Hjem / Samfund / Bør købesex forbydes?

Bør købesex forbydes?

Svaret er ja. Slut på artikel.

Ok,

Lad mig uddybe lidt, med baggrund i en kronik fra Information.

Prostitutionsdebatten er igen blevet et aktuelt tema efter social-og indenrigsminister Astrid Krag i oktober lukkede den tværministerielle arbejdsgruppe, som skulle undersøge mulighederne for flere rettigheder til prostituerede.

En Socialdemokratisk minister gjorde noget fornuftigt. Det er i sig selv en nyhed.

Særligt de konservative med tidligere socialminister Mai Mercado i spidsen ønsker en anerkendelse af prostitution som et legalt erhverv.

De konservative vil have prostitution. De konservative. Dem med Gud, Konge, Fædreland? Nej, det er gammel hat; negere, bøsseparader og købesex, se DET er moderne konservatisme!

Siden 2002 er rufferi og tredjeparts involvering i prostitution tilladt i Tyskland, og prostitution er nu et anerkendt erhverv med ret til dagpenge og pligt til skattebetaling. Som en konsekvens deraf er den tyske sexindustri nu Europas største, og handlen med kvinder til seksuel udnyttelse i markant vækst.

Kan du forestille dig det? Du betaler troligt ind til din A-kasse og så betaler de dagpenge til en ludder der har valgt at være arbejdsløs for at give skrævet et hvil. Fuck jeg ville være gal hvis jeg var tysker.

Bliver alt bedre af at være lovligt?

I Danmark er det lovligt at købe og sælge sex, men altså ikke at tjene penge på andres prostitution. Liberaliseringen i Tyskland har ikke gavnet de prostituerede – en liberalisering og normalisering af erhvervet har ikke mindsket hverken volden eller voldtægter.
Et klart flertal af tyske prosituerede oplever ikke, at en legal prostitution har beskyttet dem mod voldtægt og overfald. Desuden er antallet af prostituerede med PTSD-symptomer tårnhøjt – ifølge et forskningsresultat udviser 68 procent af kvinder i prostitution tegn på PTSD.

Nogle ting nyder godt af ordnede forhold som en legalisering bringer, men der er ting der bare ikke bliver bedre uanset hvad. Det er usundt at blive skudt i fjæset med et haglgevær, det er også ulovligt at gøre. Så skal vi lovligøre det og se om det bliver mindre usundt? Nej, vel?

Sex er bedst for alle parter når det sker i et gensidigt kærlighedsforhold mellem en mand og en kvinde der passer til hinanden, ikke mellem en forstyrret pige med hang til coca uden cola og en fed idiot der er godt snalret efter en aften med vennerne fra Tuborg og Underberg.
Det første eksempel er sundt, det andet er usundt om der er penge og skattekort involveret eller ej.

Og må jeg lige tilføje at der umuligt kan være tale om voldtægt ved prostitution. Hvis man tager en vare/ydelse uden at betale, så hedder det altså tyveri.

Vi springer lidt

Uden at citere alting kan jeg sige at kronikøren går lidt i detalje med andre landes prostitutionslovgivninger. Specifikt et fokus på den Svenske model, hvor køb ulovliggøres ved at blive sidestillet med vold, men salg gøres ikke. Ideen er at man mindsker industrien ved at skræmmer køberne, og sælgeren let kan anmelde voldelige købere uden frygt for repressalier for at drive prostitution.

Den tilgang er grundlæggende gal.

Man stopper ikke prostitution. Det mindskes måske, men man sætter sælgeren i en magtposition og yderligere nedgør de sølle mænd der køber sex. Prostitution er forkert for ALLE parter, ikke kun mændene.

I stedet for at lade skøgerne gå frit og holde en potentiel fængselsdom over taberne der køber, så var det måske en ide at behandle det som en sygdom.
En mand der har så meget lyst til sex at han ikke kan holde sig fra at betale en tilfældig skøge for det er syg (eller for fuld til at burde tage den slags beslutninger). En skøge der åbner ben og/eller mund for fremmede mænd i bytte for penge er syg. De skal ikke i fængsel, de skal behandles.
Undtagelser bør være tvungen prostitution, hvor alfonsen skal straffes, og udlændinge som bare skal udvises, det gælder både køber og sælger, for vi kan ikke behandle alverdens sindssyge.

