Hjem / Indsigt / S K A M P A T R U L J E N

S K A M P A T R U L J E N

Der er få ting mere nødvendige end en tilbagevenden til europæiske kønsroller. Uden dem, uden reguleringer der gør kernefamilien til det eneste naturlige valg, så falder samfundet fra hinanden og elendig, uværdig opførsel udvises af såvel mand som kvinde. Sidstnævnte der udviser skamfuld luderopførsel på nettet, mens omsværmende mænd uddeler likes, ros og savl for deres fornedrende opmærksomhedsnarkomani.

Fortvivl ikke. Skampatruljen er her.

Vores svenske memfrænder har gået forrest, og forstår at vi ikke omvender netskøger til sunde dyder med argumenter, men kun med solid udskamning. Der vil du også se den tåkrummende hvied ridder komme udtjente babsetøser til undsætning, og skamrose dem mens de raser over skampatruljens ærerige soldater.

Gå på twitter og se hvad #skampatrullen opnår af fine resultater. De sætter søgelyset på den værste type e-tøjte og deres betaomsværmere. Fra at kunne opføre sig mere eller mindre som en prostitueret og modtage lutter hyldest (og penge) af tørstige onanister, så er der nu nogen der påtaler deres usunde og forkastelige livsstil med god, gammeldags skam. Det gamle Europa ser på nutidens rodløshed gennem vore øjne og fordømmer dem.

At kunne være offentlig luder bør ikke være en ting. Alt fra os til den nære familie burde udvise en så markant udstødning, at vi nærmer os tjære og fjer.

“MeN paTter!! hø hø.. deT er fan’me i orDen At sE no’n feDe bABser!!!!”. Ikke min eller din datters babser. Eller andre landsmænds døtres mælkere. Nej.

En effekt af disse interaktioner mellem patruljerende chad-nationalistiske sexister og koalitionen af nethorer og betabrigader, har selvfølgelig også været blokeringer i stor stil, såvel som anmeldelser for chikane. Vi forstyrrer jo en forretning og en levevis. Disse likes-høstere har jo haft det som fisk i vandet i denne neoweimarske tid. Nu drænes søen og de kan plaske rundt og hive efter vejret.

Der er en ubalance skabt af ynkelige, tørstige mænd, der finansierer kvinders egen fornedrelse. Så de får blot flere tatoveringer, flere aborter og de vil aldrig løbe tør for tørstige gutter. Sørgeligt! En utømmelig brønd af sådanne tilfælde.

Den her fantastiske kampagne #skampatrullen kan lade sig gøre fordi der er en kritisk masse af dedikerede nationale, der samarbejder på fineste vis. Jeg håber vi kan nå dertil, og sammen frelse danske skøger, der utvivlsomt også opfører sig uacceptabelt på de sociale medier.

Vi har en hel verdensanskuelse at forsvare, promovere og normalisere, og at påtale luderopførsel og betasværmeri er noget der i fremtiden vil blive uddelt medaljer, ridderkors og dannebrogsordener for. Så ser du en sørgelig skøge, så gør det klart at hun skal skamme sig. Ser du Savle Preben rose netpatterne, og underkaste sig e-roastbeef, så bed ham om at få styr på sig selv.

#skampatrullen

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Hunchimpanse går amok i radioen

Black Lives Matter Danmark har tilsyneladende bedrevet ulovlig indsamling. Det er ikke den store overraskelse, …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
HeksejægerenOversætterenAlexanderholocausterDen Gamle Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg har ubevidst været en del af #skampatruljen siden barndommen. Jeg har altid kaldt mine veninders idoler for absolutte ludere og udskud. Derfor er jeg også tit blevet spurgt, hvilken type pige jeg så kunne lide da jeg nu ikke kunne lide, “indsæt pophore”, og jeg har stolt svaret Frøken Nitouche.

Det er et chad move og giver øjeblikkelig ægløsning. Prøv det hvis i tør.
Billede relateret.

fn.PNG
Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Den voldsomme ironi er bare at Lone Hertz, så vidt jeg ved, var en giga skøge med et utal af partnere. Hun blev aldrig gift, og har børn med flere forskellige mænd…lol

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Kan den deles på fæcesbogen? For det burde den, til rædsel for vatpikke og usle horere.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

sig nej til skøger og ja til store Familier med ærebare ariske kvinder <3

Alexander
Blæser læser

Oversætteren
Skribent

Vi skal jo sådan set ikke bruge kvinderne til noget. Kun deres æg og livmoder..

trackback

[…] i form af gemen luderopførsel – som Boatsinker beskrev det i sin artikel vedr. #skampatrullen. Her er det nødvendigt med indgriben. Når kvinder som disse udskammes er det ikke andet end […]