Hjem / Indsigt / Engelske Elizabeth sejrer over royal halvneger!

Engelske Elizabeth sejrer over royal halvneger!

Man har kunnet læse her kort efter nytår i mainstream medierne at den Engelske Prins Harry “Junglefeber” Hertug af Sussex, og dennes midaldrende negerbrud, nærmest har brudt med resten af den Engelske kongefamilie. De har trukket sig fra royale pligter, annonceret at deres royale kvartneger skal vokse op i balance mellem England og Amerika, og har til alles store overraskelse også trukket sig fra den royale pengekasse. Det viser at negroide skabninger kan åbenbart godt frasige sig offentlig støtte, så længe de har en fin titel… Mon ikke vi skulle prøve at dele ghettoerne ind i en masse baronier? Jeg glæder mig personligt til at høre at den tolvte Marquis af Mjølnerparken flytter hjem til Somalia fordi han føler sig hånet af et eller andet.

Men hvad har fået Hertugen af negersex og hertuginde banangnasker til at trække snablen op af pengekassen? Hvad har fået dem til at sige “Nej tak” til livet som kongelige? Det skal jeg sige jer: En snu gammel hudhaderinde ved navn Elizabeth Alexandra Mary Windsor Sachsen-Coburg und Gotha von Wettin.

En lille tale

Lizzie, som hun kendes blandt venner, har en højtstående position i det Engelske kongehus. Den højeste, faktisk. Hun er Dronning af det forenede kongerige hvortil den tidligere danske koloni England hører. I den forbindelse holder hun en årlig tale, ligesom vores egen Margrethe gør det, bortset fra at Lizzies er til jul i stedet for nytår.

En anden forskel er hvad der er på skrivebordet når der holdes tale. Vores egen iskolde Langegrethe har på sit skrivebord koloniale trofæer når hun holder tale, hvorved hun minder inuitterne om at vi kan tage vores ø helt tilbage når som helst og sende dem i dødslejre eller (gys) til Canada. Til sammenligning har den blødsødne Lizzie billeder af familien. Det er nettop disse ellers harmløse billeder der er kilden til postyrret, og de kan måske i virkeligheden være et udtryk for at den hvidhårede englænder er en game of thrones-agtig mestermanipulator, i stedet for en sentimental gammel dame.

Fotografierne

Til hendes tale i 2019 havde Elizabeth 4 fotografier på hendes bord:

  • Hendes mand, den Dansk-Græske Prins Phillip
  • Hendes ældste søn og arving, Kronprins Charles af Wales, med hustru
  • Hendes far, den afdøde Kong George VI
  • Hendes ældste søns ældste søn, Prins William med kone og børn

Hvad mangler der? Ikke noget, vel? Netop! Elizabeth fandt den simpleste måde at vise den kongelige kingkong-knepper at han, halvbavianen og det lille ny anglo-amerikanske trefemtedelskompromis ikke var velkomne. På sin fornemme facon undlod hun bare at fremhæve dem, på trods af at de var aktuelle med deres forhåbentligt eneste afkom.

Denne på overfladen lille, men overraskende dybtstikkende fornærmelse var nok. De forstod endeligt at de var uønskede. At Harry havde besudlet kongehuset, og at hvis de ville lave 52%-unger så kan de gøre det i 52%’ernes hjemland Amerika.

Kan vi kopiere successen?

Der går nok noget tid, før det Engelske kongehus er helt af med abedomptøren. Men processen er sat i værk og det på en raffineret måde der er mere klar i spyttet og mindre morderisk end Dianna-konspirationerne. Spørgsmålet er nu: Kan vi bruge samme process herhjemme?

Vores prins Jokke giftede sig rigtignok i et anfald af gul feber med en del-kinøjser. Men han fandt selv ud af skilles fra hende igen efter at have produceret to danske Elliot Rodger’e. Da de mest fremmede elementer i det danske kongehus i skrivende stund er franske og skotsk-tasmanske, så er en lignende manøvre ikke ligefrem nødvendig… Med mindre man som en hvis Varg mener at franskmænd ikke er hvide.

Vi kan måske i stedet opfordre alle etniske danskere, til at indsende et fotografi af dem selv til hendes majestæt dronningen. Så kan vi bruge et par millioner skattekroner på at bygge verdens største skrivebord og på det stille alle fotograffierne til hendes næste nytårstale.

