Hjem / Danmark / Bertel Haarders voldtægtsed

Bertel Haarders voldtægtsed

Den tidligere kultur- og kirkeminister Bertel Haarder er tilsyneladende kommet i problemer for et eller andet med en julesang, han har skrevet. Det virker ganske ligegyldigt.

Hvad der imidlertid er langt fra ligegyldigt, er mandens nyeste politiske forslag. Det omtalte forslag er så spritnyt, at han endnu intet har sagt om det offentligt. Men jeg har fået adgang til det, da jeg af én, der antageligvis er tæt knyttet til Haarder, har fået tilsendt et tophemmeligt pdf-dokument. Min kildes identitet er mig ganske ukendt; jeg har ikke andet at kalde vedkommende end ‘thaiknepper88@hotmail.dk‘.

Dokumentet bærer den ganske chokerende titel ‘Voldtægtseden: sådan sikrer vi en dansk fremtid i det 21. århundrede’. Ganske vist er Bertel Haarder i forvejen kendt for at ville have folk til at aflægge eder, men det lader til, at han nu er gået et skridt videre—fra integration til assimilation til penetration, om man vil.

Over dokumentets godt 40 sider gås der i dybden med forskellige krav, vi i fremtiden skal stille til indvandrere, der kommer hertil. Så vidt jeg kan se, udtrykkes det aldrig eksplicit, men der lader helt fra starten til at være en antagelse om, at fremtidige indvandrere udelukkende skal være kvinder. Der opstilles et sindrigt pointsystem, som tager højde for fx bryststørrelse, -form og -fasthed og endda farven på brystvorterne (hvilke farver, der er bedst, og hvorfor, uddybes dog ikke).

Det giver også bonuspoint at være fra et land, der “generelt har mange lækre kællinger” (her nævnes specifikt Thailand, Filippinerne og Haiti), og det samme gælder, hvis man har en “glatbarberet fisse”.

Helt ekstraordinært lader dokumentet til at lægge op til, at man (i hvert fald i statsborgerskabsrelaterede sager) lovliggør bestikkelse af embedsmænd, såfremt det sker i form af seksuelle ydelser. Dette retfærdiggøres udelukkende med følgende bizarre jyske rim:

“Hvis du ta’r ‘en i æ gab,

er der statsborgerskab.”

Men dette er næppe det mest ekstraordinære lovliggørelsesforslag, Bertel Haarder åbenbart sanktionerer. Hen mod slutningen af dokumentet finder vi nemlig den i titlen omtalte voldtægtsed.

Dette er nogenlunde, hvad det lyder som; fremmede kvinder, der ønsker at opholde sig i Danmark, skal nemlig aflægge en ed (der vel og mærket også fungerer som juridisk bindende mundtlig aftale), der gør dem til sexslaver for danske mænd. De skal sværge, at de “altid vil ære dansk pik”, som skal være det eneste, de “bedre kan lide smagen af end svinekød”. Den ret lange ed indeholder på fire forskellige tidspunkter et løfte om altid at være “kneppeklar”.

Edsceremonien “afs(l)uttes [sic]” med, at edsaflæggeren “giver Bertel hånd”.

Jeg ved ikke, om det skal opfattes som en del af det kommende lovforslag eller ej, men på allersidste side af dokumentet finder man følgende paint-tegning:

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Idiotiske navne er idiotiske

Det er såmænd ærgeligt at tage emner op som får en til at slå huller …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
363 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Max von LützowLarsLarsenKristian NissClaus BoatsinkerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Skribent

Mine sider er skudt i kredsløb om Jorden

Claus Boatsinker
Redaktør

Jeg tør godt vove pelsen og kalde det her ultra genialt. 😂😂😂

navn
Gæst
navn

Verset lyder:

Helt anderledes hetero er Hedeager-drengen:

Én var ej nok, han vill’ ha’ to med i borgmestersengen!

Han møved’ med dem begge, og han pilled’ lidt for meget!

Han tro’de, at i Enhedslisten var der fælleseje!

Oversætteren
Skribent

Jeg tror ikke, at Danske kvinder vil være glad for dette forslag..

Claus Boatsinker
Redaktør

Af med hijab og ind med æ lem
så behøvs Fatima ik’ rejse hjem.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

I det mindste har vi fået en boomerkanon ud af ham. Så fremtidige generationer af raceblandede pisdanskere kan få noget boomerkultur og blive gode konservative, kulturmarxistiske zionister.

Vores samfund er så fundamentalt uærligt at det absolut ingen mening giver at aflægge eder. De fleste mennesker har slet ikke noget koncept om hvad det betyder

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

#Bleachkrieg

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Danske kvinder får mænd til at betale for at de kan få udvidet udbuddet af mulige partnere. Næsten alle arabere og afrikanere der kommer hertil er unge enlige mænd.