Hjem / Danmark / Ny rapport om indvandrere viser at muggier vil muggi

Ny rapport om indvandrere viser at muggier vil muggi

En ny publikation om landets kræftsvulst aka indvandrere er netop blevet offentliggjort af Danmarks Statistik. Det er bekymrende læsning, hvis du spørger hvem som helst med en fungerende hjerne.

Anti-sociale parasitter

Hvis der er noget, som indvandrene har talent for, så er det at begå kriminalitet.

“Et indeks, der standardiserer efter alder, viser at kriminaliteten i 2018 er 52 pct. højere blandt mandlige indvandrere og 142 pct. højere blandt mandlige efterkommere med ikke-vestlig baggrund end blandt hele den mandlige befolkning”, viser undersøgelsen.

Det er da derfor heller ikke overraskende, at der i landets fængsel er en overrepræsentation af ikke-vestlige indvandrere eller efterkommere med 255 pct i forhold til deres andel af befolkningen.

Den danske skatteyder skal dog ikke være fortvivlet, for i år 2019 blev der født 26.000 nye muggiunger, der nu får chancen for at  bevise at ikke alle muslimer.

“Fjerde generation er lykkens gang”, siger Schmuel Heimer, der er formand for Foreningen Nydansker

Danskere betaler fortsat milliardregning for islamisk siesta på ubestemt tid

Til gengæld viser tallene at det forsat er sjældent at se ikke-vestlig indvandrere i arbejde.

“Indvandrerne i Danmark skal integreres, og det sker bedst igennem et arbejde. Jeg tror på vores indvandrere , de skal bare lige have et  lille skub”, siger Søren Pape Poulsen i en sms til Ritzau.

Fra 2016 til 2019 var 77.000 indvandrer mellem 26 og 64 år uden beskæftigelse i hele perioden, herunder 30.000 som havde opholdt sig i Danmark i mere end 20 år.

Med lidt hurtig hovedregning løber perkernes statsfinaniserede ferie da hurtigt op i et kvalmende milliardbeløb, som Morten Østergaard og Co. fortsat mener skal finansieres på ryggen af den nedslidte skatteslave, der atter kan se frem til en stigende pensionsalder og en udmagret ældrepleje, hvis han da ikke bliver dræbt af en muggi forinden.

“Når man investerer i en aktie, forventer man ikke afkast fra dag et. Integration er en investering, og mangfoldighed er en styrke”, siger Zenia Stampe i en kommentar til BT.

Danmark fortsætter ned i afgrunden

Tager vi et helhedsbillede på indvandrerspørgsmålet, er det et forsat deprimerende udsyn, der præsenterer sig for fædrelandet. I år 2017 udgjorde ikke-vestlige indvandrer 12 procent. I dag udgør de lidt over 14 procent. I 70erne udgjorde de 1 procent.

Hvad end du taler karakterer for børn af efterkommere i grundskolen, antallet af indvandrere på overførselsindkomst eller i fængsel eller det faktum at næsten hver fjerde nyfødte har en ikke-vestlig mor, er det umuligt at påvise blot én eneste fordel ved denne forfejlede boomer integrationspolitik.

Der er ikke nogen styrke at finde i tallene, og tallene lyver aldrig. Den eneste styrke fra indvandring opstår på baggrund af dem som er vestlige, der netop ikke springer i øjnene i voldstatistikker, og klarer sig ganske hæderligt i statistikkerne over lønninger, uddannelse og beskæftigelse.

Men, nej. Vi. skal. importere. muggi.

Om voltaire

Tjek også

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer …

12
Efterlad et svar

avatar
 
8 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
18 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Tom VensterTorsten TorOversætterenBåt Båtsenvoltair Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Triple scuzi for en udgivelse.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

“De skal bare have et lille skub”

Hvad mente Søren Pape med dette?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Der er så mange forræderiske politikere at vores fængsler umuligt kan holde dem alle. Vi må nok oprette en form for lejre de kan interneres i… altså, midlertidigt.

SorteSlyngel
Skribent

Mon ikke man kunne opkøbe nogle gamle faldefærdige ødegårde på Lolland?
Det ville ikke koste andet end et par flaske roevodka.

Claus Boatsinker
Redaktør

*opbevarer forbrydere på Lolland* situation uændret.

Svend Goenge
Skribent

Fra Foreningen Nydanskers hjemmeside:

“Foreningen Nydansker er etableret med det formål at gøre mangfoldighed til en ressource og gevinst i dansk erhvervsliv.”

Længere nede skriver de:
“Vi har ingen holdning til, hvem og hvor mange der kommer til Danmark.”

De indrømmer med andre ord, at de er fuldstændig ligeglade med nationens dødskurs. En eller anden må fortælle dem, at deres handlinger sætter uskyldige danskeres liv i fare.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det svarer til at spørge sådanne Afrika-indsamlere ved ens dør at de medvirker til ekstrem overbefolkning og dermed mere elendighed i næste generation. Så står de sådan uden at fatte en meter!

voltair
Blæser læser
voltair

Man kan læse resten af udgivelsen her (og samtidig få fyldt op på mareridtsbenzin):

www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=29446&sid=indv2019

Båt Båtsen
Gæst
Båt Båtsen

For mig er det kun godt, at de er tabere.
Sæt nu de klarede sig godt – så ville integration og *gys* raceblanding være endnu mere udtalt.

Sålænge racerne forbliver opdelt, er der håb.

Men ja, vi kommer til at betale med en høj pensionsalder og store store lidelser.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jep, det er kun godt at “integrationen” ikke virker (hvilket selvfølgelig er givet på forhånd) og de kun kan klare sig heroppe ved at nasse. Det er det mest optimale vi kan få ud af situationen over for vores efterkommere, når nu vi ikke smider dem ud og straffer landsforræderne og bagmændende nådesløst! Fordi når de ikke kan klare sig selv så skal vores efterkommere bare trække stikket til velfærdsstaten og så er det goodbeirut med dem omend det nok vil trigge krig.

Oversætteren
Skribent

Og negativ social arv er divideret ud inden.. Dvs. reelle kriminalitetsrater er højere end disse..

Tom Venster
Gæst

Hmm… Kan det faktisk være slik at disse innvandrerne fra en helt annen del av verden ikke er akkurat slik som oss?