En dag må det være muligt at gå hjem fra en bytur i det indre københavn, uden at skulle beskytte sin stangstive ven fra at blive lænset af negerluddere, der nærmest overfalder ham med kampråbet “Me loooooove you”.
Men så længe venstrefløjen kun vil gøre den stive idiot kriminel, og højrefløjen vil gøre det hele lovligt, så bliver det nok ikke foreløbigt.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Dreng overfaldet af muggier: eR dE ikKE OpDRaGeT HjEmMefrA?

Den 17-årige Marcus skulle et smut ned i 7-Eleven ved Albertslund Station for at købe …

11
Efterlad et svar

avatar
 
8 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Torsten TorOversætterenSchnaz BeakKlovnenDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

Min opsumering: Lad være med at bruge dine penge på en kvindes overbrugte kødsår, det er for lavt og sølle.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

*lad være med at bruge penge på kvinder generelt, medmindre det er en mærkedag for dig og din kæreste/kone, så kan hun få et nyt piskeris

Daniel
Blæser læser

Jeg ved ikke hvor jeg skal skrive det så jeg skriver det her. Det viser sig at Danmarks Statistik har haft en ”fejl” (man er meget naiv hvis man tror at det er en fejl) der viser 400.000 færre fremmede i Danmark end der var.

Fra den ene dag til den anden: 400.000 flere udlændinge i Danmark


Et uddrag af artiklen

”De officielle tal fra det statsejede Danmarks Statistik har kun MSM-journalister betroet sig til de sidste 20 år. Enhver anden har selv kunne tælle på gader og stræder, at 12% udlændinge og efterkommere i hvert fald var løgn.

Danmarks Statistik har nu “opdaget” en “fejl”, hvor 400.000 efterkommere født i Danmark har været registreret som værende af “dansk oprindelse”. Helt konkret betyder, at de officielle tal for udlændinge og efterkommere nu er steget fra 12% til 21% fra den ene dag til den anden.

Således er 1,2 millioner af Danmarks indbyggere i dag udlændinge eller efterkommere, og det er altså de nye pæne officielle tal fra det statsejede DST. En fjerdedel af befolkningen.”

Daniel
Blæser læser

Syrienblog har glemt at henvise til hvor deres info til deres artikel er taget fra, så jeg fandt med en hurtig søgning hvor de tog det fra www.berlingske.dk/danmark/nye-tal-fojer-nyt-til-indvandringens-historie-i-danmark-jeg-havde-ikke

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det tal har jo også været fremme lang tid blandt “amatør” demografer, da befolkningstallet er steget med 1 mio. siden 1970 imens den danske kvinde har født færrere end 2 børn i gennemsnit! Og et kig på gader overalt i landet afslører det også.

Spørgsmålet er nu om Brian og Linda foran Netflix reagerer!?

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Med alle de problemer vi står overfor, så vælger de at diskutere om hvad der er bedst for ludere?

*dybt suk*

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

ja, det mener jeg det burde – Længe leve den europæiske familie -vi vil sejre !

he.png
Klovnen
Blæser læser
Klovnen

Når vi ser flere og flere børn vokse op i en situation, hvor deres forældre er skilt, uden en faderfigur. Når muggierne kan kigge på vores foragt til vores egne traditioner og vores kvinders lave seksuelle moral.
Så synes jeg, det er vidunderligt at se, at vi i det mindste ikke har indskrænket frihedsrettighederne hos thai bordeller og andet fordærv i vores samfund.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

De som ikke kun vil enten :

-Jobbe

-Bygge infrastruktur i samfunnet, også på dugnad

-Støtte sin egen familie

De som faller utenfor kan få valget mellom å endre seg, eller få et nakkeskudd eller enveisbillett til nord-korea. De trenger vi slett ikke.

Oversætteren
Skribent

Altså man kommer til at betale for det ligemeget hvad.. Om det så er igennem et ægteskab eller hvilken konstruktion, man nu benytter sig af..

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg anser DK og vesten for at være i undtagelsestilstand, så alle den slags spørgsmål om degenereret adfærd skal forbydes er et ja nu. Kvinder bliver 100% holdt som sexslaver rundt omkring og tænk bare på hvor mange hundredetusinde af europæiske kvinder fra Rusland, Ukraine osv. da af ren nød efter murens fald tjener som ludere i Mellemøsten.