Hjem / Danmark / Den endeløse række af idrætsnegere *tager reb om halsen*

Den endeløse række af idrætsnegere *tager reb om halsen*

Den absurde langvarige tendens med at importere idrætsnegere, give dem “dansk statsborgerskab”, en papirstatus der sidestiller dem med danskere, og lade dem repræsentere Danmark i sportsbegivenheder, vil ingen ende tage.

Det kaldes “Wilson Kipketer-fænomenet”, og kendetegnes ved at ingen, absolut ingen, oprigtigt føler, at idrætsnegeren er dansker eller laver sine idrætspræstationer fordi hans negerhjerte banker for Danmark og/eller danskerne.

Wilson Kipketer, O.G. idrætsneger

Der er mange sådanne eksempler på idrætsnegertrenden, og det er mest fodbold og langdistanceløb, hvor rodløse idrætsorganisationer finder det opportunt at pynte sig med lånte afrofjer og skænde danske pokalskabe med ufortjent hæder. Vel at mærke en hæder der for altid vil være uden for rækkevidde for de danske atleter, der blev valgt fra for at gøre plads til idrætsnegerne.

Det tydeligste kendetegn på Wilson Kipketer-fænomenet er mediernes store teaternummer, der skal normalisere denne kvalmende medaljeliderlighed, og præsentere idrætsnegere som værende danske, om ikke af race så af sind.

Seneste pinlige manuskript blev forfattet af TV2 og postet søndag den 1. december, hvor LED-kæde-Danmark tændte kalender- og adventslys. En afrikaner ved navn Abdi Ulad var i Japan for at løbe maraton, og der udspillede seancen sig.

Abdi Ulad, somalisk charlatan og villig artist i Klovnedanmark.

Overskriften var: “Bare seks timer efter hårdt tilkæmpet OL-plads heppede han på Danmark.

Hvad er det for en spøjs lugt? *snif-snif* Jo…. Jo, den er god nok. Det er lugten af grov følelsesmanipulation. Kan det passe? Det er da ikke det TV2 jeg kender. Løb han OG heppede på Danmark EFTER han løb? Han ER vel slået til ridder af Dannebrog?!?

Den danske maratonløber Abdi Ulad elsker at være dér, hvor sporten sker.

Abdi Ulad er fra Somalia. Han er somalier. Han ligner endda en somalier. Så når TV2 kalder ham dansk, så ved du at du er vidne til en omgang identitetsteater.

Derfor var der ingen tvivl om, at han efter at have klaret OL-kravet på marantondistancen skulle de godt 100 kilometer fra Fukuoka til Kumamoto for at heppe på de danske håndboldkvinder i VM-kampen mod Sydkorea.

En somalier i Japan, der fragtes rundt for danske skattepenge som dansk løber. Det er en skør verden, pilrådden til fundamentet.

– Der er stadig ilt til hjernen, og så længe pæren lyser, kan man nærmest kravle, lød det fra Abdi Ulad, da TV 2 SPORT fangede ham før kampen.

Hvor modig han er. Først løber han, så ser han håndbold! Alle klapper. For at bekræfte dette gik jeg en tur på gågaden i Holbæk. Her mødte jeg fitnessinstruktør Jytte Kulmark, og spurgte hende om hun havde hørt det.

Ja, jeg hørte det godt. Som du kan se er begge mine hænder bundet ind.

Først da opdagede jeg at det ikke var store vintervanter Jytte havde på i det frostklare vejr, men store bandager.

Jeg klappede så intenst af Abdis lyst til at se en håndboldkamp, at jeg ikke bemærkede at min hysteriske applaus gjorde mine håndflader gradvist mere hudløse. Først timer senere, da udmattelsen indhentede mig, så jeg mine blodindsmurte hænders svære skader, og blev af min nabo Bobby fragtet til Holbæk sygehus. Jeg fik en strakstransplantation af hud fra mine lår, og forventer at komme mig helt. Dog først på den anden side af jul.”

– Jeg har et stærkt team med mig, og da jeg hørte, at Danmark spiller VM, tænkte jeg, at nu hvor jeg har løbet et godt løb, så kan jeg lige så godt komme ned og støtte de danske kvinder.

Hold op med at savle over vores boldkastende fisseletter, tak! Tag en håndfuld khat og få styr på dine lyster.

– Når der er danskere i udlandet, skal man selvfølgelig bakke dem op.

Og når der er udlændinge der kalder sig danskere, skal man selvfølgelig irettesætte dem og bede dem trække deres åbenlyst løgnagtige påstande tilbage.

Nu glæder han sig til at komme hjem til Danmark og fylde depoterne op.

– Vi går en dejlig jul i møde, så jeg skal spise masser af fed mad. De næste uger kommer der et par kilo, som jeg kan løbe på fra slutningen af december.

Han glæder sig så meget til jul! Han er mere dansk end du og jeg! “Brun sovs, ja tak! Og kan jeg foruden and og flæskesteg også bede om en rød pølse tak og et glas med rødgrød! Sank-te Hans, Sank-te Haaaans!”

Jeg siger ikke det her er en vammel, falsk, forloren og suppesød omgang kattedamekokain, men jo, det var det faktisk. Lidt som når man ser en film man så som barn, før man blev fuldt rødkålet, så kan man snart ikke se en eneste artikel fra vores rodløse sumppresse, uden at ane en underliggende dagsorden der nærmest altid er til skade for det danske folks trivsel, fremtid og homogenitet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
OversætterenSorteSlyngelSchnaz BeakIngolf GaboldsenEvolation Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Den eneste værdige sport der er tilbage, er cykelsporten. Implicit hvid identitet, og den sidste bastion for Europærisk sport. Meget passende, da hver dag i klovne verdenen føles som en bjergetape…

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Propagandaen er så tung nu, så for den gennemsnitlige normie er idræftsnegerne mere danskere end dem selv. På sin vis vil jeg give dem ret. Man kan ikke kaldes dansker mere hvis man frivilligt lade sig røvpule af klovnedanmark uden et enkelt “av”!

Evolation
Blæser læser
Evolation

Det er yderst uheldigt at man i den offentlige debat generelt sætter lighedstegn imellem “dansk statsborger” og “dansker”.
Tvivler fx stærkt på at kineserne ville anerkende mig som “kineser” selvom jeg fik kinesisk statsborgerskab.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det fordi det juridisk er sådan, derfor vi konsekvent skal bruge “daner” istedet for “dansker”.

SorteSlyngel
Skribent

Det er sjovt, når man bruger ordet, så bliver man med det samme sidesat med Paludan. Ih altså, :C

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Kan ikke noen være så snill å skrive noen artikler om hvorfor ingen NIGGERE er med i skisport?

Alt som har med snø å gjøre, der er jo ingen av dem med.

Oversætteren
Skribent

“..og så længe pæren lyser”. Fortæller Tv2 os her, at de godt ved at alle somaliere ligner glødepærer i hovedform?