Hjem / Andet / Hvorfor vi ikke kan have gode ting

Hvorfor vi ikke kan have gode ting

Billedetekst: to magthavere signalerer deres kærlighed for gud, folk og fædreland.

Danmark har en kvægkultur. Her hersker en stilletiende aftale mellem politikker og vælger, der siger, at så længe, der er vild med dans i fjernsynet og citronmåne i fakta, kan politikerne uagtet skide vælgerne op og ned ad ryggen, som det passer dem, uden konsekvenser og ansvar for loven og vigtigst; folket.

Løftebrud er en norm. En forventning. En politisk virkelighed, der gennemsyrer medierne og folkets bevidsthed og fylder det med løgne, fortvivl og magtesløshed. Det er nu overraskende, når løfter rent faktisk gennemføres. Spin er overalt omkring os. Samtlige kommunikationsakter fra virksomheder, medier og politikere er stærkt strategisk framet og præget af en snæver interesse. Det er lige meget om det er en multikultur approprierende propaganda plakat fra svenske H&M eller en pressemeddelelse fra integrationsministeriet. Intet er overladt til tilfældighed.

Den gennemsnitlige bloke med en IQ på 98 er intellektuelt chanceløs over for den massive informationsoverlad, han præsenteres for dagligt. Han er ”oplyst” af en informationsmekanisme, der udspringer af sammensmeltningen af fælles egeninteresse mellem regering, korporationer og medier, hvilket han da derfor heller ikke ser noget problematisk i. Er man ude af stand til at identificere et problem, kan man heller ikke overskue dets konsekvenser.

Men hans intelligensniveau er netop toneangivende for det ”demokratiske” samfunds indhold, hvilket der for de fleste med en lidt højere hjerneaktivitet, er en deprimerende og tilsyneladende uundgåelighed i det senkapitalistiske verdenssamfund. Det var netop denne fejl i demokratiet som Platon allerede opdagede for over to tusinde år siden, men som særligt venstreorienterede ofte siger, når fortiden skal fordømmes, er man dømt til at gentage historien, hvis ikke man lærer af den.

Pøbelvældet. En virkelighed, der gennemtrænger alle facetter af moderne kultur, der mest smager af pvc rørt op med enlige brune crayons. Nietzsche erklærede gud for død ikke med hån, men med varsel. Varsling om tomrummet, som det trosløse samfund ville erfarer i manglen på dogmatiske autoriteter og ideer som ære og tradition, mærker vi for alvor konsekvensen af i dag. Uendelige løgne, åndeløs forbrugerkultur, der ironisk nok blindt parroterer neo-marxistiske, populistiske strømninger blendet med grænseløs hedonisme og moralsk forfald.

”Kære regering. Stop nu med at føre højrefløjens retspolitik. Den er ikke bare populistisk, men også direkte farlig og voldsoptrappende!”

Sådan lyder udmeldingen fra Zenia Stampe i et surt opstød på Faceberg mod retten til at bære peberspray. Det krænker nemlig hendes vælgersegment, da deres evne til at begå hjemmmeindbrud hos ældre forsvarsløse damer samt at voldtage og myrde unge, danske piger i nattelivet kraftigt forringes, når ofrene nu er i stand til at forsvare sig selv.

Og ganske forventeligt fremhæver Zenia netop kun den ene side af sagen, nemlig dén, hvor de forkerte personer har fået en peberspray mellem hænderne. Det kunne være interessant at høre om deres etniske baggrund.

Idioter, der har tænkt sig at bære våben, vil gå med våben uagtet om det er lovligt eller ej. Men politisk propaganda må vedblive, da der for disse ”mennesker” ikke er noget højere at stræbe efter end magt til at bestemme over andre.

Graden af selvmodsigelse og ironi i Zenia Stampes er en intellektuel udfordring på størrelse med Manhattan-projektet, begge ledet af jøder og alle tre utroligt destruktive.

