Hjem / Danmark / Ustoppelig transpropaganda *drikker lille kop med gift*

Ustoppelig transpropaganda *drikker lille kop med gift*

At sige medierne har en nærmest tegneserieagtig samfundsundergravende dagsorden, er en underdrivelse af dimensioner. Jeg er så træt, så træt over at skulle mødes med det mest syge, frastødende og direkte sataniske propaganda, der søger at bekræfte vores samfund som et nyt Weimar. Det er en konstant proces og man er frustreret over at de skyldige ikke får straksdødsdomme for deres ugerninger. I sandhed en beklagelig situation. En drænende situation.

Jeg ville gerne sige at jeg er fuld af kampgejst i forhold til den moderigtige børnemishandling, men jeg er så træt.

En dag i september i år rejste Simon (Caroline -red.) sig op i klassen sammen med sin klasselærer og kom med en besked til sine klassekammerater, der ind til dette øjeblik plejede at kalde ham (hende red.) for Caroline. Det var kulminationen på overvejelser og følelser, som han (hun -red.) havde båret på i flere år.

Simon (Caroline – red.) Brandt Jørgensen går nu til psykiatrisk udredning med henblik på at påbegynde en hormonbehandling, der i første omgang skal bremse den kvindelige pubertet, der fyldte så meget i tankerne.

Det er bare et ganske kort klip fra en lang, horribel propagandaartikel på DR, som normaliserer denne mishandling, maltraktering og pervertering af børn, som i mange tilfælde vil ende med deres død.

Om de selv har fået disse griller i hovedet, eller om det er deres mor hver eneste gang, er nok forskelligt fra gang til gang. Vi har i hvert fald her endnu en syg historie hvor pigens far ikke nævnes en eneste gang. Vi må formode Caroline er alene med mor Anja. Det vi har er endnu en historie om en mor der “opfanger signaler” og har samtaler og vupti sidder pigen i psykiatrisk udredning for at få sit fysiske liv permanent maltrakteret.

Caroline og hendes mor Anja, der lader til at nyde opmærksomheden i fulde drag.

Måske ville en enkelt samtale med en klippefast forældreduo, der sagde “du er en pige, færdig” have været nok. De havde fået et “mmmm… okay!”, eller måske skulle der mere til.

I de få tilfælde hvor barnet vitterligt er psysisk sygt og ikke kan kureres for dets vrangforestilling gennem normal opdragelse, så skal der naturligvis tilbydes rette hjælp. Men for fanden da aldrig en automatiseret proces, hvor de ledes ind på en sti de pludselig ikke kan komme væk fra igen.

I den højt profilerede sag for nyligt fra USA, hvor en moder (der ikke var sønnens biologiske mor), igangsatte “kønsændringsproces” var der en far til at redde ham. Indtil videre i hvert fald. I Carolines tilfælde lader der ikke til at have været en far til at stoppe vanviddet. Det er tragisk. Især nu hvor hun frarøves puberteten, der var endnu en redningskrans for denne stakkels pige.

KAN DU HUSKE, SOM VAR DET I GÅR, DA VI STEMTE FOR AT SKAMFERE RASKE BØRN OG PROMOVERE PSYKISKE LIDELSER SOM EN NORMAL TILSTAND? HUSKER DU?

Jeg har ikke mere at sige til det. Læger, moder, alle. Alle involverede skal straffes hårdt for denne type børnemishandling. Carolines liv er ødelagt og det skal påståede gode intentioner ikke gøre nogen uegnede til straf for.

Det mest skøre er at nationalister lader til at være de eneste tilbage i dette klovnesamfund, der har bevaret et normalt verdenssyn i nogenlunde balance med Moder Natur. Mange påvirkes desværre af denne transpropaganda fra danske og udenlandske medier. Vi er børnenes eneste tilbageværende beskyttere. Jeg håber næsten jeg tager fejl.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TRAGISK: Sigurd var engang cool

Dybt af falde, venner…. Engang var han en god dreng.

