Hjem / Danmark / Østaber vækkker dansk kampgejst

Østaber vækkker dansk kampgejst

Generelt set er Dagens Blæser ikke udelt begejstret for fagforeningerne i Danmark. De promoverer multikultur på lige vis med øvrige samfundsbærende institutioner, og udstillede deres mangel på loyalitet overfor danske arbejdere ved grænsenedlæggelsen i 2007, da østarbejdere for alvor invaderede landet. I den forbindelse var der ikke organiseret modstand mod lønpresningen og prostitutionen af det danske arbejdsmarked, men i stedet en afskyelig kamp for at at disse titusinder og atter titusinder af ressourcesnyltere skulle have den samme løn og de samme vilkår som dansken.

Hvad skulle de have gjort? I hvert fald ikke dette.

Men det skal ikke være i dag vi hakker 3F og de andre vilkårspræster én over tuden, for vi har i denne uge gennem deres foreningsværk set, at der blandt de menige medlemmer hersker noget ret smukt: en vred, kampvillig dansker.

For søndag blev et medlem af Dansk El-forbund og en stilladsarbejder fra 3F overfaldet af et tæskehold ved den samme byggeplads på Nørrebro. Nu fortæller den ene, hvad der skete.

Han var kommet forbi byggepladsen søndag omkring klokken 17, hvor der var mørkt, og havde konstateret, at der gik folk og arbejdede med pandelamper på.

– Det er mennesker, der bliver udnyttet på det groveste, siger han.

Ok, boomer (suk).

Det besluttede han sammen med en kollega at filme med sin mobiltelefon, selvom nogle litauere fra byggepladsen kort forinden havde fortalt ham, at han skulle lade være.

Mens han filmede, ankom der ifølge ham et tæskehold i tre til fem biler.

– Jeg får to slag i hovedet, så ryger jeg ned. Så sparker de mig i hovedet. Så sparker de mig på ribbenene. Så kommer jeg op. Så får de mig ned igen. Så sparker de mig igen, og til sidst lader de mig så løbe. De var nok folk til, at de bare kunne have smadret mig til ukendelighed, siger han.

En stor flok østmuggier tæsker to danskere, der har dokumenteret deres lov- og regelbrud. Dette udløser så et regulært rødt-hvidt chimpout, med stilladshærværk, væltet bil og store mængder danske arbejdere klar til at losse hvem som helst i røven.

Det er det vi gerne vil se. Et sundt voldspotentiale hvor lang tids frustration udløses af én episode med fremmede udyr for meget, og så viser man dem hvor skabet skal stå. Man involverer efter tæskeholdsepisoden ikke politiet, men “klarer det selv”. Det er fremtiden. Der er ingen retfærdighed at hente hos staten, hos retsvæsenet eller ordensmagten. Gør nogen skade på dig eller dine kære, så får du ikke øje-for-øje med mindre danske mænd der støtter hinanden med en fanatisk loyalitet, selv sørger for at skabe balance i tingene.

Så måske skal El-forbundet bare stille med 100 mand næste gang de vil konfrontere og filme litauiske lønpressere, og vende op og ned på billedet af hvem der repræsenterer konceptet tæskehold.

Det handler ikke om den konkrete faglige konflikt og de generelt set AIDS-spredende fagforeninger, men om danske mænds vilje til kamp. Og den findes. Jeg lyttede til afsnit 33 af The Absolute State of Britain, og der kunne den hollandske gæst også fortælle om voldelig modstand fra indfødte, som vi er helt uvidende om, og som ikke rapporteres i gammelmedierne. Det er opløftende. Det er fremtiden.

Jeg var i øvrigt inde at lægge en sviner til Liberal Alliance, der jo tuder i spandevis over at nogen har været vrede på deres litauiske fæcesimport. ↓

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
OversætterenClaus BoatsinkerTorsten TorLarsLarsenGoseph Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Tænk sig hvis samtlige danske arbejdere smed al udenlandsk arbejdskraft ud på røv og albuer. Skriver det lige på ønskelisten.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

God Dragonball meme, Claus. 30 årig boomer confirmed.

Svend Goenge
Redaktør

Vel brølt!

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

De militante fagforbund er allieret med antifa, just saying….

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Er også bange for at det kun sker fordi det er på Nørrebro! Men lad os bevare den smule lys vi har i mørket.

Goseph
Blæser læser
Goseph

PET lyser i mørket

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

God optik, bortset fra de få perkere der var blandt de danske stilladsarbejdere.

Oversætteren
Skribent

De bliver sure, når det rammer dem på pengepungen. Men deres nation er de fuldstændigt ligeglad med..

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nation = pengepung

Når det går op for dem så er det RAHOWA tid.

Oversætteren
Skribent

Jeg hader så meget kommunister.. Mere end slaviske gæstearbejdere. Det er ikke nok at være “hvid”..