Hjem / Verden / Den ufattelige frækhed

Den ufattelige frækhed

Ovre i IKEAZOG, tidligere kendt under navnet Sverige, har de været væsentligt hårdere ramt af jødisk aktivisme end her. Mest på grund af deres totale mediedominans, der enerådigt har udstukket landets multikulturelle kurs, og var årsagen til Rigsdagens vedtagelse om netop dette i 1975.

At de med de utrolige mængder blod på deres hænder ikke forstår at holde en lav profil, eller på deres grædende knæ bede om undskyldning for deres ubegribelige forbrydelser, er én ting. En anden ting er at de fortsat angriber deres værtsfolk, og sætter en fed streg under at de er den politiske faktor som mest ihærdigt søger at undertrykke det svenske folk og dets dissidenter.

I Sverige som i Danmark opførte nogen jøder teaterstykket “fund af jødestjerne”, og med denne simple følelsesmanipulation var de efterfølgende ude i de (((svenske))) medier og fortælle om at Sverige har brug for politiske indskrækninger for etniske svenskere.

Frækhedsskalaen skal gentænkes, for her sprænges alle rammer. Der er ikke noget nyt eller overraskende i deres opførsel, men det er vigtigt at vise fra tid til anden, at virkeligheden som regel overgår fantasien. Netop fordi det er så fremmed for vores skandinaviske natur at udvise en sådan mangel på pli og være så fræk og nederdrægtig, så forestiller vi os ikke at andre kan te sig således. Men det er just hvad de gør, og jo flere der gøres opmærksom på denne form for judeodemokratisk verbalterror, des større er sandsynligheden for at man kollektivt vil sige fra.

Christoffer Dulny har en hed tagning på situationen.

Dulny mener ligeledes myndigheder bør udrede hvorfor jødiske påvirkningsoperationer får lov at få indflydelse på samfundsbærende institutioner som Karolinska. Det skal samtidig undersøges hvilke svenske borgere der samarbejder med jødiske organisationer om denne påvirkning.

Et sådant lys på dem eller en blot moderat modstand mod deres aktivisme ville udløse et verdensomspændende smertenshyl, men det er sådan det må være.

Vi gentager lige for god ordens skyld: der er blevet opsat klistermærker hid og did, og der er tegnet jødestjerner på en dør, som man i et vist omfang kan mistænke jøderne selv for at stå bag. Disse ikke-hændelser misbruges herefter af en jødisk organisation, der ukritisk gives taletid i kloakpressen, til at ville yderligere indskrænke ytringsfriheden, terrorstemple NMR (der dømmes uden rettergang eller bevisførelse a.k.a. injurier) og forbyde dem at være i det offentlige rum.

Vi må tage Corbyns ånd til os. Han sagde “nu må det kraftedderperkeme være slut med at finde os i de rodløse bankfolkssataner”. Han har fat i noget.

Artiklens billede er fra Jødisk Ungdomsforbunds egen hjemmeside. “Ja, vi er en påvirkningsoperation mod Sverige”.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Det rebelske flag

Nogen har måske opdaget at venstreorienterede i Amerika virker mere end almindeligt hysteriske denne sommer. …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Svend GoengeOlmerBåt BåtsenClaus BoatsinkerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Jeg tror ikke, at det virker at gå hårdere til “højrefløjen”. Det vil bare radikalisere dem yderligere.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Det lader heldigvis til, at JQ bliver mere og mere synligt i den vestlige verden. Og hvis først man har bemærket, så glemmer man aldrig.

Rødkalkningsøjeblikket for undertegnede, var oversigten over ejerskabskredsen for Amerikanske MSM, sammenholdt med disse mediers modstand mod “the wall”. For uden en grænse, så ødelægger du et land og senere dets folk.

PS: er imod hærværk og deslige.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Søg efter “groyper wars” på youtube og se og hør JQ blive ført ud i livet på genial vis.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Hail Victory !

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Stadig ingen artikler om Nick “Joker” Fuentes og den krig som “groyperne” fører mod de “konservative”, især Irael-first klovnen Charlie Kirk, på genial vis.
Google “groyper wars”, hvis I vil være med.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Det Karolinske institutt må da ha en høy prosentandel med “good goys” og jøder.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Frækhed… Tålmodighed… Der er et eller andet der.

Svend Goenge
Skribent

Noget med et podium og en finger, der vifter voldsomt

Olmer
Blæser læser
Olmer

Min fornemmelse er helt sikkert også er mange flere er vågnet op til JQ. Det hjælper at hive næsens absurde gerninger frem i lyset. Uanset hvem der står bag disse jødestjerne aktioner (som helt sikkert vil skade sagen) så må vi spørge os selv om vi kan vende det til noget positivt for os. For det passer helt sikkert de små hatte rigtig fint at dette er sket og nu høre man dem hyle op i alle medier med den ene totalitære “luk det ned” idé efter den anden. Men det kan jo være en dobbelt-egget kniv. For vi har mulighed for at sætte endnu mere fokus på deres absurde vanvid.
“Expose the nose”
Og må Svithiod rejse sig igen!