Hjem / Radio / Radio 266b Afsnit 136 – Snooker Shitpost

Radio 266b Afsnit 136 – Snooker Shitpost

Claus er ikke med i dag, så naturligvis er det det rette tidspunkt til en kritisk gennemgang af de politiske undertoner i Snooker.

Ugens emner:
Grete Tunfisk
Lolland er enig med Konfront?!
Snooker shipost
Britisk valg
Burgersnak
Indien

RSS: radio266b.libsyn.com/rss
Email og paypal: radio266b@gmail.com
Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Radio 266b Afsnit 149 – Tørgær og Toiletpapir

KØB TØRGÆR! KØB TOILETPAPIR! BEGÅ VÆBNET RØVERI MOD EN NETTO PÅ FALSTER (I MINECRAFT)! DOMMEDAG …

11
Efterlad et svar

avatar
 
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Racefremmede EricSorteSlyngelOversætterenClausEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent

Jeg har fået nogle gode burgere i min tid. Øh, jeg… jeg elsker en god schweizer-… smeltet schweizerost og cham-… ristede champignoner og karamelliserede løg på en burger. Øh, det er varme sager. Det kan man få en… en række forskellige steder.

Oversætteren
Skribent

November 2019 vil gerne have sit meme tilbage..

Ogier le Danois
Blæser læser

Jeg forlanger en refundering!

Svend Goenge
Skribent

hvor VOVER i og gør grine med min thaikone?!?!?!1
jeg ka fortæl jer at jeg var i pukket (staves?!?) og hent min dejlige søde. DANSKE!!1 kone Ling Ling…hun ka bar det der med rød karry i frikadellerne og næste uge for vi besøg af hendes fire børn til hjul middag… og så ska man høre på HAGEKREUTZMANN og Lort Lortelands HAD i frokostpausen på fabriken!!!?1
jeg betaler skat.. jeg stemmer DANSK folkePARTI og jeg BOLLER ling ling vær søndag efter tvasvisen… og hun er 100 gnage mer dANsk end jer!!… nu går jeg for jeg ska hæve 800 DANASKE kroner til ling ling så hun kan få STORE pATER!1!1
så er det fandme sagt!1
mvh brian..

brian.jpg
Eric Kreutzmann
Skribent

Enormt baseret og rødkålet. Efter min mening er silikonepatter et krav, hvis ens thaikone skal have statsborgerskab.

Claus Boatsinker
Redaktør

10 Ud af Ti får , den p0st!!11

Ingolf Gaboldsen
Skribent
SorteSlyngel
Skribent

Hvornår udkommer den lolliske kogebog, hvori man kan lære hvordan man laver sin egen cola, Spencer-burgeren med mere?

Racefremmede Eric
Gæst
Racefremmede Eric

Daggensblæser er for nEUropa.. Ellers havde den spillet Dominic Frisby. Jeg vil have mne to hundrede kroner tilbage!