Hjem / Verden / Racistisk 14-årigt hvidt monster anklaget for hadkriminalitet

Racistisk 14-årigt hvidt monster anklaget for hadkriminalitet

Et forfærdeligt racistisk monster har forklædt sig som en 14-årig hvid amerikansk dreng. Det er kommet frem efter, at monstret der er førsteårsstuderende på en amerikansk High School, er blevet sigtet for hadkriminalitet efter hvad kritikere kalder en ”spøg”. Denne såkaldte ”spøg” udspillede sig ved frokostbordet i kantinen på den tiltaltes High School. Den sigtede tog et billede af en sort medstuderende og lagde det op på Craigslist med overskriften ”Slave til salg”.

Moderen til dette afskyelige monster har allerede tilkendegjort, at hun har konfiskeret den pågældende telefon, så der ikke vil blive oprettet flere forfærdelige racistiske annoncer. Drengens advokat har beskrevet det hvide monster og ofret som værende venner – men det stopper heldigvis ikke statsanklagerne i at fordømme og fornedre. Anklagerne mener nemlig, at de påståede handlinger har bragt ofrets sikkerhed i fare. For hvad nu hvis, at der rent faktisk var nogen som havde købt ham? Hvad gjorde vi så? Den annonce er tilsvarende med at genindføre slaveri – ingen straf er for let, og ingen anger er god nok!

Hr. State Attorney, Robert B. Berlin, udtalte i onsdags, at det var “foruroligende beskyldninger” og at ”hadforbrydelser ingen plads har i vores samfund og ikke vil blive tolereret” samt ”enhver uanset alder, der beskyldes for sådanne skammelige handlinger, vil blive tiltalt i overensstemmelse med loven.”

Sidespring – jeg ville rigtig gerne kunne kaste en spand blå maling i hovedet på Hr. Berlin eller sågar få NMR til at vandalisere hans postkasse, men udover det iøjnefaldende efternavn og hans fysiske træk, vil jeg ikke konkludere noget, det må I selv få lov til kære læsere.

Honk honk. Farvel igen.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Det aserbajdsjanske spørgsmål

Den igangværende konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har grobund i regionen, Nagorno-Karabakh. Begge lande er …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenAlexanderSorteSlyngelSvend GoengeClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Scuzi scuzi for sen udgivelse.

Svend Goenge
Redaktør

Der er sikkert bare tale om et (((tilfælde)))

Alexander
Blæser læser

Egentlig en meget sjov joke. Reaktionen vil blot radikalisere ham.

Oversætteren
Skribent

Hvide mennesker i USA lever som slaver..