Med guds hjælp og lidt held vil det betyde at en lille million fremmede lader sig fornærme og skrubber hjem. Og så gør det ikke noget vi kun har brug for det dyre kæmpeskrivebord en gang.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

120.000 hadhændelser!

Hvad gør man når den mangfoldige, nybritiske befolkning overvælder store områder af Storbritannien med uhørt …

29
Efterlad et svar

avatar
 
7 Kommentartråde
22 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
13 Kommentarorer
Michael NielsenTorsten TorSorteSlyngelTom VensterClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hvornår giver hun så magten tilbage til folket ? rotchild er hendes største rådgiver -ved hun ikke at de er bag alle krige i historien siden Napoleon ? i denne video viker hun uvidende om det www.youtube.com/watch?v=c5aSbzQm4eE

Claus Boatsinker
Redaktør

Der foregår meget bag kulisserne i det galehus, men tænk for et frisk pust det ville være om nogen af spidserne i et eller flere af de europæiske kongehuse meget direkte tog parti for deres eget folk. Det ville være et grønt stempel til folket for at kræve overlevelse.

Ogier le Danois
Blæser læser

Monarker er de originale trendsættere og sådan har det altid været. Kristendommen tog først fart i romerriget da kejser Konstantin konverterede og det samme skete herhjemme med vores egne konger i vikingetiden.
Det er vores natur som flokdyr at følge trop efter alfaen i samfundet. Hvis bare en som dronningen eller en anden kendis gav grønt lys til nationalismen, så ville tabuet hurtigt blive brut.

Claus Boatsinker
Redaktør

Ja, og skal de spille en meningsfyldt rolle, så er dette den absolut ideelle. I nationens mørkeste stund finder de deres eksistensberettigelse og værdighed.

SorteSlyngel
Skribent

Margrethe “Perkerflænser” II rejser sig!

Alexander
Blæser læser

Jeg husker kronprins Frederiks fødselsdag, hvordan han fik hundrede af tusinder af danskere i hele landet til at komme op af sofaen og ud og løbe, og jeg tænkte at han godt kunne vinde magten via et demokratisk valg. Han har 100 gange mere opbakning end hvilken som helst af vores politikere. Desværre et long shot.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er egentlig fascinerende fordi han er jo ikke en mand jeg har respekt for. Han har ingen magt og har intet gjort for at få den opmærksomhed, ære og beundring. Tænk hvis der kom sådan en mand!

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Ogier le Danois
Blæser læser

#amerikanereerikkehvide

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Ogier le Danois jo de er

SorteSlyngel
Skribent

eR dU nu HEtlt siKKERr på deeet?

Ogier le Danois
Blæser læser

nej

SorteSlyngel
Skribent

årh manner :C

Ingolf Gaboldsen
Skribent

wew lad

photo_2020-01-10_19-39-46.jpg
Ogier le Danois
Blæser læser

Prinsen og hans harem.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Mon ikke hans næste skridt bare er at konvertere til Isam så kan han jo blive skilt og finde sig en ørken prinsesse i Mogadishu og dermed få sig en ny royal status i banangnasker land. Han har jo alligevel allerede deltaget i en ramadan fest i Singapore
comment image

Michael Nielsen
Gæst

Det er muligt at mulat barnet er den egentlige årsag til bruddet, og jeg er i øvrigt selv mulat, Dansk / Nordafrikansk halvabe, men det skal ikke skille os ad, ingen krænkede følelser her. Tingene er som tingene er.

Nej, min teori, den er at sagen med Prinsen og den pædofilidømte Eipstein, uden tvivl har skabt debat i den britiske Kongefamilie. Så adskillensen handler ikke om hudfarve. Husk på at en mulat, om man vil det eller ej, er Rothschild doktrinens nye etniske menneske. Så altså ikke det rene etniske menneske, men det blandede. Fuldstændig som doktrinen også sigter på at skabe et mixet seksuelt menneske. Men altså, igen, etnisk set, en mulat som mig og ikke som de fleste andre her til lands. En doktrin jeg er den argeste modstander af. For selvom at jeg er mulat, så blev jeg født i et Danmark, hvor de fleste var kaukasiske, rene hvide. Kender også kun til min danske familie, ikke min Nordafrikanske.

