Hjem / Verden / Massivt frontalangrab mod Jeremy Corbyn fra jøder bosat i Storbritannien

Massivt frontalangrab mod Jeremy Corbyn fra jøder bosat i Storbritannien

Når de her ting udspiller sig; når medier, rabbinere i samlet flok vedholdende går ud og gør omdrejningspunktet i britisk politik til et fokus på anklager om “antisemitisme, så er der et spørgsmål der trænger sig på: Hvordan oplever såkaldte normies dette? Er det noget der ukritisk fortæres som naturlig valgkampsdækning? Eller er der en del af deres hjerne der tænker “dette er da fuldkomment bizart! Hvad blander en rabbiner sig i politik for?”.

Vi taler her om Corbyn og den kampagne der kører på andet år for at få ham afsat som formand for Labour og sikre at han taber det kommende valg.

Som almindelig europæer jkunne man have den vildfarelse, at de nu ville holde lav profil, fordi at demonstrere så åbent at man besidder enorm politisk og mediemæssig magt, ikke just kan være positivt. Men har man en magt så stor at den ikke synes at kunne udfordres eller trues, hvorfor så ikke vride armen om på britbong-goyim indtil de makker ret?

Overrabbiner beskylder Labour-leder Jeremy Corbyn for at lyve om håndtering af antisemitiske sager i partiet.

Jeremy Corbyn, leder af det store britiske oppositionsparti Labour, er uegnet til at blive premierminister, fordi han ikke har formået at gøre op med antisemitiske strømninger i partiet.

Det mener den religiøse leder af det jødiske samfund i Storbritannien, overrabbiner Ephraim Mirvis.

Det er ifølge The Times første gang nogensinde, at en overrabbiner i Storbritannien på den måde blander sig i et parlamentsvalg.

Skal jeg trykke X? Måske, måske er det første gang en overrabbiner offentligt dikterer den politiske dagsorden, men der har vel aldrig været et demokratisk valg i Storbritannien, der ikke har været præget kraftigt direkte eller indirekte af det store kontingent af jøder bosat på Knoifebritannien.

Uden at nævne Corbyn ved navn stiller overrabbineren spørgsmålet:

– Hvor involveret i at skabe fordomme skulle en leder af Hendes Majestæts opposition (officiel betegnelse for det største oppositionsparti, red.) være for at blive anset som uegnet for den højeste post? Vil tilknytning til dem, der åbent har opildnet til had mod jøder, være tilstrækkeligt?

“Vil du være magtfuld politiker i dit eget land, skal du underkaste dig jødisk magt, og samstemme din politik med den jødiske lobby.” Forestil dig en tilrejst præst i Bangladesh tale dunder mod ledende bangladeshiske politikere, og så se hele etablissamentet ryste af skræk og deltage i præstens heksejagt mod et eller flere udpegede ofre.

Nej, det er naturligvis åbenlyst absurd, fordi der i ovenstående eksempel ikke er en konkret og virkelig magtstruktur, til at presse folk til ønsket handling.

Ephraim Mirvis afslutter indlægget, som, han siger, er forfattet “med det tungeste hjerte”, med, at det ikke er hans opgave at fortælle folk, hvem de skal stemme på.

– Jeg beklager at stå i den her situation. Jeg stiller bare det følgende spørgsmål: Hvad vil resultatet af dette valg sige om det moralske kompas i vores land?

“Mit hjerte er tungt som 6 millioner ton bly, og det gør mig så ondt, så ondt, at skulle diktere hvem der er leder af den britiske opposition. Intet ligger mig fjernere end at blande mig højlydt i politik, i koordineret samarbejde med mine jødiske kolleger i parlamentet og medierne. Der er to murerspande af tårer bag disse øjne, der trænger sig på, for jeg er evigt fortvivlet over at være drevet til at hundse rundt med… jeg mener, forklare mine ærlige følelser og smukke intentioner.”

Ok, Shlomo.

Det er virkeligt i deres sind (og det er det der tæller).

Det har været så meget i denne saga omkring antisemitisme i Labour, med “dokumentarer” og “afsløringer”, at det ikke går at opremse dem her, men det er som sagt en hetz der har varet i et par år. Der har været interne undersøgelser om påstået antisemitisme i begge partier, og en lille konkurrence mellem Fatima og Moshe om at beskylde de indfødte for henholdsvis antisemitisme og islamofobi.

