Hjem / Akbaring / Hverdagshelt hakket til døde på restaurant

Hverdagshelt hakket til døde på restaurant

Lige så jeg ikke bliver arresteret af Artikelpolitiet: Der er vigtige aspekter i denne sag, der gør den relevant at behandle, så dette er langtfra en Urias-copy-pasta-“mand myrdet, diskutér = 129 kommentarer”. Men jeg må hellere inb4 den for god ordens skyld, så der er hermed gjort.

Hverdagens helte er der langt imellem, og det er vel logisk nok. Hvis man skulle modsætte sig alt hvad der var usundt og forbryderisk i dagens dekadente Danmark™ a.m.b.a., så ville man havne i håndjern så snart man forlod sin hoveddør. Men i direkte konfrontation med politikernes hærgende kæledyr fra de varme lande, da kan man træffe et valg. Ikke nødvendigvis et “korrekt” et af slagsen men nogen gange gør man bare hvad man føler skal gøres.

Kjäll Gustafsson var til hyggelig julefrokost på en restaurant i byen Gislaved, med knapt 10.000 indbyggere. Lige som en hundeluftning eller en cykeltur til bageren, bør det være en afslappet beskæftigelse af have hyggeligt samvær med nære og kære. Bare ikke i 2019.

Muggirøvere løber ind i restauranten og angriber personalet, Kjäll Gustafsson springer op og forsvarer dem, og så hakkes han til døde med en machetelignende genstand. Denne chad bedstefar handlede efter bedste overbevisning og betalte prisen for sit mod.

Disse tragiske og brutale mord er ikke i sig selv særlige længere. Der er utallige ofre for multikulturen. Æret være deres minde. Men i denne sag, har medier, kongehus, politikere en vaskeægte helt at ære og opløfte. Det er bare ikke sket. Der burde være en pressekonference. Der burde uddeles en hædersmedalje. Der burde fra det herskende etablissement komme en uforbeholden undskyldning til hans familie, for at have gjort Gislaved og hele Sverige til et perkergangsterhelvede. Kjäll Gustafsson er et uvelkomment symbol på den multikulturelle fæcessump hele Vesteuropa er i færd med at omdannes til. I den forbindelse er det forståeligt at politikere og medier ikke vil kaste lys på deres eget folkemordsprojekts frugter. De burde få næsen tværet rundt i Kjälls blod.

Se Dan Eriksson og Det Frie Sveriges udtalelese her. Læs Magnus Södermans artikel om Kjäll her (fuld artikel kræver Svegot Plus).

Tavshed. Der er intet andet end tavshed. Politikerne ved godt de er skyldige og at de har blod på deres hænder. Det er bare ikke noget de angrer, og der må være nogle helt særlige psykologiske processer i gang i deres hjerner, der gør at de kan fortsætte kursen mod helvede, mens deres landsmænd sprættes op under julehyggen.

Ingen nævnt og ingen glemt. Vi må selv håbe på at retsopgøret kommer. Vigtigst af alt: Vær parat, uanset hvor du befinder dig i Danmark, til at skulle forsvare dig selv og dine kære. Vi går meget værre tider i møde, og for hvert år der går, uden at en massiv repatriering automatiseres og effektureres, vil løsningen blive desto mere blodig og besværlig. Dem der bærer skyld for det, skal vide at et dansk Danmark også betyder deres hoveder på blokken.

Hvil i fred, Kjäll Gustafsson.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

23
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
15 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
GosephHeksejægerenTorsten TorKristian NissOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Sørgeligt.

Og hvis du forsvarer dig selv, og overlever, så bliver du stadigvæk straffet.

Svend Goenge
Redaktør

Tænk sig, at man skal leve med den kendsgerning, at man på ethvert tidspunkt kan risikere at blive myrdet af én af de utallige fremmede, som vores politikere og vi i vores altruistiske hybris har ladet komme til vores fædrelande. Hvor mange gange skal det samme mareridt udspille sig på tværs af Europa, før nogen i parlamentsbygningerne indser, at deres politik forårsager deres folk ulykke og elendighed?
Hver og én af disse helte og ofres navne burde oplæses som en del af nytårstalen, for at gøre opmærksom på hvem der har måttet lade livet pga. politikernes retarderede samfundseksperiment i det forgangne år.

Men det er åbenbart for meget at forlange et sikkert samfund, hvor der værnes om den indfødte befolkning.
F for Kjäll Gustafsson, endnu et navn på den fremtidige mindesten.

Evolation
Blæser læser
Evolation

“Hvor mange gange skal det samme mareridt udspille sig på tværs af Europa, før nogen i parlamentsbygningerne indser, at deres politik forårsager deres folk ulykke og elendighed?”

Det er meget længe siden at politikere på nogen måde kan have været “i god tro” om disse forhold, så det må være fordi, at de simpelthen ønsker denne udvikling …

Oversætteren
Skribent

Det gør de da tydeligvis også..

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja eller bare modtager tilpas mange penge / bliver truet til det! Efter sigende skulle Mette Thiesen fra NB stået at have rystet over for en rabbiner i Debatten den anden dag, men jeg har ikke selv set det. Tjek Macron her www.bitchute.com/video/CV7ixTCZn2o/

Oversætteren
Skribent

Det er jo svært at vurdere deres motivation. Men deres handlinger er tydelige for enhver.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg prøver at se positivt på det. Jeg troede også jeg skulle boome men er i stedet ved at omdanne mig til en kriger, vagt og provider kun for min stamme . Præcis som vores forfædre var der har levet med konstant fare. Tænk bare at der måtte være et våbenhus i kirker eller alle de forter/borger osv de byggede, så der har måtte være fare hele tiden. I stedet for en ende op som boomer, klovn, selvironisk, gay, larper, hipster, stofmisbruger, alkoholiker, dhimmi, shabboz goy, kommunist, fake konservativ osv.

