Hjem / Samfund / Golden Globe-skøge hylder sig selv for at myrde sit barn

Golden Globe-skøge hylder sig selv for at myrde sit barn

Mange er fulde af ros til Ricky Gervais der igen-igen holdt en monolog med kant, som angiveligt revsede spidserne i Hollywood, naturligvis uden at nævne dem. Jeg har ikke set det og er generelt ligeglad med disse rygklapsceancer, hvor producenterne af undergravende smuds gratulerer sig selv for deres fortræffeligheder.

Der var derimod en enkelt ting, der var så styg at det måtte blive en nævneværdig nyhed. En skuespillerinde ved navn Michelle Williams, vandt en pris for en rolle i en tv-serie, og benyttede sin tale til at hylde fosterdrab, og sagde at hun ikke ville stå på scenen hvis ikke hun selv havde valgt at dræbe sit eget ufødte barn, der var i vejen for hendes karriere.

Det er peak Weimar. Hele talen handler om kvinders “ret” og “frihed”, og er en understregning af at enhver håndsudrækning til feminismen er en glidebane mod et sygt og pilråddent samfund.

Da man ville gøre abort alment acceptabelt var det for at stakkels piger smidt ud i sneen, alene og forfrosne og uden støtte, sikkert kunne “løse problemet”. Ej acceptabelt, men noget andet end det at hylde abort og benytte lovliggørelsen til at normalisere noget der ellers burde give lange fængelsstraffe: mord.

Michelle Williams blev selvfølgelig hyldet af alle dem der søger at skade kernefamilien: GloboHomo-kvindemagasiner, Planned Parenthood og diverse aktivister der hylder drab.

Foruden et støt dalende antal kristne er det i Danmark mere eller mindre kun nationalister der taler de ufødte børns sag. Det siger en del om et samfund hvorledes man beskytter den lille i mors mave, og vil man have tale om sund moral, så har dem der er imod fosterdrab retten til at se sig selv i spejlet.

De der svælger i “retten til abort” knapt så meget.

Så kan man sige at der selvfølgelig er en endeløs række af problemer med vort nuværende samfund, der gør at kvinder oplever uvelkomne graviditeter, men uanset hvad skal der så snart som muligt sættes en stopper for massedrab på raske, danske børn. Man kan blive medlem af retten til liv for kun 100 kroner om året. Det er en måde at vise modstand på.

Michelle Williams burde sidde bag tremmer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Bøsseri mod iSLAM

Denne artikel er skrevet af Asbjørn Nielsen og indsendt gennem Blæserens artikelindsendelse. For at indlægget …

nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Det skal altid gå ud over børn..

Svend Goenge
Redaktør

For få generationer siden ville sådan en udtalelse blive mødt af international afsky og rynken på næsen, men i dag fråder millioner af hjernevaskede individer over dette vanvidscirkus. Det er hyperindividualisme, når det er værst.

1573413314518.png
Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Denne artikel er bogstaveligt en heksejagt, selvom feminister sikkert vil mene at det er heksejagt i overført betydning.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Medlem af Retten Til Liv for 100 kr om året? Samme pris som medlemskab af Danmarks Samfundet? Jo tak +1 medlemskab.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

En morderisk luder, totalt cool.

Oversætteren
Skribent

rettentilliv.dk/bliv-medlem/

Gør det!! Deus vult!

Sammen er vi stærkest!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Når man lige sidder og studser over det, så er det nok deres største bedrift at få os til at myrde vores børn i mors mave uden beviste kvaler. Bevares abort efter voldtægt skal holdes åben – ellers ville østeuropa være endnu mere mongolsk efter 1944!

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Vel, så slapp jo negeren å gjøre det. De er jo som kjent allerede opptatt med mange andre aktiviteter.