Hvor er mediedækningen af denne heksejagt? Hvorfor retter ingen lyset mod denne ensidige og usmagelige kampagne fra en lille minoritet, stærkt overrepræsenteret politisk og i medierne? Retoriske spørgsmål, naturligvis.

Lad mig citere det interiew journalisten Andrew Neil havde med Jeremy Corbyn. Det er indbegrebet af subjektiv angrebsjournalistik af krasniske dimensioner:

Neil: Ønsker du at  bruge muligheden her i aften for at undskylde overfor den britisk jødiske menighed for det der er sket?

Corbyn: Jeg vil sikre at vores samfund er trygt for folk af alle trosretninger. Jeg ønsker ikke at nogen skal føle sig usikre i samfundet og vores regering vil beskytte alle grupper.

Neil: Så ingen undskyldning??

Corbyn: Mod den verbale mishandling de udsættes for på gaden, på toget eller anden….(afbrydes)

Neil: Så ingen undskyldning for måden du har håndteret dette??

Corbyn: …på andre måder at leve livet på… (afbrydes)

Neil: Jeg prøver én gang til…

Corbyn: Nej, vent lige. Andrew. Kan jeg få lov at forklare hvad vi prøver at gøre?

Neil: Det kan du og det har du fået rigelig tid til. Jeg spurgte om du ville komme med en undskyldning og det har du ikke gjort!

Corbyn: Andrew, jeg ønsker ikke at nogen skal opleve hvad de har oplevet…(afbrydes)

Neil: Og det har du sagt adskillige gange. Det forstår jeg. Jeg spurgte dig om du ville undskylde.

Hele denne saga er en gentagelse. Den minder om det der skete med lægen på Karolinska. Det minder om den samlede fordømmelse af Ilhan Omar. Det minder om den behandling Torben Lund fik for år tilbage. Den hvor Bent Melhior kalder det “reeeen antisemitisme” og hvor de gudhjælpmig også involverer ADL i New York.

Det er virkelig trættende, men forhåbentlig også en øjenåbner om denne forholdsivs lille klike af rodløse gæster og deres enorme magt. Vi bærer ikke vand for Corbyn, men man får ikke et klarere eksempel på en dikteret dagsorden end den der helt åbent rettes mod ham.

I sit stille sind må han drømme om at udfordre deres magt og lukke deres munde.

Corbyn er selv fortaler for befolkningsudskiftning, generelt en rigtig skidt karl, men hans forholdsmæssigt gæve modstand mod en orkanagtig hetz er værd at respektere.

Husk vi har at gøre med med en gruppe der ønsker dig død, dine børn døde og de synes det er morsomt. Og de har nogle ret klamme fritidsaktiviter, som Podesta-mails aflørede.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Årtusindets gayop: Gyldent Daggry “kriminel organisation”

Demokrati. Redaktionen gider snart ikke skrive mere om det. Dets sande ansigt er nærmest satanisk …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
OversætterenHeksejægerenLarsLarsenIngolf GaboldsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Faktisk billede af mig, der kommer løbende ind på Dagens Blæser, når jeg ser en ny artikel.

1574708185774.jpg
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Har svært ved at forstå det her.. Corbyn går jødernes ærinde med stort set al den politik, han fører (lidt ligesom EL og Å), og alligevel kan de og jøderne ikke sammen.

Tænk sig, at man kan være kommunist (jødeskabt ideologi) og have noget imod jøder på samme tid. Svarer lidt til at være nationalsocialist og hade Hitler.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Efter 2.verdenskrig droppede jøderne deres marxisme og valgte istedet liberalisme, der afstedkommer i mange former, det langt bedre til til at kapre befolkningen da man kan være liberale på hver sin side af fløjen (socialliberalisme, neoliberalisme, ordoliberalisme).

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er lidt svært ikke at være antisemit når jøder er anti dig…

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Når man snakker om Bent Melchior. Lidt gammel artikel, men stadigvæk fra i år.

www.berlingske.dk/aok/bent-melchior-er-manden-der-tror-dybt-og-inderligt-paa-dialog.-nu-fylder-han

>Bent Melchior er manden, der tror dybt og inderligt på dialog
Top kek

Oversætteren
Skribent

Man kunne godt forestille sig en alliance i fremtiden mellem muslimer der hader jøder pga. deres religion og Israel, og den yderste venstrefløj der hader jøder pga. Israel og jødernes rigdom.