Hjem / Verden / Irans udenrigsminister kan ikke få lov at komme ind i FN

Irans udenrigsminister kan ikke få lov at komme ind i FN

De alt andet end forenede nationer, er som et overstatsligt demokrati. Handlingslammet og ude af stand til andet end fløjkrigsagtig mudderkastning, mens de forskellige underinstanser implementerer en dagsorden som ingen folk har stemt for. Eksempelvis selvudslettende masseindvandring – very cool, Lars Løkke Rasmussen.

At det er et klovneforetagende, der er til skade for fredelig sameksistens viser sig nu også i selve placeringen af FN’s hovedkvarter i J̶e̶w̶  New York. Ikke alene har USA lagt en forbryderisk linje, der er komplet vanvittig, men de vil nu også sørge for, at de øverste repræsentanter for ofrene for deres terrorvirksomhed ikke kan komme til orde i de fora hvor protester over amerikansk statsterror kunne fremføres.

Således har Irans udenrigsminister, Mohammad Javad Zarif, nu ikke kunnet få et visum, og er således afskåret fra fysisk at kunne være til stede i FN. Just som landets øverste general er likvideret af en pralende Trump og en provokerende og uforskammet Pompeo.

Det er således de helt grundlæggende aftaler, der udgør fundamentet af FN’s virksomhed, som USA bryder for at kunne spille rollen som den ultimative judeoglobalistiske zionistskurk.

Det er spild af tid at spekulere på hvad der konkret har omdannet Trumps præsidentperiode fra tandløs, ineffektiv jubelkonservatisme til et umaskeret værktøj for morderiske jødeekstremister. Sandheden er derude et sted, men man kan blot konstatere at valgkampens Trump var et fata morgana, og at der i virkeligheden gemte sig en forbryder, der helt har underlagt sig de mest mørke og mest ondskabsfulde kræfter der i umindelige tider har plaget menneskeheden.

Det er en beklagelig situation og selv hvis der kommer noget der minder om en røvfuld til de lidelsesskabende djævle i Israel og USA, så vil også Danmark lide i form af øgede brændstofomkostninger og nye bølger af snyltere fra hele den tredje verden. Oven i den kæmpe afsløring af at der – ups – var yderligere 400.000 fremmede i Danmark som Danmarks Statistik har skjult, så vi OFFICIELT nu har 1,2 millioner fremmede i landet. Demografi er skæbne. Og den skæbne fremtræder tyderligere hvis en flodbølge af brunlinger kommer væltende i kølvandet på et potentielt forestående kaos i Mellemøsten.

Alt sammen på grund af Israel og deres magtfuldkomne lobby. Ret skørt.

Samtidig i Damaskus…

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Jødedommen i Rusland

Blandt nationalister finder man tit sympati for Vladimir Putin og Rusland. Dette skyldes at de …

5
Efterlad et svar

avatar
 
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Claus BoatsinkerHeksejægerenDr. ShekelgrublerlebensraumOgier le Danois Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

Det her føles som en bevidst måde at eskalere tingene yderliger på.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

\o

rrr.jpg
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Hvor jeg dog inderligt håber, at Iran nuker hver en kvadratcentimeter af Israel.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Den evige burger
comment image&q=0&b=1&p=0&a=1