Hjem / Indsigt / “Rettelse af tidligere artikel” eller “Jeg føler mig som en idiot”

“Rettelse af tidligere artikel” eller “Jeg føler mig som en idiot”

Da vi snakkede om jøde-klistermærker i mandagens afsnit af Radio 266b og da jeg skrev artiklen Propaganda: JP anklager NMB for hærværk var jeg meget opsat på at sige det var alle andre end den Nordiske Modstandsbevægelse der stod for opsætning af klistermærkerne og hærværket mod bla. den jødiske gravplads i Randers.

Man har set eksempler fra Amerika og Canada, hvordan jøder, negere og sågar hvide venstreorienterede har lavet falske “had-forbrydelser” for at få medlidenhed og medieopmærksomhed. Desuden virker de medlemmer af NMB jeg kender som fornuftige og drevne folk der ikke ville gøre noget så dumt. Så jeg kunne slet ikke se for mig at bevægelsen skulle have noget at gøre med det. Jeg mente derfor at det måtte være andre, for eksempel muslimer, der stod bag hvis det ikke var jøderne selv.

Taget med fingrene i jødekagedåsen?

Men en kommentar under min artikel har gjort at jeg ikke længere er så skråsikker. Kommentaren gjorde opmærksom på en artikel fra nordfront.dk hvor de ligger slet skjul på at NMB og deres søsterbevægelser i resten af skandinavien faktisk har sat davidsstjerne-klistermærker op hos jøder samme nat i flere byer, bla. Randers, og har dermed været gade-aktiv i samme tidsrum som man mener hærværket skete.

Om bevægelsen eller egenrådige medlemmer har været delagtig i hærværket er stadig uvist og vi må vente på hvad politiet finder ud af. Jeg håber det ikke, men fund af maling på tøj tilhørende anholdte NMR medlemmer tegner et billede næsten så klart som en davidsstjerne malet på en væltet gravsten.

Klistre(mærke)t situation

Selv hvis vi ser bort fra hærværket, er davidsstjerne-klistermærkerne efter min mening en seriøs bjørnetjeneste for alle der ønsker en åben debat om jøder og Israels rolle i vesten. NMB har fået noget sjov for deres medlemmer og en artikel til deres hjemmeside ud af det, mens man har serveret en propagandasejr på et sølvfad til jøderne og gammelmedierne. De kan nu for en gang skyld have basis i virkeligheden når de harcelerer over et voksende jødehad, og fortæller befolkningen om nødvendigheden af at man ikke må sige noget skidt eller kritisk om jøder, for tænk om flere skulle blive jødehadere!

Det er ikke oplysende eller overbevisende for nogen at man sætter et JUDE klistermærke op.
Det er en ommer.

Normalt tager jeg afstand fra afstandstagere (med mindre det de tager afstand fra også er afstandstagning) men trods denne afstandstagning må jeg alligevel tage afstand fra NMB.

Hvad så med artiklen?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at slette artiklen og skjule min dårlige dømmekraft. Men for gennemsigtighed skyld vil jeg lade den blive, men indsætter et tydeligt link til denne opfølger.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Vælp, bliver alt værre for evigt?

Omkring 2015-16 stykker var der en gryende optimisme, og nej jeg er ikke ved at …

46
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
15 Kommentartråde
31 Tråd kommentarer
22 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
23 Kommentarorer
KrematorieEnthusiastAlexanderOversætterenTom VensterEstrup Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
trackback

[…] “Rettelse af tidligere artikel” eller “Jeg føler mig som en idiot” […]

Svend Goenge
Redaktør

En ærgerlig situation.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Enig! Det ligner et klart selvmål fra NMR. De er varetægtsfængslet i 4 uger ifølge DR.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Men er det ikke en reell mulighet for at NMR nettopp løper makthavernes ærend? Hvordan kan politiet ALLTID vite hvor disse skal ha en demonstrasjon osv. Og nå dette med jødestjernene…

Jødene elsker å få denne type oppmerksomhet, og mange jødiske rabbier har jo selv blitt tatt i å utføre denne aktivitet

som i

“rabbi what chu jewin”

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Overvågning er svaret. Modstandsbevægelsen oplyser aldrig noget til politiet. Hverken før, under eller efter aktioner.
Ret klamt at du insinuere sådan noget. Føj

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

At folk ble såpass fornærmet over min kommentar, understreker jo at jeg kan ha et poeng…

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De bare retarderet, der er ingen der tager ind og sidde 6 år med vilje.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De SMSer kun efter overstået aktioner og tager bevismateriale med hjem på deres bopæl. De skarpeste knive i skuffen.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Vi må ha et fakkeltog og en heksejakt fordi det ble tatt feil, ingen tilgivelse her (ironi)

Ogier le Danois
Blæser læser

De eneste der synes det her var en god idé er 17-19 årige edgelords med en høj tidspreference der uironisk kalder sig selv “revolutionære nationalsocialister”.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Den Nordiske Modstandsbevægelse er kontrolleret opposition LMAO

Ogier le Danois
Blæser læser

Idk man, ku’ bare være at nogle af dem ikke er alt for skarpe.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Nej den er ikke. Det en ret retarderet position at tage.

