Hjem / Samfund / Herbert Pundik er død

Herbert Pundik er død

I dag skal antallet af israelske spioner i Danmark nedjusteres med cirka en. Herbert Pundik er død. Den jødiske journalist og aktivist, der huserede på Information, hos DR og ikke mindst som chefredaktør på Politiken er død i en alt, alt for sen alder.

Som magtfuld mediejøde var han medvirkende til, i udlændingedebattens skæbnesvangre dage, at dæmonisere indvandringsmodstandere mens den snigende omdannelse af det homogene Danmark til et multietnisk helvede pågik.

De fleste zoomere vil kigge ud i luften eller på deres mobiltelefonapparatur med et tomt blik ved nævnelse af navnet Pundik, og ej heller kan jeg selv prale af at have haft et levende indblik i hans afskyelige undergravning af det danske samfund, men det er heldigvis rigeligt dokumenteret.

Et meget sigende eksempel er Maisted-debatten der handlede om Venstres folketingskandidat Ole Maisted der med et enkelt læserbrev i Politiken udløste en enorm pøllestorm; en sand dominoeffekt af kvalmende overreaktioner og beskyldninger om gaskammerentusiasme, der for os i 2019 forekommer ekstremt velkendt.

Her er teksten af Ole Maisteds læserbrev fra 1994:

Lær af jøderne

(læserbrev af) Ole Maisted

“DET ER en fuldstændig misforståelse, at Danmark har interesse i at blive omdannet til et multietnisk samfund.

Vi har set, at de multietniske samfund skaber social uro og religiøse sammenstød, der kan føre til borgerkrigslignende tilstande. For Øjeblikket har vi modtaget og modtager så mange fremmede, at de udgør en trussel mod vort velfærdssystem. De belaster arbejdsløsheds-statistikken negativt og dermed det sociale system. De svage grupper i samfundet bliver fjendtlig stemt overfor de fremmede, og det bliver ikke et mindre problem i fremtiden. Det eneste mindretal, der klarer sig over forventning, er de danske jøder. På trods af at de kun udgør 2-3 promille af befolkningen, har de i kraft af deres dygtighed og sammenhold placeret sig i alle samfundets topstillinger. De sidder i skiftende regeringer, i toppen af vore ministerier, i toppen af vore universiteter, i de højeste retsinstanser, i toppen af pengeverdenen, i toppen af sundhedssystemet, de behersker de store advokatvirksomheder, de behersker kommunikationsmidlerne såsom aviser, radio og tv og alt inden for kunstens verden. De har gode internationale forbindelser på alle områder. Den Øvrige danske befolkning kan virkelig lære noget, når det er lykkedes 2-3 promille af befolkningen at tilkæmpe sig en så stor indflydelse på det danske samfund. Enhver ved, at det selvfølgelig er sket i samarbejde med det jødiske internationale samfund, der har samme magt i andre lande.

De jødiske mindretal har erfaring fra mange tusind års forfølgelse, derfor plejer de deres talenter med omhu, så det kun er de bedste af de bedste inden for ethvert område af samfundet, der bliver hjulpet frem. De benytter sig af den positive nepotisme.

Danskerne kan lære meget af deres jødiske landsmænd. De må blive lige så dygtige, og de må tage konkurrencen op i en positiv ånd.

Men danskerne skal ikke frivilligt lade Danmark omdanne til et multietnisk samfund. Så kan konkurrencen om magten i Danmark blive så hård, at danskerne taber.”

Ole Maisted.

Ole Maisteds nævnelse af den voldsomme overrepræsentation af jøder på magtens tinder, udløste en kampagne der sidenhen kostede ham hans kandidatur og medlemskab i Venstre, og det ekstreme ballekysseri der kom fra shabbos goys og de komiske overreaktioner der var fra jøder bosat i Danmark, er noget alle bør kende til. Du kan læse om Maisted-debatten indlæg for indlæg her. Dette var med til at lægge en stor dæmper på debatten i Danmark og var med til at definere hvad man kan og tør tale om.

Herbert Pundik ville mange betegne som en forbryder, og hans ugerninger, som han dog ikke kan tage hele skylden for, ses på gadebilledet i selv små danske byer. Han var ihærdig i sit arbejde på at vanære hæderlige danskere og lægge låg på den ekstremt vigtige debat om Danmarks fremtid.

Æret være mindet om ofrene for den multikultur Herbert Pundik ønskede det danske folk udsat for. 110 kan ikke komme hurtigt nok. Og desværre ej i tide til at ramme Pundik selv.

S

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Karantæneramt? Lær noget nyt!

Mange har rigtig god tid de kommende uger. Så kan man, trods irriterende begrænsninger, lave …

16
Efterlad et svar

avatar
 
12 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
13 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
Gydazyklon brusenbadensteinLarsLarsenvoltaireDen Gamle Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Tryk S for spyt..

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Næste generation af danskerhadere står klar

Ingolf Gaboldsen
Skribent

“Ja, det betyder, at vi ændrer sammensætningen i vores land, og det gør vi med glæde.”

Årets udskiftningspris 2019

Hun er en af de første der skal ud og besøge skuret på Christianshavn, når det bliver genopbygget engang i fremtiden. Med typer som hende behøver man ikke engang maling, det skal nok blive rødt alligevel.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Folkefjendtlige post mur kællinger bliver lagt i hovedlås, Sam Hyde stil. I et selvforsvars scenarie, naturligvis.

comment image

Svend Goenge
Skribent

Så mærker man pludselig julefreden sænke sig.
S

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Det er et julemirakel.

SorteSlyngel
Skribent

Kæmpe S

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ligsom ISIS-krigere og Kurdistan-krigere, burde han være blevet retsforfulgt for at kæmpe for en fremmede magt. Ligesom Muggi-forældre til disse krigere, opmuntrede han også at sine børn til kæmpede for en fremmede magt.

Eric Kreutzmann
Skribent

Først Juice Wrld, så Herbert. Man bliver helt trist. Rip in spegepølse, homies.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Hvis man vil lære at spotte en jøde, så var Pundiks læspende stemme en klar indikator på hans semitiske ophav. Lyt og lær.

voltaire
Blæser læser

S

voltaire
Blæser læser

Hvorfor bliver manden hyldet af samtlige medier og kommentarpersoner? Bizarro verden

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Nok noget at gøre med at samtlige medier kontrolleres af samme slags som Pundik.

Man hyler som bekendt med de ulve man er iblandt.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

S

Gyda
Gæst
Gyda

Har du lagt ord i munden på Ole Maisted Claus Boatsinker?