Oversætteren
Skribent

Kampsport og jagttegn.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Kampsport er udmærket, men ingen form for avancerede jiu jitsu teknikker vil hjælpe dig mod 3-4 perkere bevæbnet med knive. I den situation, er der realistisk set ikke rigtigt noget du kan gøre.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Der findes kampsportsgrene som handler om at håndtere den slags situationer. Fordi de fleste kampsportsgrene handler om at træne til 10 omgange á 2 minutter, men sådan foregår det ikke på gaden som den situation du beskriver, hvor de er væk inden for 1 minut og man ligger med knivstik og gennemtrampet hovede. Der er mange kendte boksere der bliver overfaldet og alt deres boksetræning virker ikke!

Oversætteren
Skribent

Jeg skulle nok have skrevet selvforsvarorienteret kampsport.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Dude, det er ikke for at være en total lyseslukker her, men kampsportgrene der hævder at kunne afvæbne en modstander bevæbnet med kniv, for eksempel, er fuld af lort. Har du nogensinde set et knivoverfald? Det er modbydeligt, og der ville ikke engang gå 10 sekunder før du lå på jorden med samtlige stik overalt på kroppen. Det absolut bedste du kan gøre, er at løbe. Og hvis det ikke virker, så er selvforsvar den eneste løsning, men chancen for at overleve et knivoverfald er minimal. Jeg har trænet nogle forskellige typer kampsport gennem tiden, og de bedste trænere har altid været dem der havde en realistisk opfattelse af gadekampe.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Jeg snakker ikke om artiklen, btw. At gå i døden for sine kære, er selvfølgelig at foretrække fremfor at løbe.

Goseph
Blæser læser
Goseph

Det eneste der kan redde en i en sådan situation er et stærkere våben eller muligheden for at skabe afstand. Det eneste stærkere end en kniv er et sværd(hvilket er retarderet) eller en pistol som også kræver afstand, for sikker anvendelse. Mange selvforsvarseksperter jeg har set, mener faktisk at man bør håbe på andre bevæbnede menneskers hjælp da de allerede har afstanden. Gadekampe med bladvåben er bare dyrisk brutalitet.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

En god betegnlese til dem der udsætter europæerne for dette er en “sociopat”. En psykopat terrorisere sine nærmeste imens sociopaten rammer hele samfundet. Det er dog ingen undskyldning ved dommens dag.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

De må jo også være bundnaive disse chad bedstefædre eller total uoplyst om orker. En ven fortalte mig lignende historie om sin boomerkollega der tog toget hjem fra julefrokost. Ude i gangen står sandsynligvis en ork (boomerkollega siger det ikke direkte) og ryger. Boomerkollega siger i sin brandert at der er rygeforbud i toget. Ryger går amok og puster sig op foran boomer-kollega. Der opstår lettere håndgemæng. Lige pludselig kommer der sandsynligvis 2 orker (boomerkollega siger det heller ikke her) og angriber boomerkollega men han afværger det uden der sker mere og han hopper af toget. Bag sig opstår der mindre slagsmål mellem de to andre orker + andre i kupeen som har lade sig provokere. Boomekollega går ud af stationen men bliver forfulgt af ryger-orken der er utilfreds med at blive irrettesat af et menneske.

Det sørgelige kommer så nu. Boomerkollega er stolt af sig selv “de kan bare komme an” “jeg var pisse ligeglad”. Ven siger så til ham at i dagens DK får du kniv og de hopper på dit hovede hvis det er orker. Boomerkollega er pisse ligeglad “de kommer bare”. Ven forsøger så at glatte ud og siger at han nok skal bevæbne sig næste gang, hvis han vil have konflikt. Boomerkollega stejler straks “sådan et samfund kan vi ikke have” “det løser ingen ting”. Diskussionen udvikler sig og boomerkollega påstår at der ikke er befolkningsudskiftning og der er brug for arbejdskraft så ork-indvandring er nødvendig.

Intet hænger sammen for boomerkollega. Hans held er at han er stor og der var videoovervågning.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Det er min erfaring at man ganske enkelt ikke kan “rød-pille” denne type Boomere, det er simpelthen spild af tid …

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja, havde selv en diskussion med en boomerkollega efter endnu et terrorangreb i Europa. Jeg spurgte ham om hvorfor der skulle være muslimer i Europa og om hvis han kunne vælge mellem at stige ind i en bus fuld af danskere vs en bus fuld af arabere, hvilke han så ville vælge. Så sagde han danskere, men så begyndte boomermentaliteten med at muslimer var nutidens jøder muh holocaust blabla.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

En sand helt, desværre omgivet af kujoner. Arkiver hans navn og han skal stå på det fremtidige monument til ære for multikulturens ofre.

Hil sejr.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Et offer svenskere giver med glæde. De ser blot dette som et ud af utallige ofre de vil acceptere for at signalere dydighed under den anarko-tyranniske stat. Kan desværre ikke forestille mig at den almindelige dansker ser markant anderledes på machetenegere.

Han agerede som hans instinkter bød ham, men instinkter er noget som man brænder fingrende på i vores syge, konstruerede samfund. Det som før gjorde godt gør nu skidt. Meget satanisk, tak jøder.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

En boomers værste mareridt ud over manglende rødvin og lukket golfklub jyllands-posten.dk/international/ECE11842539/seks-personer-er-kvaestede-efter-krydstogtskibes-kollision/