Hjem / Samfund / Venstre bekræfter at de vil udskifte befolkningen

Venstre bekræfter at de vil udskifte befolkningen

Inger Støjberg er blevet dinglet foran Muggiflænserdanmark som en gulerod foran et æsel. Venstre ved du hvor du har, og på den ene side er vi hovedansvarlige for den fatale, folkeforræderiske fremmedimport, men samtidig er vi også kritiske overfor den situation vi har kastet folket ud i. Stem på os!

Med Lars Løkke “om halsen efter dom” Rasmussen fik vi tåkrummende symbolpolitik synkront med en massiv fremmedimport. Med Ellemann er det fremmedimport synkront med en fordømmelse af den del af folket, der ønsker at eksistere og sikre en fremtid for deres børn. I det mindste er hans helt åbne, landsforræderiske partiledelse mere ærlig og repræsentativ for Venstres ugerninger.

Det er udtryk for en helt gal kurs, når mere end hver fjerde dansker mener, at muslimske indvandrere bør sendes ud af landet.

Det siger Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, der netop har holdt sin første tale som formand ved Venstres landsmøde i Herning.

– Det giver anledning til en dyb bekymring, at der er nogen i Danmark, der tilsyneladende mener, at man skal udvise mennesker alene på grund af deres tro, siger Jakob Ellemann-Jensen fra talerstolen i Herning.

I talen refererer han indirekte til en undersøgelse fra Mandag Morgen fra slutningen af oktober. Her svarede 28 procent af de adspurgte, at de er helt eller delvist enige i, at muslimske indvandrere bør sendes ud af landet.

Det her handler jo ikke om et nørdet, teologisk debat. Det handler om gadebilledet. Det handler om perkere. Det handler om folk fra Afrika, Centralasien, Asien og Mellemøsten. Hvis der står 20 kristne negere og spiller smart uden for Fakta, så er de lige så frastødende, fremmede og udkylningsparate som en muhamedansk neger. Det er ikke islam, men den flodbølge af grimme racefremmede der har gjort skoler, gader, hospitaler, indkøbscentre, ja hele det danske samfund til et uigenkendeligt helvede folk vil have et opgør med.

Det er folkeforræderne i Venstre udmærket klar over, og at dreje det ind på at det skulle handle om “privat tro” er uhæderligt og kujonagtigt. Dem der vil smide muggier ud, ønsker et Danmark for danskerne. Noget alle politikere burde være tvunget til at skrive under på, som forudsætningen for deres politiske arbejde.

– Som udsendt soldat har jeg set, hvad etnisk og religiøs opdeling kan betyde. Sådan skal Danmark ikke være, siger Jakob Ellemann-Jensen og tilføjer:

– Det er et grundlæggende princip, at vi ikke dømmer folk på deres tro, men på deres gerninger.

Ellemann var på Balkan i efterspillet af et kollaps af en multietnisk konstruktion, ikke mindst præget af et muhamedansk element efter århundreders tyrkisk besættelse. Nu antyder han at de indfødte folks frihedskamp og selvstændighedsønsker er negative aspekter af etnisk og religiøs opdeling?!? Læs hans ord. Den er god nok.

Det er tydeligvis hvad han mener. Og nu vil han så undertrykke danskernes ret til deres eget land, for at udføre selvsamme forbryderiske, multietniske folkemordseksperiment på vores folk. “Sådan skal Danmark ikke være.” Hvad? Et land for danskerne uden en enorm tilstedeværelse af fremmede?

Han siger det højt, han siger det tydeligt. Man må håbe folk fatter hvad det er Ellemann synes der skal ske med Danmark. At vi har ret til at have et fædreland er taget af bordet.

Fredag, dagen før landsmødet, kom der så et nyt debatindlæg (efter et debatindlæg skrevet af Støjberg -red.). Denne gang i Jyllands-Posten og denne gang fra de fem Venstre-folketingsmedlemmer Jan E. Jørgensen, Bertel Haarder, Anni Matthiesen, Fatma Øktem og Kim Valentin.

De fem folketingsmedlemmer skriver blandt andet, at konsekvensen af at smide muslimske indvandrere ud af landet vil være ”racisme i sin reneste form”.

Venstrefolk hyler om racistiske danskere, mens de lukker en somalier ind i din lille datters soveværelse.

Ønsker du et land hvor dine efterkommere kan leve fredeligt og trygt? Det er ifølge Venstrefolk racisme i sin reneste form. Taler du i hårde vendinger om de fremmede Venstre har lukket ind? Det finder Venstre sig ikke i.

– Vi skal ikke finde os i, at de mennesker bliver udsat for en nedrig og udskammende retorik, alene fordi de er muslimer eller tilhører en hvilken som helst anden trosretning, står der i debatindlægget fra de fem Venstre-folk.

Et Danmark uden somaliere er racisme i sin reneste form. Ok Venstre.

– Som altid er billedet noget uklart. Noget går godt. Andet går dårligt. Men Venstres politik er klar. Du har frihed til at tro på, hvad du vil. Du har ikke krav på, at samfundet indretter sig efter dig, siger Jakob Ellemann-Jensen.

