Hjem / Verden / Ydmygelse, skam og selvmord

Ydmygelse, skam og selvmord

Kender du det når din prinsessekone, med hvilken du har tre skønne døtre, begærer skilsmisse og derefter indleder samliv med en jungleneger?

Der var en gang hvor ægteskabet var en hellig institution som man ikke brød. Det gav klippestabile samfund præget af trivsel.

Ari Behn, Märtha Louises eksmand, kender det helt til marven af hans knogler. Ari Behn kunne se denne afrocharlatan og new age heksedoktor være i nærheden af hans stakkels børn, mens hans sindsforvirrede ekskone så offentligt som muligt, ydmygede Ari og kongehuset med sin frastødende lyster.

Kulbrænderhore, royal udgave. “Prins Joakim, du er som en lille baby. Se det her.”

Så er der ligesom kun én ting at gøre. Enten det eller en an hero ting.

Den norske forfatter, kunstner og tidligere ægtefælle til Norges prinsesse Märtha Louise, Ari Behn, er død, 47 år. Det oplyser familien til tv-stationen NRK.

Ari Behn tog sit eget liv første juledag, oplyser en talsmand for familien til nyhedsbureauet NTB.

Ari Behn er af en stor, norsk skribent beskrevet som en “prætentiøs pseudointellektuel og selvcentreret torsk”, men derfor er der alligevel lidt sympati at hente for den grumme skæbne han blev presset ud i. Ikke mindst tænker man på den forfærdelige situation hans børn befandt sig i, hvilken naturligvis ikke bliver bedre, når de oveni mister deres far.

Den eneste der glæder sig er vel Kevin Spacey, skuespiller og homofil seksualforbryder, der af Ari Behn blev beskyldt for at gramse på ham til et Nobel-arrangement. Nu er den sag skrinlagt, og Kevin kan gramse videre på andet mande- og drengekød.

Alt i alt en decideret ærgelig situation.

Var det det hele værd, hore?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Italiens karantæne har uventet sidegevinst

Italiens karantæne har efterladt sig mennesketomme gader, lukkede butikker og statsautoriseret stuearrest for italienerne. En …

15
Efterlad et svar

avatar
 
8 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
13 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Schnaz BeakSatan's børnTorsten TorArisk hævn !Heksejægeren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Alexander
Blæser læser

Tror at der havde været mere ære i, at tage konen og negeren med sig.

Oversætteren
Skribent

Det har været vildt ærefuldt men som så mange andre europæiske mænd idag, så vælger han kujonens udvej. Det er sørgeligt..

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hun bekræfter naturlig selektion/udryddelse – hendes gener vil udryddes

Oversætteren
Skribent

Nu har hun altså tre børn..

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

ja, men heldigvis med en hvid -at hun nu vælger at brænde kul viser at hun er raceforræder og ikke vil reinkarnere igen i vores gener

Eric Kreutzmann
Skribent

Kvinden er næsten 50. Naturlig selektion er næppe et relevant begreb at inddrage.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Naturlig selektion er altid i spil. Hendes handlinger vil kunne påvirke hendes børn og kommende børnenbørn til at formere sig med en neger.

Satan's børn
Gæst
Satan's børn

Den jødiske perversion af videnskaben er snartsagt endeløs.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Luderen er sgu da ligeglad. [REDACTED, ingen PET posting]. Det vil i det mindste sende en besked og redde dine døtre fra at omgås denne neger.

Alt dette efter afstået dom, forstås.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Rite rite, beklager.

Mente også i Minecraft osv.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Klamme kulbrænder. Håber hun får kræft i fissen og dør en langsom og smertefuld død. Og håber også, at han efterlod et redpilled selvmordsbrev til sine døtre, så de kan lære at hade deres forræderiske ludermor.

RIP.

Tom Venster
Gæst

Takk for shoutout. Ikke engang Ari Behn fortjente en slik ydmykelse som den hans ekskone her har utsatt ham for. Å “frigjøre” kvinner er den største tabbe vi har latt oss lure til å gjøre.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

De fleste af denne type kvinder, opfatter sorte mænd som et form for smykke eller påklædningsgenstand, som de kan bruge til at signalere deres tolerance og åbenhed for alle og enhver. Det er ligesom hvide kvinder der adoptere en neger unge, og fylder deres instagram med tusindvis af billeder af dem selv og barnet. Det er bare en eksotisk håndtaske. Og så er der dem der bare syntes det er lidt spændene at rode rundt med en fremmed mand, fordi hvorfor ikke? Alt degenereret skal opleves, ellers har man jo ikke levet livet til fulde. BÅT BÅT.

Julefreden er over, og nu er jeg vred igen, lol. TAK DAGENSBLÆSER, VERY COOL!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Han er den 3. i år der dør unaturligt, som har anklaget Kevin Spacey for gramserier. meaww.com/kill-them-with-kindness-kevin-spacey-accuser-ari-behn-dies-under-mysterious-circumstances

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Det var sikkert verd det, nå trenger negeren kun å drepe kjerringa så er mesterverket komplett.

“føling i fjæra”.