Hjem / Indsigt / Brev til en boomer

Brev til en boomer

Dette er ikke en normal artikel, men en åben og ærlig reaktion på en ekstremt ubehagelig oplevelse af dybt personlig karakter. Det skal der også være plads til på Dagens Blæser, og jeg håber det kan hjælpe andre i lignende sammenhænge. Jeg har altid været Team Familie og været fortaler for i videst muligt omfang ikke at blande politik sammen med samvær med nære og kære.

I nogle situtationer kan politik dog blive bragt på bane, og så bør man være i sin ret til at komme med indvendinger. Det kan dog udmønte sig i så vanvittige overreaktioner at man bliver paf. Vil du undgå dette, så sig ikke noget, uanset hvor meget sandhedens tunge presser sig på.

Jeg blev mødt med helt urimelige betragtninger fra en standard sofaboomer, helt formet af gammelmedier og disses selvhøjtidelige, såkaldte menneskesyn. Der kom jeg med indvendinger og efter 2 minutters solidt genmæle omkring vores demografiske situation, om alle folkeslags ret til at eksistere, inklusiv danskernes, om det uhensigtsmæssige og økologisk uholdbare i en afrikansk befolkningseksplosion og vores ret til at afvise dem, så troede jeg egentlig at vi kunne have stoppet der. At vi hver især havde bekendtgjort hvor vi stod, og at vi var uenige. Eller måske endda at min generøse faktauddeling kunne have en oplysende og positiv effekt.

Ikke just. Ikke. just. Der var udråbt en krisestemning, et “menneskesyn” var blevet udfordret og en åbenlys mangel på tolerance for et danskvenligt syn var afdækket. Efter mange år hvor der på grund af en grad af kendskab til hinandens syn på fremmedspørgsmålet, ikke på nogen måde har været diskuteret politik eller været udvist den mindste interesse eller respekt for undertegnedes hæderlige aktivisme, så blev der prikket hul på bylden. Jeg kunne opdage at jeg blev gjort til skurk, at min kamp for det der kun kan beskrives som historiske normaltilstande var genstand for dyb bekymring (og uden tvivl afsky). Ikke blot i den konkrete situation men over meget lang tid.

Jeg ved ikke om det forventedes, at jeg skulle lægge mig fladt ned, eller hvad man bruger af moderne udtryk, men jeg kunne ikke mønstre samme emotionelle overreaktion på denne korte, politiske udveksling som disse personer der var til stede. Jeg synes det var modbydeligt og der er desværre gjort ubodelig skade på fremtidige relationer. Ganske enkelt modbydeligt. Ækelt. Uvirkeligt. Som at være med i en dårlig film.

Lad mig følge overskriften til dørs og lade dette være et svar. Et brev til en boomer.

Skal jeg skamme mig over at ville sikre mit folks eksistens? Tænk at du ingen anger har. At I ingen anger har. Da jeg er realist forventer jeg ikke skulderklap fra nogen, og nærer ikke håb om en omvendelse og et tak. Eller en undskyldning. Ikke så meget en undskyldning til mig, men som til folket. Til dem der er blevet ramt af multikulturens rædsler. Denne tilstand af godhed, af ukritisk opbakning til dem der har forårsaget denne nationale ulykke, og udskiftning af folket I kan se udspille sig på hovedgaden fra jeres vinduer, kan ikke forsvares med at det er et “menneskesyn” der er mere hæderligt end det nationale ditto.

Som jeg sagde, så har politikere sat os i en situation der gør, at der nu skal tages en række ubehagelige beslutninger, der vil sætte mennesker i en for dem rigtig træls situation. En demografisk udvikling der fra starten af er sket med jeres krydser. Vi skal være bussemand efter jeres “kom indenfor, Abdallah”. Det er en sur tjans at få i dåbsgave og så skal jeg samtidig udråbes til umenneskelig. Fri mig!

