Hjem / Andet / Ingen bitterhed i 2020

Ingen bitterhed i 2020

Jeg læste en ret så glimrende kronik af Daniel Frändelöv med titlen “jeg efterlader bitterheden i 2019”. Det er et kig på hans rejse fra politisk korrekt normie til et opvågnet individ, der har ageret løbende i forhold til den viden han har opsuget.

Det har haft personlige konsekvenser for ham, men han kan beskue hvad han laver i dag, hvor han bor og hvad han har medvirket til at sætte i søen, og se en fremtid med store planer og et netværk af ligesindede venner. Fra at ringe ind til programmet Länsman og på ingen tid selv være en af oppositionens stemmer, til at arbejde på fuld tid med nationalistiske projekter – det har gået stærkt for hr. Frändelöv.

Men hans “forkerte” holdninger har gjort at mange tidligere bekendtskaber, ikke mindst hans egen familie, har udstødt ham, hvilket er hvor bitterheden indtræder.

Jeg citerer:

“Denne opvågning giver mig stadig en bitter smag i munden. Ekstra bittert blev det faktisk omkring juletid. Selv om jeg har det held at være omgivet af de bedst tænkelige mennesker, så gik mine tanker tilbage nogle år. Da fejredes julen med min store slægt. Vi var op til tredive personer og sammen sang vi julesange og havde samvær som man nu har i juletiden. Den slægt er nu krympet ned til en eneste person.

Det kan gøre en ganske bitter. For min forbrydelse var jo som I ved at forsøge at sige sandheden. Det kunne ikke accepteres og dermed blev man social paria. Det er ikke noget jeg normalt bekymrer mig over særligt meget, men disse tanker ramte som en hammer i juledagene. Og denne bitterhed ledte givetvis til tanker på andre i min situation.

(…) Selv om man lærer at leve med det, så er det et uhørt svigt. En uhørt krænkning. Noget man ikke kan acceptere eller tilgive,men bare lære at leve med. Og som sagt – det kan man sagtens leve med. Der findes bedre mennesker derude som man kan stole på. Men fra tid til anden så slår det en. Og der slår det hårdt.”

Der vil fra de frelste venligbozombier komme en udstrakt hånd, om at blive en god person og afsværge din fædrelandskærlighed. Du vil blive forsøgt trukket ned i sølet. “Spis en pose sukker og hold venligst op med fysisk træning, tak.”

Det er ikke uden konsekvenser at være dissident. Brudte relationer er en del af kampen. Det er meget bogstaveligt, når vi siger at fremtiden bygger vi selv. Endnu har vi ikke de foreningsmæssige konstruktioner som vores svenske naboer har; ej heller antallet af dedikerede sjæle. Måske er vi ikke endnu klar til at søsætte projekter med en lang tidshorisont, der kræver såvel tidsmæssig som finansiel offervilje. Men ske skal det, og når det arbejde kalder, så er bitterhed en klods om benet. Vi skal have idealisme og fremtidstro som brændstof, og hvis dem der har ekskluderet dig for at være “ekstremist” (historisk normal), en dag selv vågner op, så kan man kun håbe de vil bede om forladelse. Men brug ikke mental energi på bitterhed over deres negativitet og kujonagtige intolerance. Vi kan blot, med tanke på fremtidige slægter, gøre det der skal til for at kunne se os selv i spejlet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Den bizarre Finn Nørgaard-kult

Man skulle tro at et terrorangreb af klassisk snit, det vil sige en Allah Snackbar-råbende …

17
Efterlad et svar

avatar
 
6 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
OversætterenTorsten TorholocausterClaus BoatsinkerBåt Båtsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Sandheden sejrer – SS ,naturen vil altid vælge de svage fra og hedensk nationalisme er sandheden.

Ogier le Danois
Blæser læser

hIL Od!n!!!1! *bøvs*

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

pris jewsus elsk din fjende goy

Oversætteren
Skribent

“Arise, LORD! Deliver me, my God! Strike all my enemies on the jaw; break the teeth of the wicked.”

biblehub.com/psalms/3-7.htm

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det en selvfølge der opstår bitterhed, når de “liberale” værdier man er opvokset med ikke viser sig at være så liberale igen og alt er baseret på usandheder.

I samfundet kan man tale højlydt om det værste venstreradikale lort, men er man bare en anelse nationalt indstillet, så man pludselig paria der fortjener at blive udstødt.

Oversætteren
Skribent

Når man bliver redpilled, så mister man kontakten til normies men til gengæld opnår man mening i sit liv og får en meget stærkere relation til andre med samme holdninger. Jeg anser det som et godt bytte.

Daniel
Blæser læser

Jeg ved ikke hvor jeg skal skrive det så jeg skriver det her. Der har været meget snak om noget som helt sikkert er muggier der fyrer fyrværkeri efter alt og alle. Det er der i sig selv ikke ret meget nyt i, men det er vigtigt at nævne hvad folk stemte i Nørrebro. Både NB og Stram Kurs fik 0,8% og Radikale, SF og EL fik rigtig mange stemmer. EL fik hele 28,5% og Radikale fik 19,1%. Så beboerne på Nørrebro fik hvad de havde stemt på.
www.kmdvalg.dk/fv/2019/F105.htm

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Og de benægter stadig, ser desværre alt for mange undskylde med det er ungdomsadfærd, istedet for at komme til sagens kerne.

Oversætteren
Skribent

Det er kun godt, at det går udover dem. Et problem er dog at vi andre er med til at finansiere det.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Det er denne typer mennesker der bor på Nørrebro
www.instagram.com/hendedenhvide/

Kan man overhovedet forvente andet?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er Weimarhagen.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det overrasker mig godt nok at der er så mange der stemmer “borgerligt” derinde (ca. 8000). Det er et besat og tabt by – jeg føler mig 100% blandt dødsfjernder når jeg er der.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Damen på billedet i linket skriger på en Boatsinker tegning www.svegot.se/2019/12/26/vad-spelar-nagra-nedrivna-pappersflaggor-for-roll-egentligen/

Båt Båtsen
Gæst
Båt Båtsen

Tak for linket, god læsning.
Jeg har selv stiftet bekendtskab med disse konsekvenser, dog ikke nær så hårdt som Frändelöv.

For mit vedkommende er det bestemt ikke en ønskværdig situation, at forholdet til den nære familie har lidt en smule skade. Men at holde min kæft om befolkningsudskiftningen, er for mig aldeles utænkeligt.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg har også oplevet det i forskellige grader. Fx noget famlie der melder afbud til en konfirmation et år inden, fordi de har bestilt tur til Berlin, fordi manden til forrige konformation blev modsagt da han med sædvanlig arrogance skulle nedgøre modstandere af udskiftningen.