Enhver voldtægt eller drab forhindret af en peberspray udligner øjeblikkeligt samtlige tilfælde af misbrug med peberspray. Det må være indlysende. Patos, patos og mere patos. Det handler om én ting; fremhæv og frame dig selv, kritisér og blame-shift problemet over på din modstander. Substans? Logik? Saglighed? Objektiv rationale? Nuance? Hahahahahaha, good one, pal.

Virkelighedens vilkår så som objektivitet, rationale og logik gælder tydeligvis ikke på samme måde for de forhøjede, selvbelønnende magthavere på Christiansborg, som for os dødelige danskere, der må være taknemmelige for at aflevere halvdelen af vores ærligt tjente penge til subsidiering af negerimport, multikultur og stille omvæltning af de kulturelle institutioner, der har været med til at skabe de bekvemmelige vilkår, som vi så grådigt høster frugterne, som om det var én stor, uendelig velfærdsbuffet.

Samvittighedsløs kvægkultur, atomistisk forbruger-individualisme, jøderi, kald problemet, hvad du vil. I dag er man radikal, hvis man ikke ønsker deltagelse i dette absurde simulacra. Sindslidelser som depression, angst, OCD og mange andre har vokset voldsomt i statistikkerne, over de seneste mange år, så mon ikke Schlomo allerede nu har investeret flere shekels i mega pharma. Det reelle problem er ganske simpelt. Vores informationssamfund er i en fase af totalt kaos, no fucking wonder hvorfor folk er ved at blive sindssyge.

Om voltaire

Tjek også

Jonnis dagbog – en respons

Vi har i indbakken modtaget en skrivelse fra selveste hovedpersonen i radiosegmentet Jonnis dagbog, der …

9
Efterlad et svar

avatar
 
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Tom VensterTorsten TorBåt BåtsenLarsLarsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Igen igen en sen udgivelse, på grund af – for at trække en undskyldning ud ad 2’eren – lad os sige stress og jag og uopmærksomhed.

Båt Båtsen
Gæst
Båt Båtsen

Gode observationer. Skjul folkemordet i informationsoverload!

Jeg har også tænkt over emnet, og eventuelle løsninger. Og mit bedste bud er at stille simple men effektfulde spørgsmål, når lejligheden byder sig.

For eksempel kan man stille en DF’er følgende spørgsmål: “Dansk Folkeparti siger at der var styr på indvandringen under den blå regering og medierne beskrev udlændingepolitikken som stram. Men oplever du – sådan helt ærligt – at der er kommet flere eller færre perkere i gadebilledet i løbet af de seneste 10 år?”

Oversætteren
Skribent

Man skulle nok ikke lige bruge ordet perkere her..

Torsten Tor
Blæser læser

Desværre tænker den gennemsnitlige dansker ikke længere end til det næste måltid mad, den næste ferie, den næste serie på netflix, den næste landskamp, den næste udløsning osv. Dermed ikke sagt at man skal forsøge det du siger, men man skal bare have i mente at vi i realiteten står over for tæmmede dyr.

Båt Båtsen
Gæst
Båt Båtsen

Hensigten er at stille simple realitetsbaserede spørgsmål, der skærer igennem mediestøjen.
Lad os sige der potentielt er 100.000 danskere, som i virkeligheden godt kan tænke langsigtet, men blot mangler en brat opvågnen. Hvis det lykkes, tror jeg på forskellige snowball effekter.
Men ja, størstedelen af masserne er jo proletarer/npc/Netflix mennesker/psykisk syge/lav testosteron, kært barn..

Torsten Tor
Blæser læser

Ja, lad os bevage den positive tanke samt at samme forhold gør sig gældende i hele vesten!

Oversætteren
Skribent

Der er nu mange Danskere, der også stemmer på de radikale. Vi må lære at forstå dem, så vi kan påvirke dem..

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

God artikel!

Tom Venster
Gæst

“Varsling om tomrummet, som det trosløse samfund ville erfarer i manglen på dogmatiske autoriteter og ideer som ære og tradition, mærker vi for alvor konsekvensen af i dag.”
Nettopp. I fravær av religiøs moral blir alt relativt og alt kan plutselig bli akseptabelt. Ingenting er hellig og da kan våre fiender bruke dette til å utslette oss.