Vi har ikke bedt om at skulle rydde op efter jeres færdselsuheld af et samfund. Vi synes ikke det er sjovt at skulle belemres med opgaven for at overleve; enten som dem der har lykkedes med at få bragt somaliere til Somalia og kinesere til Kina, eller som dem der skal leve som en lille minoritet på et stykke jord der engang var hjemsted for et homogent dansk folk.

Lad venligst være med at tude over disse fakta, og gøre mig til en dæmon. Jeg udviser en kærlighed til mit folk og mit land som jeg ikke ønsker at skjule og slet ikke har de fjerneste intentioner om at undskylde for. Kig i stedet i spejlet og se om der ikke skulle gemme sig en person dér, der bør tage sit livssyn – og sit menneskesyn – op til revision. For i det omfang at man forfærdes over lovlydige, hæderlige, ædruelige personer der udviser dedikeret gå-på-mod i denne store, historisk usammenlignelige, nationale krise, så er der i sandhed grund til at stille sig selv nogle spørgsmål. Nogle helt basale nogen af slagsen.

“Hvorfor har jeg så stærk en reaktion mod en persons holdninger, der udspringer af ønsket om overlevelse og trivsel for vores efterkommere?”

“Hvorfor har en kortvarig meningsudveksling samme effekt som hvis han havde bekendt at han var massemorder?”

Hvad sker der for jer? I skulle seriøst skamme jer over at se ned på hæderlige folk som jeg, og så samtidig selv være blottet for selvindsigt og ansvarsfølelse.

Jeg har længe fattet lektien, som jeg indledningsvis skrev. Politik er ofte ikke kompatibel med familieidyl. Men at det skulle udmønte sig i så stærke reaktioner, var en øjenåbner der ikke kan siges at falde på et tørt sted. Der er nemlig ikke nogen lykkelig udgang på dette. Der kommer ikke en forbrødring i sidste ende. Kun splittelse. Til døden os skiller.

Mine råd.

Jeg har set hvad en reaktion af værste skuffe kan være. Men hvad med mig? Hvad er min reaktion på deres voldsomme overreaktion? Jeg er faktisk vred. Hvis det skulle være gået din næse forbi. Derfor denne udpensling. Jeg sagde bagefter at vi af logiske årsager ikke kan respektere hinandens synspunkter. Det var tydeligt at mine ikke nød respekt hos dem, og det er naturligt at jeg ikke kan respektere deres. Vi står for langt fra hinanden, rent politisk. Vi kan nu højst tolerere hinandens forskelligheder i forlorent samvær. Blot indtage de roller vores familiære status byder os. Glem alt om fornuftige samtaler om realpolitik med dine nærmeste. Du kan forvente en spand lort i hovedet og brudte bånd.

Jeg fortjener respekt. Vi fortjener kollektiv forståelse for vores utrættelige aktivisme. Og ikke mindst fortjener vi oprejsning. Det er bare ikke noget der kommer til at ske, og det er en god ting at indse snarest. Du kan ikke vinde over 40 års hjernevask.

Tl;dr – tal ikke politik med boomere.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Hunchimpanse går amok i radioen

Black Lives Matter Danmark har tilsyneladende bedrevet ulovlig indsamling. Det er ikke den store overraskelse, …

24
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
12 Kommentartråde
12 Tråd kommentarer
14 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
15 Kommentarorer
GydaDen GamleTorsten TorLarsLarsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg har også været der, men jeg har også været den der overreagerede. Jeg tilgiver kun nærmeste familie. Alle andre er landsforrædere og skal håndteres derefter! Jeg magter heller ikke gamle kammerater/venner der ikke kan sige fra over fra deres kulturradikale kæreste…ok de kan lægge sig fladt ned og beklage deres forræderi over for danskere så tilgiver jeg, sålænge de ikke har været aktive kommunister/zionister/perkerimportørere! Men det er ikke nemt fordi man ved udemærket at de er hjernevaskede og det hele er et divide and rule opsæt.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Jeg mistede kontakt til en stor del af min vennekreds, efter de begyndte på gymnasiet. Da jeg mødte dem igen efter 3 år, var jeg stort set stadigvæk den samme, men jeg kunne dårligt nok genkende mine venner. En af dem var blevet kommunist, og en anden erklærede sig selv for “mandlig feminist” …osv osv

Jeg har ikke talt med dem siden.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er sygt. Danmark er 100% sammenlignelig med Nordkorea bare uden nød og elendighed så længe det varer.