15
Efterlad et svar

avatar
 
6 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Svend GoengeOversætterenTorsten TorMit hjerte er en fedpostTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Min datter kom hjem fra 1. klasse en dag og sagde at hun ikke kunne finde ud af om hun var en pige eller dreng. Da ingen kan være i tvivl om at hun er en velfungerende pige når man ser hende med mindre man er syg i hovedet (hvilket jeg gætter på en eller lærer/pædagog er) sagde jeg da også bare til hende at da hun har en tissekone så er hun en pige. Så var den lukket og hun har ikke nævnt det siden.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

jeg syntes du skulle flytte ud af byen, før de tvinger din datter til at gå i drenge tøj og lytte til “transeksuel historie time”

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Arbejder også på at flytte på landet og hjemmeundervise – dertil er københavnere forlængest blevet fortabte uden indre kompas.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Undersøg hvem der har bildt din datter det her ind, det skal stoppes!

Om et par år vil de tvangsfjerne dit barn fordi du ikke er enig med pædagogerne, hvis det stod til partier som Radikale Venstre og Alternativet.

Igår på P4 hørte jeg om at en skole i Dragør havde inviteret alle forældre til oplæg om det her… de pakker det ind i “godhed” og at os normale er “dumme” og manger forståelse og oplysning. 20 minutter forinden havde de en kælling fra “Sex og Samfund” inde. Det hentydede til man bare skulle lade sine børn gøre som de lyster, f.eks. var det problematisk at der stadig var folk i landet der ikke bare lod deres drenge gå rundt i kjoler. At lærer uddannelser skulle have et modul om det her og det skulle være en mere systematisk del af undervisningen.

Det starter omkring 1:40:00

www.dr.dk/radio/p4kbh/p4kbh-morgen/p4-morgen-2019-11-18-06-05-7

Første klip i udsendelsen:

Andet klip i udsendelsen:

Jeg er næsten sikker på det ikke kun foregår i KBH, har i andre hørt morgenradio fra igår?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg frygter også regimet vil tage mine børn. Intet vil være bedre for psykopaterne at se dem som enlige kattedame, se dem racemixe eller se dem som transer. Jeg fatter ikke der er flere mænd med børn der er oppe og støde over det der sker. Når man først står med en baby i armene så ved man hvad der er rigtigt og forkert (bevares man skal da lige redpilles lidt på vej)!

Jeg skal få det hørt hvis jeg magter det!

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

Fordi de ikke ved hvad der sker. Jeg har snakket med mine forældre om transseksuelle børn, og det kom som et shok for begge to. Du skal huske på at den almene normie kun ser Go’Morgen og Go’Aften Danmark, og måske læser et par artikler i Metroexpres i S toget på vej til arbejde. De har absolut ingen anelse om hvad der foregår, og hvad deres børn bliver udstillet for.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja, det er også derfor det er håbløst at snakke/dsikutere med normies/boomers/sine forældre. De skal have meget små redpills fordi ellers er det uendelig muh demokrati muh nazister muh flygtninge muh onde hvide mennesker muh negerslaver muh kolonitiden muh religionsfrihed muh holocaust osv osv…og så ellers opgive dem da man bare skal have magten over dem så gør de som man siger.

Mit hjerte er en fedpost
Gæst
Mit hjerte er en fedpost

comment image

Gamer versionen.

Svend Goenge
Skribent

Vi står som en enlig klippe midt i et hav af afskyelighed. Når folk ikke magter at svømme rundt i suppedasen længere, da vil de strømme til os og sammen vil vi trodse bølgerne.
Hold hovedet højt, folkens. Det er altid mørkest før daggry.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

🙁

WeAllKnowThatFeel.png
Svend Goenge
Skribent

Vi er alle hunden til venstre

1573424972998.jpg
Oversætteren
Skribent

Hvem røg pibe?

Svend Goenge
Skribent

Tror vist nok det skal forestille Rockwell.

Jerry Lavon Affair
Gæst
Jerry Lavon Affair

Ja ting, som disse kultiverer en borgerkrig. Statssponsoret børneskamfering

Oversætteren
Skribent

Jeg vil gerne undervise andres børn i kampsport og logik.