Hjem / Andet / Diskriminering mod haveforeninger

Diskriminering mod haveforeninger

Kolonihave i Mørkhøj ved København.(Foto: Francis Dean)

Forestil dig det. Du er sluppet væk fra dit storbyhelvede, bare for en stund. Ingen grimme skilte der reklamerer for kebabbutikker, ingen ildelugtende kebabbutikker, ingen grimme og ildelugtende kebabbutiksindehavere.

Bare dig, din kone/kæreste, eventuelle børn, og et kolonihavehus. Som Ib Schønberg sang; …Et kongerige med en monark i skjorteærmer! Hvad er så skønt som den danske sommer på en lille plet jord som er min?

Rendyrket kolonihavehad

Drømmen bliver til mareridt

Men pludselig lægger du mærke til at der hejses et Libanesisk flag på den anden side af stien og naboen du troede bare havde en solbrændt hud og en spraglet yogamåtte begynder at sige noget om Allah mens han bukker sig forover. Multikulturen er kommet til haveforeningen!

Fynsk modstand

En fynsk haveforening forsøgte at bremse udviklingen, ved at nægte en Libaneser og en Syrer at blive medlemmer af foreningen.

Men ingen god gerning går ustraffet hen i klovnedanmark.

En haveforening på Fyn er blevet dømt for at diskriminere to borgere med udenlandsk baggrund, da de søgte om at komme ind i foreningen. Det oplyser Fyns Politi onsdag.

Mændene fik nej med en begrundelse, som er i strid med en lov, der skal hindre forskelsbehandling af borgere på grund af for eksempel etnisk baggrund.

Bøden er blevet fastsat til 5000 kroner, oplyser specialanklager ved Fyns Politi, Klaus Holten Kristensen.

Fjollede danskere, i må ikke organisere jer uden perkere! Tænk hvis danskere fik lov til at være i fred for multikulturen? De kunne jo opdage at de faktisk har det bedre uden muggierne! Det kan vi ikke have! LUK DET NED!!!

Årsagen til afslaget kom sort på hvidt. I en mail hed det, at haveforeningen havde bestemt, at procentandelen af udlændinge ikke måtte være højere end på landsplan, cirka syv procent, hed det.

Og dermed blev de to udsat for ulovlig forskelsbehandling, har retten slået fast i dommen, som blev afsagt efter et retsmøde 19. november.

Mens man gladeligt snakker om kvoter for kvinder i erhvervslivet og anden etniske i skoler, så straffes den stakkels haveforening for gudhjælpemig at lave en kvote der ikke fremmer pisklovneagendaen, men ligefrem hæmmer den let! At tænke sig! En haveforening med Danskere der ikke vil udskiftes hurtigere end landsgennemsnittet! Had! Racisme!

Her nægtede haveforeningen sig i øvrigt skyldig. Man hævdede, at årsagen til afslaget i virkeligheden var, at de to personer havde optrådt på en truende facon, oplyser specialanklager Klaus Holten Kristensen om retsmødet.

Se foreningen begik en klar fejl. Man skal ikke sende dem en mail om en kvote og så påstå de var truende bagefter.

Mulige løsninger for lignende sager i fremtiden

Anklage de fremmede for trusler fra starten af (Det de truer er foreningens danskhed, men det behøver du ikke at skrive) så de ikke har noget at lægge deres påstand i og du kan underbygge din påstand ved deres sagsanlæg.
Bare sige “JA”, “Vi er danske, vi vil ikke have perkere i haveforeningen og i kan stikke jeres bøde skråt op.” Det kan koste haveforeningen livet, men hvad er bedre; at lyve for at holde foreningen dansk lidt endnu, eller lade den dø med manér?

Du kan ikke bare vælge at tage ud i haveforeningen og grille. Du kommer til at møde multikulturen ligemeget hvad, og får en bøde hvis du nægter.
Si vis ad comburendum cibum, para bellum.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Boligformand i rotterede skuffet over hans rotter

Man bliver så træt. Få ting er mere trættende end gutmenschen, der føler de pudser …

19
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
15 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
15 Kommentarorer
SorteSlyngelLord LollandScandinavianheritageLarsLarsenVarulven Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Ah ja, at drømme om at flytte ud af sit Bladerunner tier lejlighedskompleks, og få sig et lille stykke jord et eller andet sted, med et hyggeligt træhus.

Og så vågner man op fra drømmen og indser at man bor blandt indere der lugter af karry og røvhul, og snakker et underligt sprog.

comment image

Claus Boatsinker
Redaktør

Intet kan man have i fred. Intet.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

nej ikke engang ludoman kan man være i fred uden at skulle hjernevaskes af multikulti lort som i denne hvor den udenlandske dreng er den dydige og dansker drengen den destruktive www.youtube.com/watch?v=ERAFRRl1Gjo

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Godt set. Kunne ikke lade være med at efterlade en kommentar på deres lortevideo.

Varulven
Blæser læser
Varulven

Der er barbeque på Fyn
Og det bli’r fedt
Hvordan vil du ha’ din perker?
Ka’ du li’ ham GENNEMSTEGT?!

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

God ide med perkersteg på grillen så skal den blot være vendt i grisefedt for at forbedre smagen så går de jo til et godt formål i foreningen alligevel så er der nok kød til sommerfesten.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Blir Fyn en slags gaza-stripe for Danmark?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Håber satme, at de danske kolonihaveejere steger så meget pattegris, at de skide perkere bliver kvalt af røgen.

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Hvilken advokat hjalp dem med deres søgsmål?

Svend Goenge
Skribent

Når Lolland endelig kommer ud med en ny artikel

download (1).jpg
Claus Boatsinker
Redaktør

Jeg har klippet negle 73 gange siden sidst og været til frisøren 5 gange.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Om man trænger til lidt “ren luft”, så kan jeg anbefale en tidlig morgentur i weekenderne. De fremmede er ikke på færde så tidligt. Er som at spole tiden en 20-30 år tilbage.

Oversætteren
Skribent

Død over alle tyraner!!

Herman von Snaps
Gæst
Herman von Snaps

Nederdrægtige fremmede, der ingen respekt eller forståelse har, for danskerens situation, eller fødselsret! De er ikke andet end en flok orkere, som vi engang læste om, eller så på tegnefilm.
De bliver aldrig som os og mange af dem er direkte onde! Tænker kun på sig selv!

Hvis hvide mennesker flyttede til mars, ville alverdens kloak beduiner følge med, og tage godt om sig af hvad Europæerne skabte for sådan en eksistens, og stadigvæk INGEN taknemmelighed vise, i det store hele, for Europæerne!

De skal ikke bare ud. De skal være evigt taknemmelige, for at vi lod dem komme ud.