Havde også engang en ung go-more gut med i bilen fra jylland som fortalte at han havde svært ved at omgås sine gamle venner efter han var kommet hjem fra australien, fordi de stadig var de samme perkerhadere osv. Han havde vist gået på et universitet dernede et år og var nu en kulturmarxist (mine ord). Uddannelsesinstitutioner i vesten er rendyrket hjernevask sammen med medierne. Det er også mit bedste råd til normies – at som minimum at stoppe med at se DR osv.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Alle på vores side har et utal af historier omkring uddannelsesinstitutioner. Jeg kan huske første dag på min uddanelse, hvor min boomer lære begyndte at lave orange mand BLUMPF xDDDDD !!!!! jokes. Han mente også at Black Lives Matter var en god organisation, og snakkede om en eller anden neger der var blevet skudt af en betjent, hvorefter en af pigerne i klassen sagde “ja! sikkert en HVID betjent ikke?”, eller noget i den stil.

Det var ekstremt demoraliserende.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Den der “selvfedme, selvsikkerhed og fuldstændig manglende indsigt i at han dermed træder ud af rollen som lærer og i stedet som propagandist” kan virkelig undre mig. Ligesom med “journalister”. Man ved bare med dem at de alle havde været 100% NS’ere idag hvis tyskerne havde vundet som de NPC’ere de er.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg tror det er blevet slemmere i skolen. Min tysklærer i folkeskolen havde et billede af Friedrich Engels hængende bag døren så andre og forældre ikke kunne se det udefra. I gymnasiet lærte jeg at Elvis var de hvides opfindelse så de hvide unge ikke skulle høre på niggermusik. En dansklærer sagde at kommunisme var godt. Men så var der heller ikke mere og det er mange år siden nu.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Haha den med Elvis har jeg også altid fået fortalt.

SorteSlyngel
Skribent

“Vil du undgå dette, så sig ikke noget, uanset hvor meget sandhedens tunge presser sig på. “

Story of my life. Desværre.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er aldrig rart. Men jeg gør det nu alligevel, for jeg kan ikke lade være.

Der kommer en dag hvor de vil se at du, vi, havde ret.

Ok måske ikke boomere de dør nok inden og de vil brænde i helvedes version af Mallorca I al evighed istedet.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Hver time dør der 5,7 boomere i gennemsnit. Det er mørkest før daggry.

“spørg” til side, så jeg ked af at læse det her. Tror bestemt ikke du er den eneste der har oplevet at argumentere for det ukonstruerede og så blive angrebet af folk der egenligt burde skamme sig i stilhed.

Varulven
Blæser læser
Varulven

Fin artikel, Boatsinker, som sætter fokus på noget, alle nationalister oplever i et eller andet omfang. Nemlig det sociale selvmord der bliver begået, når vi retmæssigt udfordrer vores pøbelmedmennesker med den alternative sandhed. Men det er så rigtigt sagt, at man ikke kan “vinde over 40 års hjernevask”. Nøjagtigt derfor undlader jeg helst at diskutere politik med en boomer i familien. Man skal vælge sine kampe med omhu, har et klogt hovede engang sagt.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Snak om Trans-spørgsmålet, det kan skabe vrede hos selv den mest stædig boomer, ihvertfald i min familie. At man tager børns opvækst fra dem ved at starte hormonbehandling helt ned til 4-års alderen går imod deres normie 68er friheds-idealer. “Børn skal være børn”, er en holdning de går stærkt indfor. Den kan bruges mod os, når de ønsker Daesh-børn herop, men kan også bruges den anden vej rundt.

