Hjem / Verden / “Pis af”-afstemning i Irak giver flertal for at vise amerikanere døren

“Pis af”-afstemning i Irak giver flertal for at vise amerikanere døren

I disse uvirkelige dage hvor ZOG er gået fuld retardo og ikke alene begår alvorlige krigsforbrydelser, men direkte henretter ledere i lande de end ikke er officielt i krig med, så er det svært at behandle enkelte hændelser. Alt lader til at vi, indtil Iran svarer på Trump, Israel og den amerikanske forbryderstats aggressioner, ikke kan danne os et fyldesgørende billede af situationen.

En ting er dog interessant. Det demokrati man trak ned over det forholdsvis stabile Irak, for at gøre det til en svag stat der ikke længere repræsenterede en trussel for Israel, har vist tænder. Efter Qassem Soleimanis martyrium har parlamentet i Irak gennemført en afstemning om en resolution, der påbyder den irakiske regering at aflyse dens anmodning om militær assistance fra den amerikansk ledede koalition.

Forudsigeligt nok så respekterer USA ikke afstemningen, da parlamentet jo har truffet en beslutning der er til gavn for Iran og regionen som helhed. Demokratiet er klart nok kun legitimt når det på alle tidspunkter er indordnet den judeoglobalistiske dagsorden. Fy, fy, Iraks parlament.

Hvor er løgnen? Ikke ovenfor.

USA: altid på den forkerte side i alle konflikter og alle situationer.

Efter destruktionen af ISIS, takket være Qassem Soleimanis heroiske lederskab, er der ikke længere objektivt brug for “hjælpen”, og grundet såvel at amerikanerne og Israel er arkitekterne bag ISIS, og at de har likvideret såvel Syriens som Iraks redningsmand, så er de under alle omstændigheder uvelkomne terrorister.

I den første golfkrig måtte hundredtusinder lade livet. I den anden var det millioner som blev lagt i graven. Alene for at skabe svage, kaotiske stater der ikke kunne true Israel. Iran var en af de sidste som manglede at blive kastet ud i et neokonservativt blodbad. Nu ruller bolden.

Jeg kan kun noget så inderligt håbe, at dette bliver den gang hvor ZOG har taget en for stor mundfuld og nu kvæles i egen blodtørstige grådighed. Det er i den grad på høje tid, og kan Qassem Soleimanis død bringe noget positivt med sig, så lad det for guds skyld være tunge ofre for dem der har forårsaget så ufattelig megen lidelse på Jorden i umindelige tider. Metaforisk død over den lille og store satan!

Det bliver ikke værre. Det kan så på sin vis betyde at det så bliver bedre?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Jødedommen i Rusland

Blandt nationalister finder man tit sympati for Vladimir Putin og Rusland. Dette skyldes at de …

12
Efterlad et svar

avatar
 
8 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Ogier le DanoisOversætterenClausHeksejægerenKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ole C G Olesen
Gæst
Ole C G Olesen

TAK for det udmærkede Indlæg ! Jeg vil i denne forbindelse gøre jer opmærksomme på 2 Artikler skrevet af en FRANSK JØDE samt et EXPRESSIONISTISK DIGT skrevet af en mig ubekendt person bosat i det sydlige Libanon … Artiklerne er meget lange ..og meget GRUNDIGE … DIGTET er følsomt , vidende , kultiveret … og ÆTSENDE ..Det hele hænger sammen !

The Rothschilds, A Unique Family
The Rothschilds, A Unique Family

Macron, Rothschild, Alstom
Macron, Rothschild, Alstom

Jewish Terrorism by Taxi

Jewish Terrorism

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det lidt mærkeligt at man informerede Israel om attentatet før kongressen…. Men Qassem “Erwin Rommel” Soleimanis gøren og laden i området er jo også baseret på efterretninger fra Mossad, som endda officielt har bedt Pentagon om lov til at skyde ham flere gange tidligere.

Heldigvis er vores statsminister ikke total shill ligesom NB, DF og Venstre. Håber hun respektere Irakernes ønske og hiver alle danske interesser hjem fra landet. At vi tilstede giver Iranerne en anledning til at sende raketter nedover Baghdad, der rammer uskyldige civile, som det allerede er sket et par gange søndag.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

Irak i dag, Europa i morgen.

Æret være General Soleimanis minde.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Chad irakiske hær VS Virgin IDF
comment image&q=0&b=1&p=0&a=1

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er vildt hvordan Amerika aldrig har valgt den rette side i en krig. Man skulle næsten tro at det ikke var amerikanerne selv der tog disse beslutninger. Ved ik.

Oversætteren
Skribent

Det er nok at forsimple tingene en anelse. At de har haft økonomiske interesser i store dele af deres krige er også en del af forklaringen.

Alexander
Blæser læser

Fede tegninger du har lavet til os!

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

USA er jødernes vigtigste vasalstat.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

De forenede stater af Israel.

Ogier le Danois
Blæser læser