Hjem / Akbaring / Stefan Löfven til grin på landsdækkende tv (eller er han?)

Stefan Löfven til grin på landsdækkende tv (eller er han?)

I Danmark havde vi en del ballade med det min svoger kalder “rådne skodaber” allerede i 1970’erne. “Kniven sidder løst på dem”, sagde politiet dengang. I firserne opstod ghettoproblemet, og stille og roligt kom gaderøverierne og massevoldtægterne til at fylde i overskrifterne. Ved årtusindskiftet var ingen i tvivl om at de advarsler nationale kom med helt fra indvandringens spæde start var visdomsord som man skulle have lyttet til fra ende til anden.

Nu sidder vi så i det man i 1985 ville have kaldt en fjern fremtid og høster frugterne af årtiernes vanstyre og det usminkede landsforræderi. I Sverige er det samme tidslinje bare omtrent dobbelt så slemt. Hvor vi har omtrent 20% fremmede, så nærmer de sig 40%.

Med bombesprængninger og likvideringer, så er selv gammelmedierne i Sverige ufrivilligt blevet oplysningsorganer, da disse hændelser ikke længere kan ignoreres. Derfor inviterede programmet SVT Agenda klovnechefen Stefan Löfven ind for at svare på en række bløde spørgsmål. Agenda handler om aktuelle hændelser, og er vel at sammenligne med et krasnisk DR2-program. Globalistisk, rodløs, multikulturel propaganda maskeret som kritisk journalistik.

Her fik Stefan så spørgsmål om hvorfor denne bandekriminalitet findes? Og hvorfor sprænges der så mange bomber. Hvad er da det for noget, Löffe?

“Vi så det ikke komme…”, svarer Stefan. Tidligere forekom Sveriges mord og vold bag lukkede døre, i private hjem, siger han. A-hva’? Nationalister har højlydt fortalt om hvor vi var på vej hen i årtier. Dem der har gidet åbne øjnene, har kunnet se præcis hvad kursen har været i lang, lang tid. Det er dem der bør få magt for deres fremsyn i dag. “Vi så det ikke komme.” Røv og nøgler.

Han filosoferer så på en så bizar måde, at det bliver ren komik. Det er den pinlige sang om socioøkonomiske forhold og “udenforskab”. “Tog du hvem som helst og placerede i samme situation, så ville du få samme resultat”, påstår Sveriges statsminister.

Det ville altså være det samme om svenskere boede i f.eks. Tensta eller et andet muggibesat område. Der en kvote af overfaldsvoldtægter som skal fyldes, og de ville blive begået selv uden 2-3 millioner folk fra Afrika, Centralasien og Mellemøsten. Der er bomber der skal sprænges og det er noget Svenne Kötbulla selv ville gøre, hvis ikke vi havde Mehmet og Mahmoud til at gøre det!

Det at have en så inkompetent statsminister, som intet ansvar vil tage for de ufattelige forbrydelser hans parti har begået over en så lang periode, gøres endnu værre af medskyldige medier, der ikke stiller ham eller andre politikere til ansvar. I et program hvor det multikulturelle helvede er til debat, stiller man ikke skarpt på de fremmede, eller indvandring eller ansvaret for denne samfundskurs. Ej heller om det eventuelt var en god ide at sende de fremmede ud af landet.

Medierne skyder gerne med skarpt, men det er hvis nogen vil mindske indvandringen, vil stække radikalfeminismen eller på nogen måde arbejde for en svenskvenlig politik. Det er mere eller mindre samme forhold vi har i Danmark. Vi har dog en ekstra dimension af bluff og fup, i og med mange af vores politikere bilder folk ind at de faktisk står for en “hård” eller “stram” fremmedkurs, hvilket er uhæderligt opkast. Men det er demokratiets frugter, og folk synes stadig de smager godt en stund endnu.

Ordfører for Det Frie Sverige Dan Eriksson har udtalt på foreningens vegne, at Stefan Löfven bør afgå øjeblikkeligt. Ikke fordi det vil bringe bedre tider, eller løsningsorienteret ledelse af landet, men fordi en sådan inkompetence og uduelighed som Stefan Löfven udviser, må og skal have konsekvenser.

Til sidst må man spørge sig selv hvem der er til grin. Er det virkelig Löfven? Han blev valgt med løfter om åbne grænser, og genvalgt midt i et sandt kaos af fremmedinvasionens konsekvenser. Han har ikke lovet et Sverige for svenskerne, men bare tomme floskler og platte løfter om bedre ditten og datten. Hvem er egentlig til grin?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Hvad tænker en normie? Er vedkommende forvirret?

Når en nyhedshistorie der udstiller den store jødiske magt i USA viser sig, så er …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
SorteSlyngelSchnaz BeakTorsten TorOversætterenLord of the Frogs Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Pølsevognen kan ikke redde dig denne gang, Stefan.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

korvkiosken* Din psychoracist…

SorteSlyngel
Redaktør

Jeg tager kraftigt afstand fra min oprindelige kommentar.
Den blev skrevet i en meget mørk periode af mit liv. Jeg undskylder meget og kan kun beklage overfor de seksmillioner pølser. Det skal aldrig gentage sig. Undskyld.

Lord of the Frogs
Administrator

Det værste er ikke engang hverken storkapitalens propagandasprøjter eller deres spytslikker Steffi her, det er rent faktisk at der findes et overtal af mennesker med Svensk afstamning der ellers er højt intelligent og tager sig selv og livet dybt alvorligt, der rent faktisk helt oprigtig, med ingen svinger i valsen tror på det gøgl han kommer med.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Svenskerne skulle være dem der er mest bange for at blive udstødt af gruppen (mangler at forstå hvorfor) som en af årsagerne til hvorfor de er så meget mere ekstreme end andre europæere. Tysklands situation kan forstås.

Oversætteren
Skribent

Der bor hvide mennesker i såkaldte squattercamps i Sydafrika, der ikke skyder eller bomber folk. Men som nok burde..

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Nei, svenskene tør ikke le av Røvén. Det blir for mye kognitiv dissonans for dem…

SorteSlyngel
Redaktør