Hjem / Samfund / Klimasituation giver stor, uventet gevinst!

Klimasituation giver stor, uventet gevinst!

Du troede nok det var elendighed det hele. For ti år siden blev Nordpolen isfrit, isbjørnene er uddøde og Danmarks havnebyer står under vand. Det er blevet en (meget, meget lille smule) varmere og vilde, eksotiske dyr render frit omkring i naturen. Nej, det var faktisk ikke en perkerreference. Eller rettere, jo, det var det vel egentlig.

Sagens kerne er, at vi med det religiøse hysteri omkring kuldioxid, og den hvide, arbejdende mand som den udsete syndebuk i modstrid med fakta og sund fornuft, ser nogen af de værste personer tage del i selvhøjtidelig prutsnifning på niveauer aldrig set før. Vel at mærke ikke i forhold til den faktiske, forbryderiske tilsvining af vandløb og have som Afrika, Indien og Kina står bag.

At være den helligste og sætte handling bag ens (vanvittige) ord, er noget af en sport og det er ikke kun Thunfisken, der agerer martyr. Og i modsætning til teenmongolen, så er der faktisk nogen af disse numsegasnydere, der gør os alle en massiv tjeneste.

Undskyld, men tillad lige mig at lave en 180’er på klimafronten. Det kan godt være jeg bliver flået i skatter og afgifter, for at få vindenergi til at se ud som en realistisk erstatning for billige alternativer, der er dømt ukorrekte, men hvis vi kan få selvfede navlepillere som Coldplay til at blive hjemme i villaen og ej belemre os med deres t-drænende kattedamejammer, så klapper jeg i mine ru jydehænder.

Coldplay vil først tage på turné igen, når bandet har fundet en måde at gøre det på, som ikke påvirker klimaet.

Det britiske rockband Coldplay kommer ikke til at rejse rundt med deres nye album ‘Everyday life’ af hensyn til klimaet.

I stedet vil bandet bruge de næste par år på at finde ud af, hvordan deres tour kan blive ikke kun bæredygtig, men også til gavn for klimaet. Det skriver BBC.

Men frygt ej, kære medmenneske. Coldplay laver lige for god ordens skyld en ekstra gloriepudsning på en temmelig bizar måde. Jeg tør ikke engang spekulere i hvad der ligger bag følgende stunt.

I stedet for at bruge måneder på rejse verden rundt til koncert efter koncert, som der ellers er tradition for i forbindelse med nye udgivelser, kommer Coldplay kun til at spille to gange.

Det vil foregå i Jordan, og begge koncerter bliver sendt gratis ud på Youtube til fans verden over.

På udgivelsesdagen spiller bandet den første koncert i landets hovedstad, Amman, ved solopgang og den næste ved solnedgang.

Det er så gayyy.

Mere gay er det, at de tidligere på året donerede penge til Extinction Rebellion, de der middelklassespergs, der limede sig fast til vejbaner, blev hevet ned fra toge og på anden vis belemrede normale, arbejdende folk med deres kvalmende godhedssignalering og synkrondans.

Er idealisme en skidt ting?

Dagens Blæser vil gerne pointere at det er en god ting at have idealer, holdninger og en sund mening med livet. At besidde et nationalistisk syn på verden, er ikke meget værd hvis man ikke udlever det man tror på. Bevares, vores kadaver af et samfund kan gøre det svært at opnå Fuld Trivsel™, men man kan i høj grad selv være den forandring man søger at se omkring sig. Vær selv imod abort af danske fostre, overvej aldrig at se porno, spis fornuftigt og lav fysisk træning og så videre. Søg kernefamilien og kom i kontakt med dit fædrelands historie.

Vi skal alle være som Chris Martin fra Coldplay. Nej, ikke agere som en bøsset globalisthore, men udvise vilje til handling og afsværge nihilisme og apati. Gå forrest for det du tror på.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Svend GoengeTorsten TorLarsLarsenSchnaz BeakHeksejægeren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Glimrende artikel!
Det kan være svært at opretholde en nationalistisk levemåde i dagens Klovnepisrabbinersofapræmienegerpåtvdanmark, men hvis man kan formå at holde alt det ækle, nedbrydende gods på afstand, så vil man opleve umiddelbare såvel som langsigtede forbedringer i ens liv, som hærder én både fysisk og mentalt.
Så spis en hulens masse æg og sving vægte i pendulfart, så det kan høres tværs over Østersøen.
Så ‘det fandmer sagt!11

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jep, samt lav mikroaktivisme dagligt som basis og stå som en fast klippe over for alle. Dvs. hører du en kollega være anti-dansk eller degeneret, så giv dem modspil med det samme!

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

ACKSHUALLY!!!!!!!!!!!!!

Så ville jeg fra råde at svinge med vægte, og at løfte langsomt og koncentreret!

Ogier le Danois
Blæser læser

SQUATS*OG*DØDLØFT all the way

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Er jeg homoseksuel hvis jeg fortrækker trap/hex bar dødløft?

Svend Goenge
Redaktør

Traps er gay, har jeg hørt.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

FUCK

Ogier le Danois
Blæser læser

Æggene har du da fået styr på, nu mangler du bare at komme i jerntemplet 🙂

Svend Goenge
Redaktør

Kom, bróðir, lad os løfte vægte i vildskab.

Gyda
Gæst
Gyda

Står Afrika,Kina og Indien bag havforurening?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja. De bruger floderne som kloakker. Kender en der var soldat i Afganistan som sad med infrarød kamera og kunne se en afganer skide i en flod hvor den næste hentede vand fra floden længere nede. Jeg har kun været i Mexico og Thailand og det var nok til at indse at brune er skod mennesker og så tør jeg slet ikke tænke på Afrika, Indien og Kina! Kender en perker der har været i Kina der siger at de er verdens klammeste og grimmeste mennesker.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Det er da godt å tenke på alle de milliarder av negre, og sorte hinduer, som kommer til å forsvinne om vannet skulle stige en meter eller 2.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Ikke denne gang, dette fænomen var opdigtet af en forfatter”