Hjem / Indsigt / Yahya Hassan på bogmesse

Yahya Hassan på bogmesse

Som nogen måske så var perkertonadoen Yahya Hassan på bogmesse, for at sælge sit seneste ghettoopkast til savlende kattedamer.  Den omvandrende kriminalitetsmaskine har nydt godt at det danske klovneretsvæsen, og kan på trods af at have skudt en person, og dertil være dømt for 40 andre forbrydelser, herunder drabsforsøg med knust flaske, dødstrusler, trusler med knive og pistoler, røveri, tyveri med meget meget mere, vandre frit omkring i det skandinaviske land Danmark.

Ikke alene går han rundt som en fri mand, men med et forlags hjælp bæres han igen i guldstol som genfødt perkerfrelser, og kan lade sig hylde på bogmessen i København.

Savle, savle, savle, savle, savle.

Ja, i stedet for at afsone noget i retning af 900 års fængsel for sine perkerier, når vi nu ikke kan sende de værste i galgen, kan han skovle pædagogshekels ind i sækkevis på endnu en digtsamling. Det er i sandhed et absurt land vi aftvinges skattepenge til at drive.

Men okay, der gives lang snor til kunstnertyper. Jeg har selv p.t. nul domme på samvittigheden, men i tilfælde af at filmen knækker og jeg tager på “blenderturne”, så vil jeg komme en eventuel domsmandsret i forkøbet og etablere mig som grovkornet digtertype.

Du behøver ikke læse det. Nu offentliggør jeg bare mit materiale for ligesom at grundlægge mit legacy.

Lad os komme i gang. Mit værk hedder “Fuck jer til helvede, femgramshjerner”

sagde du noget. hvad glor du på?

jeg bukker dig over på midten, så dit kakaoskind sprækker, faggot spasser.

fuglesang i det fjerne. usle perkerhore, præcis som din mor mand.

går du selv ind i flyet eller skal jeg smide dig ind i seks million bidder, æggefjams?

tørretumbler. imam i en tørretumbler. din bitch. skal du have en kaktus op i dine overdimensionerede næsebor, metaforiske kaktusser. sagde du kakti, sambo? er du dum?

jeg ser en and på furesø. stille sileregn. jeg tabte en tomat på mine bukser, bare nederen hvis det pletter. jeg smadrer dig, fæle brunling af en imbecil narkomuggi, hvis du glor på min jakke en gang til, jeg sværger. indre dæmoner.

murstenen, nærmest i slow motion, rammer ham i panden. en bil dytter i det fjerne. er det duften af forår, eller laver nogen høns i asparges i min umiddelbare nærhed?

den op og ned situation les deux alps var i 1998, store puføjne på ulrich i regnens ubønhørlige haglen. vi kan tage skæbnen som marco gjorde den dag. og vinde. hvile. præcis hvad sagde jeg jeg ville gøre ved din mor? svar mig. din mor? hvad ville jeg gøre ved hende. fucking svans mand. hallå.

dampen fra elkedlen omspænder min skabslåge. som en brand uden ild. ikke røg, røg som røg fra stegte løg. og cowboytøj. skakmat på gæsteværelset eller i glenn gerts campingvogn, gayyy. jeg bor til leje på haiti din luder. simple tanker. om gennemgående tog i slagelse. jeg tæsker dig til en kødmasse. sæson to af bagedysten. niggerkage.

kronk. lyden af en knogle der flækker; kraniets hulhed og blomster i hovedvejens velplejede rabat. uden kupon men beriget af solskin. betal din gæld eller jeg fister dig med din mormors femkløver. påske i gilleleje men uden bukser på. er det en blishøne på et frimærke? bæsjd.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Hvid strejke?

Mens bydele blev besat, mens hvide endeligt havde mistet deres retsstatus, mens symbolerne på hvides …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
NordheimrKristian NissOversætterenLord LollandLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Havde du været kæleperker ville det digt gøre mit undertrykte kattedame-skræv evigt løbende.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Jeg ser frem til “Claus Boatsinker’s samlede værker”

Svend Goenge
Skribent

>jeg bukker dig over på midten, så dit kakaoskind sprækker, faggot spasser.
>Mit ansigt når

download.jpg
Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Det er faktisk uironisk godt. lol.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Meget smukt og uden tvivl nok til at holde enhver ude af fængslet.

Men, helt seriøst hvordan fuck er den slamperker ikke i fængsel? Det er da ikke længe siden han havde stjålet biler og solgt kokain???? Og han har skudt en eller anden perker i foden på rullende kamera.

Lord Lolland
Administrator

Ordensmagten frygter horderne af liderlige 40-årige kattedamer og bibliotekarer der vil indlede et voldsorgie på gaderne i protest og måske forsøge at bryde ham ud af fængslet.

Oversætteren
Skribent

Vi bliver nødt til at snakke om kvindespørgsmålet..

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Pisdanske kvinder i alderen 34 til 56 der har gødning hvor der burde være hjerne elsker ham.

Nordheimr
Blæser læser
Nordheimr

Meget smukt. Jeg elsker virkelig den måde han bruger sproget på!