorienterede researchkollektiv Redox mistænker Nordfront for at stå bag hærværket i Randers.

Det er selvfølgeligt meget pænt af Broberg at nævne at Redox er venstreorienteret, men er deres holdning relevant? Spurgte han blæserens redaktion om vi mener at det jødiske samfund og den lokale kebabforretning står bag hærværket? Det kan jeg afsløre at det gjorde han ikke.

Politiet har dog hverken anholdt eller sigtet nogen og arbejder i flere retninger, hvoraf det højreradikale er ét spor.

Hvor peger de andre spor hen? Nærmeste moske? Eller synagoge?

En såkaldt redechef for Nordfront, Jacob Vullum, oplyste mandag i et skriftligt svar til Jyllands-Posten, at organisationen ikke havde givet ordre til weekendens aktioner med hærværk mod gravpladsen i Randers samt opsætning af ”Jude”-klistermærker rundt om i Danmark.

Jeg kunne godt tænke mig at se det skriftlige svar i sin helhed. At skrive at de ikke har “givet ordre”, i stedet for at de ikke har haft noget at gøre med det, lugter som journalistisk fordrejning.

Vi kan også lave nonsensiske anklager

Jyllandspostens Mads Broberg bor i storkøbenhavn, samme by som Blekingegadebanden opererede i, og brugte til sin smædeartikel DET SELV SAMME ALFABET som medlemmer af den tyske kommunistiske terrororganisation Rote Armee Fraktion brugte til at skive til hinanden i 1980’erne.

Se, det har absolut ingen sammenhæng, men man kunne let få det indtryk at vi anklager Broberg for at være kommunistisk terrorist.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

44
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
35 Tråd kommentarer
14 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
14 Kommentarorer
OversætterenBåt BåtsenKristian NissWan Yu, Lord of Qinboergemuhammed Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

iDK man

Claus Boatsinker
Administrator

Slampessens bundniveau er vanvittig lavt. Det er jo helt absurd at slippe afsted med den slags injurier.

Dr. Wan Yu
Gæst
Dr. Wan Yu

På Nordfront skriver de: “Der er modtaget ubekræftede rapporter om, at lignende tiltag også er blevet gennemført ved flere lokationer i Stockholm, Borlänge, Falun, Nybro og Norrköping i Sverige samt i Silkeborg, Ry, Fredericia, Randers og Ålborg i Danmark.”

Antisemitiske hadangreb over hele Norden – «Det føles som et nyt Holocaust»

Nu ved jeg ikke med Ry eller Fredericia, men der har i hvert fald været rapporter fra Silkeborg, Randers og Ålborg. Det ville være et ekstremt tilfælde hvis der på en nat hvor der var aktioner i Sverige og Danmark, var falske ‘hadforbrydelser’ begået af jøderne selv. Så vidt jeg ved har der heller ikke før været falske ‘hadforbrydelser’ på jødiske kirkegårde herhjemme.

På et af stederne er der noget Nordfront graffiti, som de også bruger i deres egne aktioner. Se billedet med graffiti:

www.dr.dk/nyheder/indland/ikke-kun-i-randers-haervaerk-mod-joeder-i-hele-landet-paa-aarsdag-krystalnatten

Og sidste billede på en af deres kamprapporter:

Klistermærker og sprayaktivisme i Hundige/Greve

Det ser ud til at den samme skabelon er blevet brugt, og hvis det er rigtigt, må folk fra Nordfront på en måde være involverede.

Min banebrydende hypotese er at der er blevet planlagt nogle aktioner med jødestjerner i NMB og nogle spergs har så begået de her hærværk. Alternativet er at tro på at jøder på tværs af landet selv har gjort de her ting, den første gang NMB har en aktion på Krystalnatten.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg er 95% sikker på det er “false flag” fra jøderne. At de organiserer dette i lande hvor NMB huserer er ganske logisk og det tilhører den mindre del af skalaen af deres “false flag” operationer. Og at spraye NMB logo er også noget alle kan finde ud af. Skulle de lokale jøder ikke kunne finde ud af det (hvilket også er meget muligt) bruger de selvfølgelig professionelle mossad eller CIA agenter til hjælp. Det her er bare fase 2. i at bekæmpe NMB hvor 2 nu er fængslet. Første fase var Redox og lukke hjemmeside ned. Virker denne operation ikke så er der også bestikkelse eller mord og i sidste ende krig som vi så det med WW2.