Der er ingen anger at spore hos de ledende politikere i Venstre. De har alle blodindsmurte hænder, de er alle skyldige i ufattelige lidelser og resultaterne af deres højforræderi udspiller sig årti for årti.

Vi får ingen undskyldning eller tryglen om nåde. Vi får blot en spand lort i hovedet, endnu en beskyldning om racisme og den næste million fremmede. Venstre toner rent flag og de fortsætter med selv at skrive det kilometerlange anklageskrift mod dem selv.

Den parlamentariske løsning på Danmarks ulykke er et fata morgana. Søg mod dine egne, vær fysisk og åndelig sund og vær i det daglige den forandring du ønsker skal ske for hele landet. Vi er Danmark. Vi er den eneste opposition. Nationalismen lever gennem os, og skal landet sikres en fremtid er løsningen i spejlet. Til helvede med Venstre, til helvede med Ellemann.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
KrematorieEnthusiastTom VensterTorsten TorMit hjerte er en fedpostIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Fint skriv.

Læs også her om konsekvenserne af Løkkes forræderi med hans underskrift på Marrakesh aftalen som nu resultere i real-politiske beslutninger i EU (læs: lav en befolkningsudskiftningsmotorvej). Selv Snaphanen snakker nu om “globalister”, pengeformuer og demokratiet som teather. snaphanen.dk/2019/11/16/eu-afrikaneres-grundlaeggende-rettigheder-i-europa/#comment_start

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ja man kunne fodre svin med landsforrædere of folkemordere. Utroligt.

SorteSlyngel
Redaktør

Ægte jydetænkning.

Morningstar
Gæst
Morningstar

We wuz danez n shiet!

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Liberalisterne er IMO delt i to lejre. På den ene side står den “teoretiske liberalist” som er kendetegnet ved at holde fast i frihedsprincipper og internationalt samarbejde, upåagtet det i praksis medfører et folkemord (eks: Søren Pind). Den anden type, de “praktiske liberalister”, fornemmer godt at det ikke fungerer i virkeligheden (eks: Inger Støjberg).

Problemet med Støjberg-typerne er bare, at deres argumenter altid bunder i økonomi eller religion. Hvis nu bare muslimerne giver hånd og får sig et arbejde *derp-derp*.

Jeg tror dog fuldt og fast på, at der er mange blandt Støjberg-typerne, som egentligt nok også ønsker at smide de fleste fremmede hjem. Det skal bare stille og rolig nudges op til deres mentale overflade. Så find endelig din indre Groyper frem, til de snart forstående julefrokoster. Spørg evt. dine forældre, om de er ligeglade med, at deres børnebørns børn måske slet ikke ligner dem. Eller om de er ligeglade med, om etniske danskere mister majoriteten inden 2100.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Problemet er de vil kæmpe internt i venstre og så det statusquo i måske 1-2 valgperioder, med forsat globohomo-agenda. De burde bare skride til Nye Borgerlige.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Dansk Groyper krig hvornår?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Mht at spørge familie osv om det, så skal man lige huske at de er komplet hjernevaskede normies og at man ikke snakker med ligesindede.

Deres logik er at de hellere vil se hvide lande blive gennembombet af amerikanerne og brittere end se maling på jødiske gravstene! Der starter man med dem! Sidste julefrokost på arbejdet snakkede jeg med en kollega der var helt upåvirket af at hans gude smukke ariske datter havde besluttet sig for ikke at få børn fordi “miljøet” bla bla. En anden kollega var lettere chokeret over at jeg mente at kvinder ikke skulle være soldater. En 3. brød sig ikke om at jeg kaldte løgnepressen for løgnepressen. Men hvis man ikke kan tage kampen buttom-up som minimum så vinder vi aldrig.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Det kommer vel også meget an på ens arbejdsmiljø? Nu ved jeg ikke hvor du arbejder henne, og du skal heller ikke doxe dig selv, men i min egen erfaring så er det somregel kontor miljøer der er enormt liberale og kvinde dominerede. Men jeg har også mødt mange håndværkere med falske og homoseksuelle holdninger, så jeg ved det ikke.

Det kan være at selv grovsmede og havnearbejdere vil bede dig om at tjekke dit hvide privilegium…

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er kontor og din teori holder. Jeg kommer selv fra et “hånværker”miljø i provinsen og jeg var træt af det fordi det var voldsomt direkte, umoralsk og degenereret (fx narko). Men nu er jeg ved at få nok at globohomo-kontoret i byen og vil prøve landet denne og sidste gang.

Tom Venster
Gæst

“når mere end hver fjerde dansker mener, at muslimske indvandrere bør sendes ud af landet.”
Sjekk ut denne frikadellegumlende og totalt uforståelige skandinaver som virkelig ikke synes noe godt om muslimer. Basert!

KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Rat shit, (((Ellemann))).
En strop om halsen er hvad han fortjener.