Hjem / Video / Fik du set det? Kjær og Sousa…

Fik du set det? Kjær og Sousa…

Anders Kjær taler med alle, og det kan der komme nogen interessante samtaler ud af. Jeg har aldrig været fan af de der bloodsports-debatter, da der som regel ikke foregår en interessant politisk samtale, men blot en skyttegravskrig, hvor man bruger al tiden på at skyde stråmænd ned.

Ikke mindst det meget irriterende program Stram Diskurs var et eksempel på hvordan to vidt forskellige personer kan tale, hvor produktet bliver elendigt, tåkrummende og frustrerende.

Men så kommer der også overraskelser som da Anders Kjær gæstede Forum for dialog om Israel, hvilket ikke just lyder som et fair forum at deltage i. Det var dog en udsendelse hvor Kjær til min overraskelse får stor taletid, og hvor hans uddeling af røde pølser er så skudsikker, at Jonatan Sousa ikke betvivler at han taler sandt og i mange tilfælde bekræfter deres rigtighed.

En lille time hvor man faktisk får en masse god information.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Virtuel skovtur til Auschwitz

Glædelig nyhed til alle jer som desværre ikke blev slæbt med til Auschwitz på skoleudflugt. …

33
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
27 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
GydaJonatan Møller SousaNielsenOversætterenMax von Lützow Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Det er Kjær, når han er bedst!

Oversætteren
Skribent

Vores holdninger er fuldstændigt normale og deles af langt den største del af denne verden og af langt den største del af alle de hvide mennesker, der nogensinde har eksisteret på denne planet.

SorteSlyngel
Redaktør

Hovsa sousa – fedt skæg.

Jonatan Møller Sousa
Gæst

Takker.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hvis man får mulighed for at snakke med Jonatan Sousa en anden gang så kunne jeg godt tænke mig at vide hvad denne erklæret zionist mener om AIPAC, deres svineri med at overtage Syriske områder i Golan-højderne blot fordi Assad i øjeblikket er presset og hvordan har han det med Normal G Finkelsteins bog “The Holocaust Industry” osv osv.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Hvis Jonatan forstår Anders så godt,skulle han måske vende ryggen til hans ideologi.

Jonatan Møller Sousa
Gæst

Jeg kan rigtig godt lide AIPAC. Det er fine folk.
Golanhøjderne synes jeg tilhører Israel. Israel vandt området i krig.
Hvis Syrien vil en fred og ønsker Golanhøjderne tilbage, så må de komme til forhandlingsbordet.

Norman Finkelstein er ikke specielt klog. Ikke en god mand.

Ingolf. Du er hermed inviteret til et interview i Forum for Dialog om Israel. Du har set hvordan jeg snakker med mine gæster. Med dig vil jeg være meget mere uenig, fordi du vil tale om ting, jeg ved mere om. Men jeg vil forsøge at være fair og give dig taletid.

Min email er jonatan@sousa.dk

Det er em stående invitation.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Jonatan. Har Finkelstein ikke en pointe i at holocaust pustes for stort op? Men du har måske ikke læst Holocaustindustrien?

Jonatan Møller Sousa
Gæst

De fleste ting pustes for stort op. Det er svært for folk at snakke sammen. Og det er svært for mennesker at få sat ting i rigtige propertioner og sammenligne historiske ting med nyere ting.

Finkelstein er ikke en særlig klog mand. Han er meget hadefuld.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

“Finkelstein er ikke en særlig klog mand. Han er meget hadefuld”

Ser du ikke sagen ud fra dine egne briller? En smule unuanceret vil jeg mene.

Jonatan Møller Sousa
Gæst

Den gamle.

Jeg ser udelukkende på verden gennem mine egne briller. Det ændrer ikke ved, at Finkelstein er en tosse.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Kan man ikke være hadefuld og klog på en gang? Eller kan man ikke være småt begavet og empatisk?

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Ups,jeg så først nu,at du deltager i diskussionen på 266B.
Jeg har svært ved at forstå din holdning til misrøgt af jødiske drengebørn. Du sagde,at det er vigtigt for “jøder” at omskæringsritualet bevares. Men er du selv for omskæring? Eller tog du afstand fra det? Hvis det sidste,synes jeg du gjorde en sørgelig figur af dig selv. Du tænker muligvis på dine ligesindedes fordømmelse,men det må da være vigtigere at få din mening frem i en form som ikke kan misforstås.

Jonatan Møller Sousa
Gæst

Gyde. Jeg er 100 procent for, at jøder har lov at fortsætte ritualet med omskæring af drenge.

Jeg beder ikke andre om at deltage eller billige ritualet. Jeg beder kun om at det ikke er ulovligt.

Personligt støtter jeg alle de venner jeg har, der ønsker at omskære deres drenge. Og jeg støtter også dem der helst ikke vil.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Der er det så lige jeg mener du skal flytte til Israel eller USA hvor mishandling af drengebørrn er accepteret. Her til lands behandler vi ikke engang vores dyr så ondskabsfuldt som jøder og muhammedanere behandler deres børn. Du har selvfølgelig ejendomsretten til dine børn. Men hvis du slår dem eller på anden måde gør dem ondt har jeg kun foragt til overs for dig. Hvilke fantasier du ellers har om gud og lignende kan du have i fred.

Jonatan Møller Sousa
Gæst

Jeg synes det er fair, at vi har en svær samtale om omskæring.