Daniel
Blæser læser

Problemet med falsk flag teorien er at Jacob Vullum Andersen er en af de sigtede. Jeg ved godt at DR typisk er fake news, men når man bliver varetægtsfængelet i fire uger så falder teorien pænt meget til jorden
www.tv2ostjylland.dk/artikel/partner/tv2dk/ledende-nazist-anholdt-haervaerk-paa-joediske-gravsten
www.dr.dk/nyheder/indland/ledende-medlem-af-nynazistisk-forening-faengslet-haervaerk-paa-joedisk-gravplads-i

Det hjælper heller ikke på sagen at Jacob Vullum Andersen er redechef i rede 1, hvilket betyder at det ikke er et helt tilfældigt medlem af bevægelsen.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja og hele retssystemet/politiet er bundråddent og kontrolleret af vores fjender. At de går efter Jacob giver da også kun god mening da han har været en af hoveddrivkræfterne i NMB. Det er jo ikke første gang “uskyldige” smides i fængsel. Men han kommer nok ud og snakker måske, så bliver vi klogere.

Daniel
Blæser læser

Jeg er spændt på at høre hans forklaring. Det giver god mening at høre begge sider og ikke tro blindt på løgnepressen, da de ikke er særlig troværdig i denne sag. Jeg kan godt huske at der var nogle medlemmer der blev sigtet for mordforsøg i Sverige, men det blev de frikendt for. Jeg ved også at selv en person der er så tam og moderat som Morgens Glistrup kom i fængsel for noget som mange andre ikke kom i fængsel for. Så retssystemet er også ret dårligt i Danmark.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Nationalsocialisme er cancer. Kom nu videre!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Folkene i NMB er 100% min slags og de har 100% min loyalitet. Dermed ikke sagt at man skal gentage historien eller ikke finde på nye måder at løse Eurpas problemer på.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Fint. Så er du en del af problemet.

Daniel
Blæser læser

Det er ikke fordi at jeg ønsker at angribe en politisk ideologi fordi at et par mennesker har gjort noget meget dumt (som desværre virker sandsynligt nok, selvom Torsten Tor forståligt nok prøver med et falsk flag teori da han ikke er dum og har forstået at det ikke er taktisk klogt) Jeg fokuser på deres politik som kan læses her www.nordfront.dk/vores-politiske-synspunkter/

Jeg kan sige at jeg er enig i cirka 90% af hvad der står. Hvad er det du mener er så dårligt med deres partiprogram at du mener at det er så dårligt at du kalder det canser? Og nej jeg er ikke medlem eller bekender mig 100% til nationalsocialismen som nogen gør. Alt hvad jeg skriver er min egen mening. Men der skal ikke være nogen tvivl om at jeg syntes at dette er meget dumt.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Hvad opnår man ved at kalde sig nationalsocialist? Hvorfor insistere på det? Er det overhovedet relevant? Kunne man ikke rede Europa uden tysk chauvinisme? Man kalder sig kun nationalsocialist for at være edgy og tiltrække affaldsmennesker. Fuck dem og fuck dig.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Nationalsocialisme har intet at gøre med “tysk chauvinisme”.
Lad være med at bruge ord du ikke forstår. Hold dig til små simple ord så du ikke misbruger udtryk og fremstår som du er.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

OK boomer

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Du har ret i hvad du skriver. Jeg kender Jacob personligt og ved ikke om han er involveret i hærværket.
Jeg bifalder det under alle omstændigheder. Det sender det rette signal til Jøderne.
Selv med en dom kan du ikke vide dig sikker på at manden er skyldig. Jeg kan se at Danmarks hårdkogte nationalister tager afstand fra en nationalsocialist bare fordi at politiet har varetægtsfængslet ham og sigtet ham for at gøre sin pligt.

Yikes.

Oversætteren
Skribent

Vi tager afstand fra alle, der skader sagen. Også når i gør det.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

I? Jeg er ikke et medlem af Modstandsbevægelsen.

Hvordan har Modstandsbevægelsen skadet sagen?
Du har mere tillid til Danmarks Radio end Modstandsbevægelsen. Noget siger mig at du ikke kæmper samme sag som Modstandsbevægelsen.
Men godt at du “tager afstand”. Husk at fortælle dine børnebørn om dengang i 2019 du “tog afstand”.

Oversætteren
Skribent

Du har helt ret. Vi kæmper åbenlyst ikke for den samme sag. Det bedste argument for eugenik er den nordiske modstandsbevægelse.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Eller er Den Nordiske Modstandsbevægelse i virkeligheden i en fremmed magts tjeneste? Måske arbejder NMR sammen med Mossad.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Send mig en besked. Vil gerne mødes med dig i person.

Wan Yu, Lord of Qin
Gæst
Wan Yu, Lord of Qin

Pro-tip: Du kan ikke spille internet tough guy når folk ved at du er svært overvægtig og ikke engang træner.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Jeg spiller ikke “tough guy”. Min opfordring står. Kontakt mig “boergemuhammed”.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Defend Alex

Måske lidt inspiration til en artikel? No fap bevægelsen og dets grunlægger, bliver sagsøgt af (((porno industrien))) for at hjælpe mænd med at slippe fri fra porno afhængihed, og leve et bedre og sundere liv. Det er ikke relateret til danske nyheder, men det ER no nut november! Og alle DB læsere bør gøres opmærksomme på konsekvenserne af porno.

