Hjem / Samfund / Til kamp mod danskfjendske virksomheder

Til kamp mod danskfjendske virksomheder

Hver eneste dag ser man virksomheder der vil tjene penge på europæernes ulykke. At tilpasse sig de multikulturelle rædsler og endda promovere dem, lader til at være den kurs de fleste større virksomheder har sat. Der er ikke en tilstrækkelig høj pris at betale for at provokere de europæiske folk, og hvis det er gratis at skide på dem, mens man kan tjene ekstra på de brune horders forbrug, så gør mange virksomheder just det.

Raceblanding, oftest afrikansk mand, hvid kvinde i produktreklamer.

Bleer med negerbabyer – i danske landsholdstrøjer(!)

Skilte på arabisk i Føtex.

Halalslagtede produkter.

Tøjkollektioner rettet mod muhamedanere.

Afdæmpet og afkristnet promovering af europæiske højtider.

I Sverige er der i disse dage en typisk sag som kaster lys på situationen. Kæden Rusta, der sælger ting til boligindretning, har fjernet korset på deres dekorationskirker. Disse kirker man kan købe til at lave hyggelige julelandsbyer i sit hjem, fik fjernet deres kors for, ifølge deres kundetjeneste, at tilpasse produktet “alle deres kunder”. Der sælges nok ikke ekstra kirker til somalisegmentet. Dette er woke kapitalisme på steroider.

Homopædotrans-pride i supermarkedet ej at forglemme.

Problemet for os indfødte er, at den antihvide, multikulturelle linje er så massiv at et meningsfyldt boykot er svært. Mange produkter produceres af globale mastodonter, og danske butikskæder er alle skyldige i grov antidansk propaganda. Find et reklameblad uden perkere som tøj- eller produktmodeller. Det er et sjældent syn. Vil man have en indkøbsvogn fyldt med varer, der er fri for varer fra samfundsundergravende, globale koncerner, så er man på en yderst svær opgave.

Men modstand er nødvendig. Rusta blev omtalt særdeles kritisk af alternative medier, og der blev en masse sure henvendelser til dem. De forsøger nu at sige, at man bestilte en kirketype uden kors, og som sådan ikke har afmonteret dem. “Der er mange typer kirker i verden” og bla bla, men som nævnt havde de inden da bekræftet via deres egen kundetjeneste, at det var for at tilpasse sig deres kunder af fremmed herkomst.

Befolkningsudskiftning der køres ind med skeen “integration”, betyder tilpasning til de fremmede. Det er tilpasning til deres madvaner, tilpasning til deres udklædningstraditioner, tilpasning til deres religiøse højtider og tilpasning til deres medimporterede intolerance for værtsfolkets kultur, levevis og traditioner.

Disse ting har mange virksomheder ingen problemer i at medvirke til. Der skal shekels i kassen, og gør Rullepølsedanmark ingen modstand, så bliver det usmageligt, provokerende og vammelt ud i det ekstreme. Det er en sur tjans, men boykot deres varer og fortæl dem om deres folkeforræderi på en direkte facon.

Varer tilpassede muggier er selvfølgelig blot et symptom. De ville ikke være der, hvis de fremmede blev kylet ud (eller bearbejdet i en komisk stor blender), men alligevel skal modstanden være der. Den lange rejse mod en større sejr tager afsæt i det små og en vred mail til nogen der sælger bleer med negere på, eller som vil sælge kirker uden kors, er helt fin og nødvendig aktivisme. Virksomheder frygter pøllestormen, og det er på tide at de føler sig pressede til at respektere det danske og de europæiske folk. Danskfjendske virksomheder skal drives mod konkursbegæring.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
OversætterenHeil Dir im SiegerkranzKristian NissClausLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

I et forsøg på at undgå diverse folkefjendtlige skodkæder, kunne man i stedet opsøge lokale producenter:
Mangler du dine /fit/-æg, så køb dem lokalt.
Mangler du en and til jul, så spørg din lokale opdrætter.
Mangler du kartofler og andre rodfrugter, så smid en tyver i kassen ved vejboden.
Mangler du frugt, så køb lokalproducerede æbler, pærer osv.
Enhver mønt, der spenderes i lokale gårdbutikker/vejboder er en mønt i lommen på folket, og således en næse til supermarkederne.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Jeg tror den aller raskeste måten å få det hele til å kollapse på, er å få tonnevis med falske euro og andre valører i sirkulasjon.

Jo fortere systemet kollapser, jo bedre for europeeren, som da kan ta kontroll over sine egne land.

Husk; det er jødene som printer ut “våre” penger nå (dvs egentlig deres) og jo fortere dette falske system kollapser, desto bedre.

F.eks polakkene har jo fått sine egne plater til å printe euro nå, og de printer selvfølgelig mye mer enn de har fått lov til. Og all ære til dem for det.

Olmer
Blæser læser
Olmer

Med hensyn til tøj kan Thor-steiner anbefales. De har et bredt udvalg fra “street” agtigt tøj til pænt casual og outdoor inspireret og sports tøj.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

lav en liste med alle Danskfjendtlige virksomheder så vi kan boykotte

Lord Lolland
Administrator

Du kan vel bare skrive til erhvervsstyrelsen og bede om en komplet kopi af CVR registeret.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

tror desværre det er meget nemmere at lave en liste over dansk venlige virksomheder. Kender en som er ved at lave en hjemmeside, men eftersom han lige er blevet varetægtsfængslet går der nok mellem 2-3 måneder og over 6 år før den kommer online.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Kristian Niss hvad sidder han inde for ?

Oversætteren
Skribent

Ja du kan jo prøve at gætte 2 gange..

SorteSlyngel
Redaktør

Den eneste butik der fortjener støtte i form af kolde shekels er den kommende Blæserbutik.

I øvrigt et ret godt navn – Blæserbutik. Hmm.

Torsten
Gæst
Torsten

Det går helt grasat i KBH nu med brug af negere i reklamer. Se her kæmpe julereklame ved Rådhuspladsen for Cola med negere. ibb.co/K0BGPrR

Modebranchen, som i forvejen er syg, boomer også af negere..faktisk ikke så mange perkere. Her dog en halvperker/skinny ibb.co/dfjG2g1 – var det ikke noget at købe sådan en jakke til 2600 kr ?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

En beskidt denim jakke til 2.600kr?

Wew lad, peak københavn.