Hjem / Danmark / Konservative rekrutterer symbolpolitisk stjernefrø

Konservative rekrutterer symbolpolitisk stjernefrø

Ikke mange kender Marcus Knuth. Det antager jeg i hvert fald, da jeg kun kender ham fra hans navns nævnelse i Den korte Radioavis. Han havde åbenbart redigeret sin Wikipedia-biografi, for at fremstå som noget andet end den slimede orm han åbenbart er. Forklaringen var at hans assistent havde gjort det, helt klart bare ved en fejl, ups og så videre, da redigeringsadressen pegede mod Christiansborg.

Nå, men Pape “Det’ jul, det’ fæces” Poulsen har set et lys i Marcus Knuth og nu er han rekrutteret til de konservative og gjort til udlændingeordfører. Vores konservative bagdelsfetishist har nemlig stadig en ide om at Stemmeboksdanmark stadig kan narres af fornærmende idiotisk symbolpolitik, og den er Marcus Knuth mere end klar til at stå for.

Det er ikke kun Naser Khader, der kan fremstå som en hvid…. som en brun ridder mod “naziislamismen”.

Udlændinge skal gennem en screeningssamtale, før de kan få dansk statsborgerskab.

Sådan lyder det fra De Konservatives nye udlændingeordfører, Marcus Knuth.

Fem dage efter hans partiskifte fra Venstre fik han i dag posten som konservativ udlændingeordfører.

Med forslaget viser han, at han på få dage har forladt Venstres politik og nu er fuldblodskonservativ.

Forslaget kom allerede på bordet sidste år, hvor Naser Khader fra De Konservative stod bag.

Det blev aldrig til virkelighed, fordi Venstre ikke ville være med til det. Daværende indfødsretsordfører for Venstre, Jan E. Jørgensen, kaldte det for “en form for sindelagskontrol”.

Det var jo blandt andet Jan E. Jørgensen der har trukket Venstre i Ellemannsk retning og vendt tilbage til det mere ærlige “befolkningsudskiftning og fri invandring hurtigst muligt – HIL LIBERALISME!” Jan og 4 andre skrev et fælles læserbrev i forbindelse med formandsvalget hvor de undsagde Støjberg og talte varmt for Danmarks dødskurs.

Marcus Knuth var i en årrække udlændingeordfører for Venstre, men blev flyttet til en knap så attraktiv position som grønlandsordfører, inden han smuttede til De Konservative.

Hallå, hallå!! Det er jo en hædersposition at have i et parti. Problemet er bare at disse svigagtige nikkedukker misbruger deres ordførerskab til at tale for inuitstyre, og ikke kæmper for danskernes udelte ret til Grønland. Grønlandsordfører skal blive fremtidens hæderspost i partiet Dansk Blæst.

Som beskrevet vil Knuth “screene” muggier og andet skidtfolk inden han og de øvrige folkeforrædere ligestiller fremmede med det danske folk og uddeler statsborgerskab i tusindvis. Igen og igen. Altså, have en samtale for at høre Ali om han nu har tænkt sig at skære halsen over på nogen, selvom han jo er så godt som dansker.

Wow! Stort bifald for den ekstremt hårde linje! Det skal nok være Danmarks redningskrans, nu hvor den demografiske lavine er i færd med at dække Danmark med et 100-120 meter tykt perkerlag.

Hvad med at være partiet der taler om danskernes ret til Danmark og en storstilet genrejsning af folkehjemmet der eksisterede i tusindvis af år indtil omtrent 1962?

Jeg tænker at de fleste i opgangen ovenfor har fået et dansk pas, og ligeledes kunne jeg forestille mig at en samtale med disse nigerianere, somaliere og pakistanere ikke ville afsløre deres troskab til en eller anden terrororganisation. Hvilket jo også er helt irrelevant. Et gennemført idiotisk fokus.

Det er endnu et bluffnummer fra det konservative, globalistiske, arbejdskraftsindvandringsentusiastiske fupparti, og antallet af fremmede i landet, om så Pape fik al sin politik gennemført ville stige uændret. Hvem repræsenterer de 28% af folket der mere eller mindre er klar til at kyle de fremmede på porten? Ikke Knuth. Ikke DF. Jeg troede demokratiet fungerede således, at man blev repræsenteret. Meget nederen at det ikke er tilfældet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ghettodebattens grimme ansigt

Man kan lige så godt starte med et “suk”. For når snakken falder på ghettopolitiske …

7
Efterlad et svar

avatar
 
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Torsten TorLarsLarsenOversætterenAlexanderIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Skribent

Det er da lidt grinagtigt, at man forlader et parti pga. slap udlændingepolitik, for derefter at tilslutte sig et andet parti, der er lige så uduelige på området.
Det er peak klovn. Båtteli båt-båt.

Alexander
Blæser læser

Han gør det jo også kun for at fremme som egen karriere.

SorteSlyngel
Skribent

Ja – tænk sig hvilken samfundsdebat der kunne udvikle sig, hvis bare en eller anden ordfører fra et hvilket som helst parti offentligt satte spørgsmålstegn ved spytfolkets invasion af vort Grønland.

Jeg havde lidt håbet, at Paludan kunne give ovenstående lidt plads i medierne – men efter at have spurgt ham hvor han undgik at svare konkret på spørgsmålet, er det håb så godt som dødt og begravet.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg hader De Konservative for ikke at holde hånden over kernefamilien, som førhen var en af deres vigtigste politiske sager.

De har dog altid været pro indvandring, i 70erne da partier på begge fløje var imod gæstearbejdere, så spillede de på trommer for erhvervslivet, så de kunne få billig arbejdskraft.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja det er meget interessant hvordan det skete at venstrefløjen den ene dag var imod import af billig arbejdskraft for så den næste dag at omfavne den og dermed røvrende danske arbejdere. Jeg bruger den som redpill til lefties men jeg tror ikke de sluger den – dertil er de fleste for vasket.

Oversætteren
Skribent

“How does analsex win us the culturewar”?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

>Grønlandsordfører
Eh…
>Grønlands Fører
ohhh
> Af Guds Nåde Fører af Danmark, Norge og Sverige, Island og Færøerne, de Venders og Gothers, Fører udi Slesvig Holsten, Ditmarsken og Stormarn, Oldenborg og Delmenhorst, retmæssig Fører af Norditalien, Grækenland og England

DING DING DING DING DING!