Hjem / Verden / Zambia er fornuftens stemme *ikke klikbæjt*

Zambia er fornuftens stemme *ikke klikbæjt*

Hvis der en bølle der tyranniserer dig, så har du en brændende lyst til at sige “nej, nu kan det fandeme være nok, bix nood!”. Det er endnu mere vigtigt hvis bøllen også vil skære dilleren af din søn og promovere (((vestlige))) værdier som mand-i-mand-tarmsport og homoadoption.

I dette scenarie er Trumps ambassadørkorps bøllen, og Zambia er helten der vrider armen om på ryggen af sin plageånd og giver ham en afrikansk olfert.

Zambias præsident Edgar Lungu: “Du vil stikke HVAD op HVOR?!? No, no, no, no, no, no, no.”

I Zambia er der stadig love der beskytter samfundet mod homolobbyen og dens aktiviteter, og i en enkelt sag har to pøllefiskere fået en dom på 15 års fængsel. Dette bruges nu af den amerikanske ambassadør i Zambia, Daniel Foote, til at afpresse præsidenten og true med at trække bistandspengene ud af landet.

Det er her præsident Edgar Lungu viser sig som en hædersmand. Han går ikke på kompromis med Moder Natur og føjer ej den uforskammede særling, USA har udpeget som ambassadør.

“Vi ved de findes, men vi ønsker ikke at promovere det”. Han sætter folkets vel før penge, og siger at hvis de vil tilbageholde penge, så må landet klare sig som det kan. Moral først, mammon i anden række. Det er en måde at tænke på, der forekom helt normal før vores nuværende konsooomersamfund blev altdominerende.

Nu er religionen “vækst”, og vores ledere importerer gerne 100.000 ekstra lønpressere for at kunne præsentere økonomisk vækst, om så den “større” kage skal fordeles mellem langt flere mennesker og danskerne bliver relativt fattigere.

Jeg opfordrer alle til at adoptere Edgar Lungus tankegang, og blankt afvise den magtfulde judeoamerikanske samfundsundergravning. Folkets vel kan ikke gøres op i penge eller økonomiske nøgletal, og det der tjener familien, folket og fædrelandet bedst, er som regel på konfrontationskurs med det liberale demokratis frugter.

Dolan Blompfs prioriteter er helt hen i vejret. På snart sagt alle områder.

Analimperialismen som Daniel Foote, Trump og Turning Point USA kæmper for, er noget alle lande indædt bør være aktive modstandere af. Zambia viser vejen, muhdik, hil sejr! Uironisk.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Det aserbajdsjanske spørgsmål

Den igangværende konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har grobund i regionen, Nagorno-Karabakh. Begge lande er …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
SorteSlyngelTorsten TorDr. ShekelgrublerSvend GoengeOgier le Danois Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Based sort mand. Uironisk.

Ogier le Danois
Blæser læser

Baseret og rødkålet negerkonge(?).

Svend Goenge
Redaktør

Den eneste måde, hvorpå vi kan blive fri for afrikanernes homofobi, er gennem massive hjemsendelser. I Danmark er der IKKE plads til afrikanerne og deres rabiate homohad, hallå!
#KanDuIkkeLideLemSkalDuHjem

thumbs up afrika.jpg
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Man ved for alvor, at man lever i en klovneverden, når en afrikansk præsident har mere hjerne end de fleste vestlige statsledere.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Perkere i vesten må i det hele taget måbe, når de sidder og tæller deres sorte penge og offentlige ydelser imens de kan observere klovnevesten for fuld smadder uden for og trækker en burka ned over konen.

SorteSlyngel
Redaktør

Stålfaste moralske principper.
Tænk hvis vores statsledere besad sådanne.