Hjem / Indsigt / Tænketank: Udrejselejr og skrappe metoder skal i brug

Tænketank: Udrejselejr og skrappe metoder skal i brug

Med Mette “Muggisnitter” Frederiksen som statsminister kom også lukningen af den øde ø, som i virkeligheden ikke var så isoleret som verden blev fortalt. Det var skrotning af symbolpolitik og det er hvad det er.

Men der er stadig i høj grad brug for kæmpestore udrejsecentre, hvis Danmark vil forsøge at afværge en demografisk katastrofe. Det er resultatet som tænketanken Leverum Jutlandia, ledt af Jacob Mangachanga, er kommet frem til i dens seneste rapport. Konklusionen er at der skal implementeres en striks repatrieringspolitik med internering, deportation og repatriering over en længere årrække, naturligvis i duet med et mere eller mindre totalt stop for alle former af indvandring.

Rapporten “Stordanmark genrejst 2088” foreslår at vi bruger småøer til storlejre, da det indebærer en naturlig isolation og optimale sikkerhedsforanstaltninger.

Der vil med en gennemført politik af en sådan karakter være en høj grad af frivillig udrejse, men for genstridige fremmede vil et udrejsecenter være en løsning, hvor man kan motivere til udrejse. Rapporten foreslår et kludetæppe af  forskellige faktorer der skal gøre opholdet til en pestilens.

Et tænkt eksempel i rapporten er udrejsecenter Roetanamo, placeret på Lolland, hvor næringsfattig kost, hårdt arbejde i flade omgivelser og ubehøvlet lokalt personale, vil gøre udrejse til en optimal situation. Der vil, inspireret af USA’s behandling af arabere, også bruges såkaldt musiktortur for at knække de hårdeste negle blandt perkerklientellet.

Som det mest oplagte forslag gives den fra 1987 stammende øregangs-AIDS “Vi er nede fra Lolland”, der vil blive spillet i timevis ved 100-120 decibel.

Vi advarer mod stærke reaktioner ved privat afspilning af materialet nedenfor:

Dagens Blæser har spurgt lektor ved Syddansk Universitet og torturforsker Hjalte Vidbjerg Kvidremose om hans syn på rapportens forslag, og han hæfter sig især ved den musikalske del af den vifte af metoder man foreslår at tage i brug:

“Det er meget groft. Ekstremt groft. Vi har ingen fortilfælde i dansk regi, hvor myndigheder har udvist en så brutal hensynsløshed overfor civile, hverken i krigstid eller fredstid. Jeg er godt bekendt med den sang, og det er et klart brud på menneskerettighedskonventionerne at afspille den slags. Helt uhørt. ‘Og de gror og de gror og de gror’, synges der i en ubønhørlig gentagelse. Det er noget der knækker folk. Det er der ingen der kan holde til. Ja, man får folk til at acceptere udrejse, men til hvilken pris?”

På Dagens Blæser synes vi det er en interessant rapport og håber at en fremtidig regering vil arbejde med diversiteten af forslag som optræder i den.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Anmeldelse: Magasinet Nationalisten

Jeg kunne lugte allerede da jeg nærmede mig postkassen, at der var en stank af …

7
Efterlad et svar

avatar
 
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Claus BoatsinkerDr. ShekelgrublerSvend GoengeSorteSlyngelLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Disavow. Forestil jer hvilket ramaskrig en sådan politik ville medføre. I 80+ år vil vi blive bombarderet med hollywood film og måske endda dagbøger der portrættere den forfærdelige lidelse der fandt sted under holollanocaustet. Glem det.

Oversætteren
Skribent

Ikke engang tyskerne ville have spillet den sang.

Lord Lolland
Administrator

Jylland er landfast med Syrien. Det må da være mere ansvarligt at opbevare fremmede et sted hvor de selv kan gå hjem uden at skulle besudle vore færger.

SorteSlyngel
Skribent

Jeres færger er besudlet nok i forvejen.
Broer er vejen frem.

Svend Goenge
Skribent

“Vi er nede fra Lolland” burde spilles til næste Stram Kurs-demonstration.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Har lige erfaret, at (((Herbert Pundik))) er død. Hvad mere kunne man ønske sig i adventgave? Den bedste jul i mange år.