Hjem / Andet / Uophørlig homopropaganda *spiser giftigt æble*

Uophørlig homopropaganda *spiser giftigt æble*

“Horsens – Sund by år 2000” var engang et kommunalt slogan i, ja, Horsens. I dag er det uofficielle slogan “Horsens har AIDS og det er smukt”, og med denne 2019-godkendte indstilling til afvigende seksualadfærd, var det ikke tilfældigt at byen var vært for finalen i Vild med dans.

Har du slugt din giftampul? Ellers er det bare at komme i gang.

– Jeg er så stolt at mit land og mit folk.

Sådan lød det fra en rørt Jakob Fauerby, da han sammen med dansepartneren Silas Holst vandt dette års ‘Vild med dans’.

– Jeg er stolt af, at folk har set, at det er to mænd, der danser sammen, men at det også er to mennesker, sagde han.

Der er vindere og tabere i Weimar. Taberne er dem der elsker europæisk levevis, og vinderne er dem der dyrker det perverse, f.eks. promovering af transbørn og kirkevielser til anusonanister, og af uvisse årsager har en ustoppelig trang til at tvære deres parafile adfærd i fjæset på alle.

Mest bizart er det, af stoltheden over hans land ikke skyldes dets helte, historie og hans forfædres ærerige slid, men blot vedrører nationens forfald.

Hans danserpartner Silas Holst fortalte, at han var overvældet af en stolthedsfølelse:

– Lige nu er jeg helt forelsket i mit land, sagde danseren.

Denne stolthedsfølelse, denne pride, er fejringen af en sejr. “Hurra, vi er accepteret og det eneste det kostede var nedbydningen af de sunde normer og værdier der har præget Danmark i tusind år. Et nifoldigt ANUS!”

Du kan på tv2.dk se et klip hvor disse aktivister ånder hinanden tungt i fjæset til en Lady Gaga sang.

SOFADANMARK ER TRYLLEBUNDET.

Men vent, det bliver værre

Hvis du havde en lille bitte mistanke om, at TV2 udvælger deltagere i deres programmer til Slikskålsdanmark med henblik på at fremme en særlig dagsorden, så kan du godt finde din Sherlock Holmes-hat frem. For det er klart at der også er en halvneger med, som selvfølgelig danser med en (oldgammel) blondine.

Hvad der nok chokerer dig ENDNU MERE (jeg håber du sidder ned, kære læser) er, at denne mulatgut bruger sejren til 2 x svans til at promovere såvel bæskubberi som multikultur. Du troede du så et danseprogram…?

Det er klart, at man stiler og drømmer om førstepladsen. Men som det her program udspillede sig i år, så er det vigtigere, at dem, der vandt, vandt, sagde han efter showet.

– Hvis man lige stopper op to sekunder i sin dagligdag og overvejer, hvor vi er nået til i vores land. For bare 50 år siden var det faktisk ulovligt at være homoseksuel i Danmark, fortsatte han og påpegede også, at både han og Coco O., som fik andenpladsen, har udenlandske rødder.

– Mediebilledet bliver overfodret med negative historier med folk med anden etnisk herkomst. Derfor synes jeg, det er et vidnesbyrd om, hvor vi er nået til, og hvad man også kan, sagde han.

Han sagde det er vigtigere de vandt, end at han selv vandt. Dagsorden før alt andet. Man må sige at vores “kulturelite” har taget GloboHomo til sig, og er yderst trofaste soldater i kampen for omstyrtelse af samfundet.

“Mediebilledet bliver overfodret med negative historier med folk med anden etnisk herkomst.” Nigger, muggier bliver behandlet som flødeskumskager af slampressen. De bliver knapt omtalt. Når der er stenkast, masseslagsmål, knivstikkeri, voldtægter, røverier, så er det “unge”, eller “gerningsmænd” eller “mand”. Hvis ikke den million hærgende fremmede opførte sig så modbydeligt, så vilde medierne heller ikke være tvunget til at skrive et pip. Det er for lavt. Det er 2019 som vi kender det.

BBC i ekstase

Hvis du vil se hvad ukontrolleret homofilipropaganda er i sin reneste (beskidte) form, så læs hele denne artikel. Jeg plukker lige BBC’s hyldest til homodanserne.

Hos BBC, der ejer ‘Vild med dans’-konceptet, er man imponeret over, at Danmark er det første land i verden, hvor et ”same sex couple” har vundet.

– Danmark, vi hylder jer. Og vi ønsker Jakob og Silas stort tillykke. I har brudt en stor mur ned, når det kommer til inklusion i underholdnings-tv, og hele verden ser med, udtaler Sumi Connock, der er kreativ direktør hos BBC i en mail til TV 2.

Sumi Connock? Spøjst navn.

Sumi Connock er selvfølgelig et mysteriekødprodukt, som naturligvis er røget til tops i BBC, hvor x antal % skal være enten brune, handicappede, transhomofile eller have anden ikke-hvid, ikke-hetero herkomst og identitet.

Afsluttende bemærkning

Til sidst vil jeg vende tilbage til klynkemulatten og hans angreb på medierne og den implicitte påstand om irrationelt fremmedhad. Det er så modbydeligt og nederdrægtigt, at et blik på en aktuel sag er på sin plads.

I Sverige blev 17-årige Wilma dræbt af en indvandrer. Mishandlet, voldtaget og nyligt fundet parteret i smådele. Der er utallige ofre for multikulturen og fremmedimporten. En endeløs række af knuste skæbner og ødelagte liv.

Nej, det er ikke myrdede europæere der bringer ham til tårer.

Er Wilmas død det værd, hr. danseneger? Jeg siger nej. Du siger nok ja. Eller hvad? Jeg ønsker folk, helt konkrete folk, stillet til ansvar for ofrene for befolkningsudskiftning. Jeg ønsker at tilbagerulle det multikulturelle eksperiment, ikke kun for at teenagere ikke skal myrdes og parteres, men fordi vi ikke kan dele vores efterkommeres helligste arv med alverdens udlændinge.

Og det smarte er, at når det sker, så forsvinder mediernes historier om hyperkriminelle muggier også.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Muggifolk i Australien spreder corona – hvide får skylden

Man skal lidt ned i TV2’s artikel “De havde coronavirussen under kontrol, men nu er …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenLarsLarsenBåt BåtsenSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Skribent

“Så snart man tror, situationen ikke kan blive værre, trasker der en klovn ind fra højre og maler et endnu mere absurd verdensbillede oven på det gamle.”

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

“Jeg ønsker folk, helt konkrete folk, stillet til ansvar for ofrene for befolkningsudskiftning.”

Fuldstændig enig! De politisk korrekte skal holdes op på deres medvirken til vort folks lidelser, ikke mindst volden, drabene og voldtægterne. I Sverige er det f.eks. bevist, at overfaldsvoldtægter udelukkende er et fremmedproblem. I Oslo er alle voldtægter udført af enten brune eller sorte.

Så når i får muligheden (IRL eller online), så lad de åhh så frelste NPC’s vide, at de er medskyldige. For tallene taler deres eget sprog, det er et importeret problem.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er så langt ude mand…

PewdiepieFashwave.jpg
Oversætteren
Skribent

“Der er vindere og tabere i Weimar”. Bingo..