Oversætteren
Skribent

Hey Niss hvad fanden har i fucking gang i!? Har i fået penge af nogen til at lege hollywood-nazister eller er i bare så fucking retarderet, at i ikke fatter, at det er en dårlig idé at opfører sig PRÆCIS som vores fjender ønsker det?

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Hvad mener du? Hvad får dig til at sige at Modstandsbevægelsen har begået hærværk? Det står på Nordfront at Modstandsbevægelsen ikke har noget med det at gøre. Desuden har jeg ikke været medlem siden midten af august. Du stoler mere på DR end Nordfront. Hvad fanden har du gang i?

Oversætteren
Skribent

Selv hvis der udelukkende er tale om klistermærkerne, så er bare det retarderet nok.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

>det er retarderet at opsætte klistermærker

Med fare for at overbruge det; OK boomer

Ingolf Gaboldsen
Skribent

sticker-aktivisme er noget ungdoms-politikere gør

Retep
Gæst
Retep

Godt nok mange med den samme bøsse logik som Trudeau.

“Hvis du dræber din fjende taber du”. Meget storhjernet logik. Vores fjender vil have at vi går direkte til angreb og de skider i bukserne ved tanken om grindr greg foredrag og paludan shitposting. Hollywood nazees!

Oversætteren
Skribent

Selvfølgelig er systemet mere bange for fx Jared Taylor og Greg Johnson, fordi de er intelligente, højtuddannede og ordentlige mennesker. Det er jo også derfor, at de går efter at skade dem mht. mulighed for at rejse og modtage penge elektronisk osv.

Dem der har gjort det her har jo hjulpet dem, de påstår at være imod. Næste gang jøder agiterer for mere censur og ulovliggørelse, og vi andre prøver at fortælle almindelige mennesker om det, så vil disse almindelige mennesker jo sige: “Jamen de bliver jo også forfulgt. Se bare hvad der skete her sidst”.

Det paradoksale er jo, at de mennesker der har gjort det her ville aldrig kunne blive medlem af NSDAP eller SA dengang. Jeg tvivler faktisk på, om de overhovedet kunne blive menig i værnemagten, når de tydeligvis er så retarderet, som de er.

Retep
Gæst
Retep

Bruh hvor er du retarderet hvis du seriøst tror det. Greg Johnson er en retarderet homofil og Jared Taylor er totalt pro-jøde, er du dum?comment image

Når ja, fordi systemet havde jo ikke tænkt sig at gøre det lige meget hvad. De vil udrydde hvide mennesker. Slut prut. Hvordan de serverer det til folk er vel lige meget? Hvor vidt det er sandt eller falsk når de siger det ikke er en af deres der har lavet hærværk på deres gravsted er vel lige meget? Vi er i krig med dem. De er vores fjender. De ønsker vores død. Lige meget hvad vi gør, så vil jøderne tage vores ytringsfrihed og censurere os, fordi de ønsker udryddelsen af hvide mennesker. Dette har de hele tiden haft til mål. Spørgsmålet er om vi skal være passive og trække tiden ud fordi vi er bange for at rokke båden eller om vi skal være aktive og tilskynde tingene, med håbet om at båden kæntrer. Valget er dit. Lige meget hvad er der dog ingen grund til at være en dum bøsserøv og sidde og tage afstand fra det. Du er mere højtråbende i din afstandstagen fra nationalsocialistiske aktivister end du er overfor systemets uretfærdigheder. Tænk over det.

Det er en beskidt kamp og den der kæmper mest beskidt, vinder. Det er den triste realitet. Hvis det var nok bare at have sandhed og moral på vores side, ville vi have vundet pr. automatik for LÆNGE SIDEN. Realiteten er dog lidt en anden. Verden er ikke et lallegladt utopia hvor alt det gode pr. automatik vinder. Enten kæmper vi og har en chance eller også sætter vi os på hænderne og rådner stille og roligt hen.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

“Lige meget hvad vi gør, så vil jøderne tage vores ytringsfrihed og censurere os”

Jøder har ikke magiske evner. De kan ikke knipse med fingrene og tage din ytringsfrihed. Oversætterens pointe, som du overhovedet ikke forholder dig til, er jo netop, at mongolaktioner som den omtalte gør arbejdet uendeligt meget lettere for dem, der agiterer for yderligere indskrænkning af vores ytringsfrihed.

