Hjem / Verden / Line Baun Danielsen om Miss Universe: “Er det en abe?”

Line Baun Danielsen om Miss Universe: “Er det en abe?”

Det er nærmest rutine nu. At dyrke grimheden, at spytte på civilisationens skabere mens de ligger i deres dødsrallen, er et obligatorisk ritual i alle henseender. Reklamer, underholdningsprogrammer og på absurd vis også skøhedskonkurrencer er scenerne for racemæssig ydmygelse.

Men nyd de “smukke” negerwahmens mens du kan. Næste år har de en feminin penis.

CNN:

Zozibini Tunzi was crowned Miss Universe Sunday night after excelling through rounds of swimsuit and evening gown struts, questions on social issues and one final chance to explain why she was the right choice.

“I grew up in a world where a woman who looks like me — with my kind of skin and my kind of hair — was never considered to be beautiful,” she said in her last response. “I think it is time that that stops today. I want children to look at me and see my face and I want them to see their faces reflected in mine.”

“Jeg er objektivt frastødende så det er på tide at politiserede, aktivistiske, såkaldte skønhedskonkurrencer lader som om jeg er tiltrækkende med mit kortklippede ståluldsgarn og min proto-somaliske teenagedrengekrop.”

Mine “wb” (would bang) kan godt sidde lidt løst på de sociale medier, men dette er en åbenlys vederstyggelighed, og intet andet end en hån mod de europæiske samfund, mens de opløses og overtages af et kludetæppe af fjendtligt indstillede minoriteter.

Ser man den bizarre jubel over at fire store Miss-titler med amerikansk deltagelse er tildelt negere, så er det tydeligt at man ikke hylder deres skønhed men alene deres fremmedhed. Nærmest som var der en dagsorden.

Husker du vinderen fra Finland cirka 2017? De kunne lige så godt have sat kronen på en selvdød orne. Det er en mystisk måde at være respektløs på, uden tvivl domineret af homofile og dem du ved nok.

Ser man negeren fra Finland, så tænker man at de måske allerede har inkluderet penisbærende deltagere?

Island er selvfølgelig også mulattificeret. Tak rabbiner, very cool!

Lederen af Miss Universe, Paula Shugart, har åbnet døren for mandlige udklædningsklovne, så det er på ingen måder en vits at en transfætter inden få år krones som universets ypperste skønhed.

I år må vi nøjes med 14-årige Ali fra Herning, jeg mener Zozibini Tunzi fra Sydafrika.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Det rebelske flag

Nogen har måske opdaget at venstreorienterede i Amerika virker mere end almindeligt hysteriske denne sommer. …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
DanielOgier le DanoisClausFelix_KrullLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

“I grew up in a world where a woman who looks like me — with my kind of skin and my kind of hair — was never considered to be beautiful,”

Det mest irriterende er hvordan de stadigvæk insistere på at spille offerollen, når de har internationale, anti hvide, medie giganter i ryggen.

Oversætteren
Skribent

Hvorfor finder vi os i det?

SorteSlyngel
Skribent

Dagens Blæser – her stilles de rigtige spørgsmål.

Svend Goenge
Skribent

Det er som om, at vores folkefæller ikke længere besidder rollen som rollemodeller for vores egne børn. Hvorend man begår sig, specielt i storbyerne, er reklamer, fjernsynsudsendelser, børnebøger m.m. proppet til randen med denne korrumperende propaganda.
Så skærm dine børn fra det antihvide gøgl og dump ej en iPad ned foran dem, men lær dem i stedet sunde, folkelige værdier, som rent faktisk vil hjælpe dem til et godt liv, så de ikke bliver rodløse, identitetsløse, deprimerede, non-binære, hyperindividualiserede tvangsforbrugere.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

De er ikke pæne og alle ved det.

Felix_Krull
Gæst
Felix_Krull

Det er Miss Helsinki, men tak for grineren. Og nej, det er ikke en abe, det er Dobby fra Harry Potter.

Ogier le Danois
Blæser læser

Det er kraftedeme da også for ringe når man ikke længere kan skælne mellem “Ms Iceland” og “Ms South Africa” uden at skulle kigge på deres skiltning.

Daniel
Blæser læser

Den danske kandidat kommer nok ikke til at vinde Miss World. Hun er ikke en neger så jeg er overbevist om at hun taber….
www.lokalavisen.dk/kultur/2019-12-14/-Ballet-pigen-Natasja-g%C3%A5r-efter-Miss-World-6892602.html
Men en ting er sikkert. Hun er kønnere end Zozibini Tunzi, men det betyder intet da hun ikke er neger.