Når de kommer til klimaet så skal man fortælle dem de faldet for “Hitler-Jugend”-propaganda, med Greta Thunberg og de skal skamme sig over at være fanget i nytteløs grøn innovations karrusel der kun til gode ser en flok tossegode kapitalister der ikke vil os andre det godt, videnskabeligt og faktuelt ved man atomkraft er mere effektivt og billigere. Hvis de begynder at pladre om Fukushima og Chernobyl, skal man fortælle dem at vi som Nord-Europæere aldrig har fejlet på den her front og har mere styr på tingene end selv Japanerne og har geografien på vores side. Desuden har vi en arv fra Niels Bohr vi har forsømt.

Demografi-spørgsmålet er det sværeste udover JQ, men når man fortæller dem at op mod 50% kriminalitet i ens årgang bliver begået af 5-10% af befolkningen, og den er langt mere afstumpet end tidligere set i Danmark og konstant nævner Sverige, som ingen snart kan oversee, så bliver der ikke svaret igen, de ved godt hvor dumt det lyder. De skal ikke gå at tror, at bare fordi deres opvækst fra idyllisk, at så er den det også idag.

Diddly-fiddler-listen (Epsteins flight logs) er også en øjenåbner, der er ingen der kan kalde det konspiration mere efter Buckingham Palace, blev nød til at fjerne Prins Andrew fra hans embede. Kør især på deres koryfæer så som Bill Clinton.

Når de siger at denne snak ødelægger familie idyllen, skal man udskamme dem og fortælle at hvis vi som familie ikke formår at snakke om disse ting, så vi ikke meget værd. Hvis man ikke er ensidigt negativ i den dur og også slår over i normal hygge, så går efter min erfaring an.

Dog går de stadig glædeligt ind og se propaganda pakket ind i humor som “The Three Brexiteers”, som er lavet for at få folk til at overkomme med den vrede man ellers burde have overforløbet.

Tom Venster
Gæst

Noen er dessverre helt umulige å nå med ord og kan antagelig bare endre mening hvis de skikkelig får kjenne de negative konsekvensene på sitt eget liv. Jeg har hørt om lignende tilfeller der familiemedlemmer som tilhører den tolerante venstreside kutter alle bånd med Trump-supportere eller Brexit-tilhengere. Politikk ser ut til å ta mer plass i dagliglivet og med en økende polarisering vil det bli vanskeligere å skjule konflikten som ulmer under overflaten.

Alexander
Blæser læser

Man siger at demografien er imod os, men på dette punkt er den med os. Boomers er ude for vores rækkevidde, men de vil begynde at dø af alderdom. Zoomers derimod gider ikke mainstream medierne, er åbne over for alternative medier, og laver sågar deres eget indhold. Hvis sidste valg var foregået 4 år senere, så havde Paludans kernevælgere haft stemmeret, og han var kommet i Folketinget.

Lad være med at spilde mere tid på boomers, og fokuser på zoomers og de nye generationer. De er fremtiden.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det virker som om at de yngre generationer så er meget polariseret, fordi du har også de komplet hjernevaskede der vil fravælge at få hvide børn, fordi de forurener – og egentlig helst bare vil begå selvmord.

Men når det er sagt så er der seriøst noget om boomere. Snakkede med en ældre mand den anden dag der sagde at noget af det værste hans generation viste var “bogafbrænding” med reference til tyskerne afbrænding af børnepornobøger osv. (som boomeren selvfølgelig heller ikke ved) Da jeg så fortalte ham at der i disse år foregik den nok største afbrænding af bøger bare i digigalform sad han bare igen og fattede minus hvad jeg mente.

Oversætteren
Skribent

The fire rises..

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Jeg prøver altid at dreje debatten væk fra fremmedpolitik, når jeg er med familie.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Lad ikke solen gå ned over din vrede