Retep
Gæst
Retep

Er stor tilhænger af at tage folks ytringsfrihed. Folk har aktivt eller passivt valgt slaveriet og må derfor leve med konsekvenserne. At jamre over det på internettet fordi nogen fy fy gik lidt for meget over stregen konstituerer ikke modstand. I fortjener ikke ytringsfrihed, når det eneste i gør er handlingsløs jamren. Igen, ingen tvang jer til at fordømme det.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg synes da ikke, du skal beskylde os for at jamre. Det er ikke mig, der vil have fjernet andres ytringsfrihed, fordi de er uenige med mig på internettet.

Lord of the Frogs
Administrator

Nah det er mere: if you do exactly like your enemy wants, you win!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Nordfront har vitterlig sat det hele 25 år tilbage med deres lort. Idag var der 90er boomertræf i Randers.

www.dr.dk/nyheder/indland/hundredvis-sagde-nej-til-nazisme-i-randers-vigtig-en-sag-til-blive-paa-sofaen

Claus Boatsinker
Administrator

Klistermærker som sådan er helt ok. Også JUDE-memet. At sætte det på eksempelvis pornografisk materiale er helt ok. Hos privatpersoner knapt så meget. Der er god, dårlig og direkte idiotisk måde at lave propaganda på.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Hvis NMR havde sat en håndgnubbende Schlomo meme op på vinduet af et porno studie (jeg kender ikke nogle i Danmark, men det også er bare et eksempel) så ville optikken havde været helt i top. At rette din vrede mod et tilfædigt jødisk ægtepar, er fuldstændigt idiotisk.

Der er så mange måder de kunne have gjort det her på, og det forbavser mig virkelig hvor lidt kreativ tænkning der ligger bag dette aktivist tiltag.

Estrup
Gæst
Estrup

Jeg ved ikke om det som ændre noget, men så vidt jeg kan forstå var det ikke tilfældige private jøder der fik de der “JUDE” klistermærker, men f.eks. direktøren for Dansk-Isrealsk forening.
Jeg har nemlig selv indtil i dag troet at det være tilfældige private jøder der fik klistermærkerne, hvilket ville have været enorm dårlig optics.
På den anden side, medierne vil om ikke andet gøre det til dårlig omtics for NMB uanset.

Oversætteren
Skribent

Jo det har da ændret noget. Det har givet jøder en masse sympati hos almindelige mennesker og sat kritikere af jødisk indflydelse i samme bås som voldelige og retarderet mennesker.

Estrup
Skribent

Jeg tror du misforstår min kommentar, så lad mig omformulere.
Der er ingen tvivl om at det der er sket har skabt en masse problemer for vores sag.
Tilgengæld tyder det på, at medierne lyver i forhold til at almindelige jøder har fået klistret “JUDE” klistermærker på deres postkasser. Dem der har fået “JUDE” klistermærke er store jøde-venlige organisationer, og centrale figurer i omtalte organisationer.

Oversætteren
Skribent

Alt 30’er optik skal bare smides i skraldespanden lige med det samme. Det er ren gift. Almindelige mennesker spasser helt ud.

Wan Yu, Lord of Qin
Gæst
Wan Yu, Lord of Qin

>Den følelse når din kommentar får Lolland til at skrive en rettelse og sætter en diskussion om NMB i gang.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Direkte retarderet at lave 90er skinhead propaganda. Her fra Göbbels “Der Nazi-Sozi”, efter de havde fået erfaringer med mislykkedes voldeligt coup.

View post on imgur.com

Lord of the Frogs
Administrator

Jeg kan squ ikke lade vær med at grine over det her. 🤣

Hvor retarderet er man egentlig når Danmarks eneste revolutionære satire website bliver nødsaget til at belærer de seriøse© revolutionære hvad der er seriøst og hvad der er useriøst.

Det er her er ikke bare en omer, det er direkte pinligt tåkrummende.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

De eneste jeg kan se at sådan en aktion appelerer til er perkere fåvæ.

Ærgerligt og fladhjernet.

Kom igen NMB.

P.S
Fuck jøder

Olmer
Blæser læser
Olmer

Det er helt sikkert en counter produktiv aktion for vores sag..
NMR nægter nu at stå bag aktionen.
Men spørgsmålet er om de ikke er nød til det!?

I sagen om hærværk mod jødiske gravsteder i Randers er to af vores aktivister blevet sigtet. De er naturligvis uskyldige!

Tom Venster
Gæst

Det er fort gjort å ta feil og man burde kunne anta at de som påstår å være på vår side ikke gjør ting som er så tåpelige. La oss håpe at de som har gjort dette (eller tenkt på å gjøre det) lærer av sine tabber.

Alexander
Blæser læser

Kan godt lide NMR i Sverige, men de har nok været for hurtige til at oprette sig i Danmark, og har dermed ikke været tilstrækkeligt kritisk over for hvilke kerneaktivister de har rekrutteret.

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Man kommer længst med ærlighed. Løgnerpressen kunne lære noget af dagens blæser.