Vi kan desværre ikke kopierer “successen”, men vi kan sagtens finde på andre metoder, til at få berigerne ud. Vi kan animerer dem ud, vi behøver ikke at tvinge dem.

Vi har brug for at gå i tænkeboks.

Claus Boatsinker
Redaktør

En løsning behøver bestemt ikke være voldelig. Der har tidligere og vil i fremtiden forekomme store folkeflytninger, og vores frygt behøver ikke at blive opfyldt. Bare se da de annoncerede Svenskernes Hus. Fanden blev malet på væggen, men det har vist sig at være helt problemfrit og ugeneret. Sådan kan en fredelig skilsmisse – i det store hele – også vise sig at være med de fleste af vore fremmede.

Michael Nielsen
Gæst

På min youtube kanal, har jeg lagt en kladde op, til en strategi, der nok skal få nogle af dem ud.

Det lave antal visninger jeg har, skyldes delvis youtube, der bogstavelig talt, både tæller nedad og fjerner visninger igen, samt at jeg først for nylig er begyndt at lægge DIAS op. Endelig er jeg ny i alt det her, så er kvaliteten af mine videoer er ikke tip top.

SorteSlyngel
Skribent

Det føles som at være tilbage i gymnasiet.

Michael Nielsen
Gæst

Man skal jo starte et sted. Men ideen er både enkel, realistisk og overkommelig; muslimske lande efterspørger ansatte til X, Y eller Z, og vi uddanner muslimer i Danmark dertil. Herefter, afsted med dem.

Vi skal agerer frivillig jobcenter, udenom folketing og den korrupte stat. På den måde undgår vi en borgerkrig. Var selv på Balkan, KFOR 1, med Danske Livregiment, og der fik jeg set konsekvensen af en borgerkrig. Ikke en anbefalelsesværdig udvikling for gamle Danmark.

I det bedste af alle scenarier, der ender vi med at tjene penge på projektet. Både os selv, de frivillige altså, og Danmark.

De to krav som vi skal stille til de herboende muslimske aber, er 1) den uddannelse der passer til efterspørgslen i det muslimske abeland, og 2) ophævelse af det danske statsborgerskab.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Fornuftigt og konstruktivt.

Michael Nielsen
Gæst

Tak.

I forbindelse med at den Korte Avis bragte Morten Uhrskovs forslag, til hvordan vi får dem ud, så har jeg sendt ham en email idag. lagde den ud på min youtube kanal, kommentar sektionen til ovenstående video, MEN, email er væk 🙂 Youtube.

Nu prøver jeg her. Håber at det er OK.

Kære Morten Uhrskov Jensen og Dansk Samling.
Jeg hedder Michael Nielsen. I dag læste jeg jeres forslag på den Korte Avis, Antallet af ikke-vestlige indvandrere i Danmark skal bringes drastisk ned – her er en plan for at gøre det.

Monstro om man kan bruge jeres forslag på et eller flere segmenter af berigerne? For min fornemmelse, den er at man ikke kan bruge det på dem alle. Mit eget forslag handler om at vi selv skal tjene penge på at sende dem ud.

DEN MUSLIMSKE UDVANDRINGS STRATEGI

Mit forslag har modtaget to kommentarer på Dagens Blæser

Engelske Elizabeth sejrer over royal halvneger!

Jeg tillader mig at forslå, at vi mødes. Vi der har forslag, vi bør mødes og diskuterer dem igennem.

Eksempelvis hvordan vi segmenterer muslimerne, og rent praktisk udsender dem, for slet ikke at tale om, hvorledes vi foranstalter aftalerne med de muslimske lande, altså på en måde, der gavner begge parter. Således at Danmark får skabt økonomiske og kulturelle muligheder, ud af udsendelserne. Så det ikke kun bliver en kortsigtet operation.

Med venlig hilsen
Michael Nielsen

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Hva? Er de 2 død? Ellers er det ikke en seier…..

Tom Venster
Gæst

Jeg kan jo håpe at kong Harald kan gjøre lignende signaler overfor Märtha Louise, men jeg kommer ikke til å holde pusten.