Hjem / Andet / Ramaskrig over kommunal video der viser nordisk idyl

Ramaskrig over kommunal video der viser nordisk idyl

“Staffanstorp, sådan som resten af Sverige også burde være”. Sådan står der til sidst i en video, der skal lokke svenskere til at flytte til denne kommune. Videoen består udelukkende af svenskere, og har afkastet en række vrede artikler i gammelmedierne. “Forfærdeligt”, “afskyeligt”, “ækelt”.

Se den korte video og så vil du forstå hvorfor de reagerer som de gør.

(((Aftonbladets))) Hateff Mousaviyan bruger overskriften “usmageligt af Staffanstorp kommune”, mens tidligere statsminister Reinfeldts taleskriver, den horrible kattedame Moa Berglöf, kaldte videoen det mest ulækre hun længe har set, og hun optrådte herefter i gammelmedierne, hvor hun tilsvinede Staffanstorp kommune.

Vi som nationalister bør primært være sure over at den utryghedsskabende bande man ser først i videoen spilles af svenske unge. Det er en bizar hvidvaskning, men ålrajt, vi forstår hvad de mener (pssst… PERKERE).

Det vreden drejer sig om er, at man viser glade børn, hjælpsomme borgere, folkeligt fællesskab og etnisk homogenitet. Det er det gamle samfund i skarp kontrast til det utrygge Skægbørnssverige, som man ellers forsøger at udviske helt. At henvise til hvad der var, og hvad man stræber for i Staffanstorp, er den ultimative politisk ukorrekte forbrydelse. Selv kioskejeren er hvid, lol. Virkeligheden er selvfølgelig en anden og den skånske by er naturligvis ikke gået fri fra indvandringens rædsler.

Dulnys glohede tagning.

Der er ingen forskel i Danmark. Alle er bekendt med den evige portrættering af muggiavl i reklamer, medier og alt hvad der vedrører børn i Danmark. Det er i sandhed frastødende og vammelt, og man føler det som et ægte pusterum fra råddenskaben, når blot man ser danske børn være sig selv i deres eget land, uden uvelkommen fremmed tilstedeværelse.

Det tætteste vi kommer på en hed reklamefilm som den Staffanstorp kommune har leveret, er vel de nylige tradmemes fra Thy, der viser kommunen som et frirum fra moderniteten og en tilbagevenden til naturen.

At se sit folk i dets naturlige omgivelser, blandt landsmænd og den tryghed, omsorg og trivsel der er den homogene nations følgesvend, vækker glæde og længsel i folk. Det er dels medvirkende til at man vil stræbe efter det som Staffanstorp portrætterer, og samtidig er det en øjenåbner at se den uvirkelige, hadske reaktion fra multikulturalister og fremmede. Masken er fjernet. Det er dem eller os, og vi vælger nu og i al evighed familie, folk og fædreland.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Boligformand i rotterede skuffet over hans rotter

Man bliver så træt. Få ting er mere trættende end gutmenschen, der føler de pudser …

16
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
OversætterenSchnaz BeakBåt BåtsenDan EriksenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Ja den video kunne en nationalist nærmest ikke have lavet bedre.. Den viser sjovt nok også, hvor sårbare vi er med vores empati og imødekommenhed..

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Jo; men denne empati og imøtekommenhet gjelder ofte kun mot andre raser, og ikke vår egen.

Vi tar ikke lenger vare på våre egne, vi søker kun en måte å ødelegge for andre hvite på, iallfall kollektivt sett.

Oversætteren
Skribent

Vil dog sige at vores empati og imødekommenhed også gælder vores egne.. Men desværre også alle andre..

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Selvmål fra landsforrædernes side at blive så sure over en tam reklamefilm. Hvis ikke det sætter tingene på spidsen for den almene Svennebanan så ved jeg ikke hvad gør.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Det er nok over for Sverige nå. Kun tom retorikk og noen tamme hyl fra noen venstre-ekstreme står igjen.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Landsforrædere i Sverige forsætter ufortrødent. Her indoktrinering af via sang til børn.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Mere sygt propaganda

Dan Eriksen
Gæst
Dan Eriksen

*SNIP*

Modereret. Nej Dan. Har du svært ved at læse vi ikke tillader PET-posteringer?

Dan Eriksen
Gæst
Dan Eriksen

Oy vey!

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Er der nogen der har en fornemmelse af stemningen hos hr og fru Karlsson?

Mener om de fleste etniske svenskere allerhelst også så de fremmede sendt hjem. Eller om der er noget fundamentalt sygt i folkehjemmet og de virkelig ønsker at udrydde sig selv.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Sverige er et stort land. Stemningen for multikultur er ikke ret høj i det mere afsides områder, men byer som Stockholm og Gøteborg pozzer Sveriges neg hul.

Men det er jo tilfældet i de fleste lande.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ligesom alle andre steder er det de Urbane-steder der ødelægger det. Det samme i Weimar og Paris i 20erne, mange havde samme fornemmelse i 1800-tallet pga industrialiseringen, mange af nybyggerne i USA var folk der “flygtede” fra dette lort, det gjorde det hele totalt dekadent.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

By er derav nesten nødt til å være en jødisk oppfinnelse. Visst; man kan ha små steder og tettsteder, men en by har egentlig aldri gagnet den hvite mann.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Jeg tror ikke det er noe som kan snu operasjonen til svenskene nå, det skulle jo også være godt å ta feil her.

Men svenskene er ekstremt hatsk i sin retorikk overfor andre skandinaver og jeg tror ikke dette svenske problem vil forsvinne pga et godt valg eller noe i den retning.