Og jeg forstår godt du ikke bryder dig om ritualet

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Sådan set er det jer der udfører skamferingerne,jeg ikke bryder mig om! Oven i det hele,kan jeg ikke fornægte min uvilje mod mennesker,som er anderledes. Og snart mod mennesker i det hele taget. I det at store dele af mit land lige nu. I dag. De sidste 50år. Og ind i fremtiden,ser det ud til. -Består af fremmede individer,som kun giver mig armod og ødelæggelse. Med andre ord: hvis du opfører dig som Martin Krasnik og ligner idi Amin eller Cassius Clay efter hans konvertering til den relegion der ligner din,ser jeg hellere din hæl end din tå.

Jonatan Møller Sousa
Gæst

Gyda. Jeg kan sagtens respektere din holdning.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Godt så. Min holdning var at du ikke skal have lov til at skære i spædbørn i mine stuer. Jeg ved ikke om du har planer om at blive imampræstrabbiner (undskyld mit had),men jeg synes du skal tænke over,at hvis du vil være dansker,skal du acceptere danske normer. Hvis du vil være jøde,skal du vide at jødiske normer ikke er danske.
Altså,hvis du vil være udadfarende og promovere arabisk overtro,bør du vide,at vi ikke kan lide dig.
Mit råd til dig er: Stik piben ind og stik til dine evner. Klaverspil og tænksom idé formidling.
Og hvis din identitetsbevidsthed er vigtig,så skrid hjem til Barbarien.
Jeg er ikke interesseret i din mailadresse og gider ikke gøre kommunikation mellem os så besværlig,at jeg skal åbne min postkasse(det gør jeg aldrig)
Det er nemt nok at respektere holdninger. Det kræver blot,at man forholder sig i ro.
Jeg ser hellere din hæl end din tå,hvis du er danskfjendtlig.

brugernavn
Blæser læser
brugernavn

Og hvis du har ønske om at samtale med Ingolf,skal du måske lægge din hovski snovski attitude til side, og forholde dig til det han siger.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Du har en uærlig tilgang, så det gider jeg ikke. Der er intet “hadefuldt” ved at beskrive holocaust-industrien.

Det jo decideret skamfuldt at man slå plat, fører folk bag lyset og gør det til en millionindustri. Hvis vi skal analyse det udvalg af spillefilm der kommer ud om væmmelige hændelser så er det vel 90/10 i Holocaust-favør.

Jonatan Møller Sousa
Gæst

Ingolf. Jeg forsøgte at sige to ting på en gang.

1. Finkelstein er en hadefuld mand
2. Det er svært at finde ud af, hvor meget eller hvir lidt eller hvordan Holocaust skal påvirke nutidens debatter og følelser.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Han er ikke hadeful, han ytrer sig blot kritisk mod Israels ekspansions-politik og foragt for andre folkegrupper i regionen f.eks. palæstinensere. Hvis han har sagt noget “hadfuldt” så det udelukkende i forbindelse med Israels ekstreme tilgang i denne konflikt hvor man overhovedet ikke tager hensyn til folk i området, når de ikke er jøder.

Holocaust bliver brugt til at imødekomme nationalisme, alle selv de mest moderate bliver svinet til med “spøgelser af Nazisme”, som pga Holocaust-industrien ses 1:1 i dette forhold. I den danske debat bliver “den inde svinehund” konstant brugt som er en direkte reference til dette.

Hvorfor har alle lande Holocaust-museums, hvorfor er der produceret så mange spillefilm, dokumentare og serier om Holocaust? Det jo ekstremt så mange der er lavet siden starten af 80erne. Hvor er filmene om Holodomor, om det Armenske folkemord, Britternes folkemord på Irerne, Britternes udsultning af inderne, deres kz-lejre i Boer-krigen.

Danskerne deltog ikke dette onde, så det svært at forstå hvorfor vi skal hjernevaske med dette selvhad og ensrettet tankegang. Hvorfor skal en så stor del af historie-undervisningen i folkeskolen hvad angår 2.verdenskrig handle om dette…

Så længe fortællingen er så ensrettet og selektiv, skal den slet ikke bruges i debatten, heller ikke retoriske trick, der får folk til at tænke i den dur burde være tilladt.

Og… Hvorfor bliver man ikke fortalt hvorfor danskerne gjorde oprør mod jødisk ågeri i en del debat og litteratur i 1813 og med vold i 1818-19? Det dansk historie og meget vigtigere at forstå. Moderne historikere fortæller at jøderne ikke var særlig godt integreret, at det var dansk had der er var årsagen og drager paralleler til moderne integration.

Men man fortæller aldrig om at danskerne kom i økonomisk nød, udover statsbankerotten i denne periode, så afskar jøder der nu fik indflydelse i dansk økonomi, danske fra købmænd fra handel, da jødiskehandelsfolk tilsidesatte dem pga man udnyttede forbindelser i udlandet,.

Man fortæller aldrig at de lån kongen foretog hos bankmænd i Frankfurt og Paris var ekstremt højt-forrentede, man fortæller ikke hvad grunden til nationalbankens oprettelse er.

Man fortæller ikke at denne skepsis forsatte i hele 1800-tallet og det kom til udtryk i litteratur og debat.

Dette kapitel er skrevet ud af dansk historie fortælling, de holdninger dybsinddige har stammer åbenbart kun fra udenlandsk propaganda, fortæller man. Men det sjovt fordi bare man graver lidt, kan man hurtigt finde ud af at folk som Grundtvig til Carsten V Jensen og Hamsun har en kritisk tilgang til jødisk indflydelse i samfundet. I Norges første grundlov af 1814 skrev man på baggrund af erfaringer fra Danmark at jøder ikke skulle have indflydelse i Samfundet, det samme gælder jesuitter.

Jonatan Møller Sousa
Gæst

Ingolf. Du må sige til, hvis du vil have mit input?

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Kan kun anbefale folk at lytte til Anders Kjær

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Min hypotese er at jøder kan gøre mest gavn for Israel når de befinder sig i Israel.