Vidste ikke hvor jeg ellers skulle skrive det henne btw.

SorteSlyngel
Redaktør

Jeg tror allerede, at størstedelen af DB-læsere kender konsekvenserne ved porno. Men informationsspredning er altid en nyttig ide.

+1

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Snork mand. Hvad med at skrive om de daglige angreb mod danskere der finder sted?

Hvorfor skal jeg gå op i om nogen driller en jøde imens mit eget folk bliver trampet på dag ind og dag ud.

Svend Goenge
Redaktør

Fordi den kontrollerede skodpresse aldrig nogensinde kunne finde på at indrømme folkets igangværende ødelæggelse og fremlægge den sandfærdigt for befolkningen. Det er meget nemmere at hive fat i den ældgamle fortælling om undertrykte og forfulgte j00s – den er hele Sofadanmark i forvejen med på.

Oversætteren
Skribent

Og som dem der har lavet disse ting jo fint at lagt til rette for pressen.

Daniel
Blæser læser

Selv i MSM (som de tager fra politiets døgnrapporter) kan man finde den daglige kulturberigelse. Hvis man virkelig vil læse om de daglige angreb mod danskere der finder sted så kan man gå over til 24nyt/DKA som har fine artikler hvis det er det eneste du vil. Selv lokalavisen/112 er fin til de slags nyheder

www.lokalavisen.dk/112/2019-11-13/-R%C3%B8verisk-overfald-p%C3%A5-%C3%A5ben-gade-Mand-gennemt%C3%A6sket-og-plyndret-af-fire-m%C3%A6nd-6493693.html

Oversætteren
Skribent

Det har du ret i. Sandheden er faktisk ikke så svær at finde, hvis man lige graver en anelse.

Oversætteren
Skribent

Dem der har lavet disse ting har skadet sagen. De er komplet idioter og har svært ved at tro, at nogle skulle kunne være så dumme.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Som jeg skrev på Uriasposten (spergs be like REEEEEEEEEEEEE9, hærværk mod dansk-hadende jøder på datoen for krystalnatten virker totalt afstumpet. Den Nordisk Modstandsbevægelse er retarderet.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Jeg må, beklageligvis, se mig enig.

Skuffende…

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Jødesnakken har taget overhånd. Cool it – vi har også andre problemer. Og kun affaldsmennesker tiltrækkes af nazisme.

SorteSlyngel
Redaktør

Nationalsocialismen har mange stærke ideer – også som jeg personligt selv ville benytte mig af. Jeg tror, at vi alle er enige om, at vandalisering af gravstene er totalt dumt. Ligeledes er det ikke smart at målrette aktioner mod den lille individuelle jøde på et personligt plan. Men der er ingen grund til at brænde broer.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Hvilke broer?

fuckdem.png
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

broer der kan få folk til vores sag

Daniel
Blæser læser

Nationalsocialismen og det partiprogram der er i vores vej er fornuftigt, men der vil altid være folk der ikke har forstået taktikker og gør dumme ting som her. Logikken man skal lave hver gang man laver aktivisme er man skal stille spørgsmålet ”gør denne aktion gavn eller skader aktionen nationalismen i stedet for at gavne?” Hvis aktionen skader så lad vær med at udøve aktionen. Man skal ikke have en ret høj iq for at kunne se at denne aktion skader meget mere end den gavner.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Latterligt. Alle der kalder sig nationalsocialister er edgy taber-bumser. Fat det nu.

Daniel
Blæser læser

Jeg er ikke 100% nationalsocialist. Jeg er skeptisk til om et forenet Norden er en super god ide (men jeg er overbevist om at det er langt bedre end EU/FN/NATO) Min politiske holdning ligger omkring Lysglimt i Norge eller Daniel Carlsen i Danmark. Jeg er for moderat og konservativ til DNM og for jødekritisk til Stram Kurs. Men når det er sagt så vil jeg ikke ligefrem kalde personer som George Lincoln Rockwell eller WLP for edgy-taber-bumser som du gør. Hvad jeg har hørt af dem så kan jeg ikke finde noget som jeg er uenig i

trackback

[…] en kommentar under min artikel har gjort at jeg ikke længere er så skråsikker. Kommentaren gjorde opmærksom på en artikel fra […]

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Hmm, måske skulle man slå koldt vand i blodet og se hvordan tingene udvikler sig: på nordfront.dk skriver “redaktionen” at de ikke har noget med hærværket at gøre.

link

Oversætteren
Skribent

Klistermærkerne var allerede retarderet nok..