Hjem / Andet / 2010’erne

2010’erne

Svegot har i de seneste uger udgivet en række såkaldte pluspods omhandlende den nationalistisk scene i Sverige i 2010’erne med titlen “2010-talet”. Det er udsendelser man kan lytte til som plusmedlem bag en betalingsvæg (klart pengene værd). Det er ikke det jeg vil shille for her, men blot konstatere at det var enormt interessant at høre årtiet sammenfattet af Dan Eriksson og Magnus Söderman, der var blandt de mest aktive og indflydelsesrige nationalister i den periode.

Fra deres egen ungdom til deltagelse i diverse partier og organisationer, til de dannede radiosatsningen Motgift, der skulle blive et heltidsprojekt, frem til lanceringen af foreningen Det Frie Sverige den 25. november 2017, skete der en voldsomt masse ting der formede den svenske nationale opposition.

Jeg ville være meget interesseret i at høre om denne periode fra et dansk perspektiv. Vores nationalistfløj har ikke et så stort persongalleri eller omfattende aktiviteter i årtiet, men det var trods det en interessant periode, og om de førende figurer *host* Daniel *host* ville øse ud af deres historiske viden, så ville jeg sandelig spidse ører.

Det er interessant at høre Dan og Magnus tale om hvordan de dannede tankerne om at starte DFS. Den omsiggribende censur, det manglende samlingspunkt samt andre ting, gjorde det klart for dem at der var et hul at fylde. Bare “nogen ville gøre noget” blev afløst af “skulle vi bare tage at gøre det eller hvad?”, og med deres fortræffelige evne til at sætte handling og vilje bag deres ord, står de hvor de gør i dag. 10’erne blev kronet med deres projekt og al ære og hæder til dem. Og som sagt glimrende at høre deres personlige beretninger om hele årtiet.

Vi kan også se på 2020’erne som et nyt blad, og “noget” kommer til at ske. Der vil altid være nogen der dukker op og sætter nødvendige og innovative initiativer i gang, og jeg er overbevist om at vi i langt højere grad end tidligere vil kunne stille med folk af høj kvalitet og integritet, der vil bære de byrder der måtte komme. Ja, vi kommer med al sandsynlighed til at blive en minoritet i vores eget land. Nej, vi lægger os ikke til at dø, men finder en vej til at skabe vejen til en tilfredsstillende sejr og en fremtid for danske børn.

For mit vedkommende er det lige nu jeg bliver en yderst travl mand, så som tidligere skrevet vil mine aktivitet her blive reduceret drastisk.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Den bizarre Finn Nørgaard-kult

Man skulle tro at et terrorangreb af klassisk snit, det vil sige en Allah Snackbar-råbende …

10
Efterlad et svar

avatar
 
4 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Tom VensterSorteSlyngelOversætterenClausSchnaz Beak Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Skribent

Hvis vi i dette årti kunne få etableret et foreningsliv, der minder om det svenske, ville jeg være ellevild. Og held og lykke til dem, Hr. Boatsinker med hvad det nu end måtte være.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Ja, tillykke … men kommer nu til at savne hans mange gode og underholdende artikler …

SorteSlyngel
Skribent

Han udgiver vel stadig, bare ikke hver dag.

Oversætteren
Skribent

Hvem fanden er Daniel?

Ogier le Danois
Blæser læser

Mon ikke han mener Carlsen?

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Det kommer ikke til å skje noe motstand av betydning i den forhenværende nasjonen sverige.

Det er en del grunner til det, blant annet:

-svensken er forfyllet. Dette er gammelt nytt; jeg har sett aviser før 1930 som advarer mot svenske arbeidere fordi de drikker opptil 5 ganger mer enn nordmenn.

– svensken er passiv aggressiv og vanskelig å samarbeide med. De kan drive en forening, men det stopper der.

-svensken liker ikke andre nordiske borgere. derfor blir det ikke noe nordisk samarbeid.

Alt dette blir uansett kun teoretisk for sverige er opphørt å eksistere som nasjon.

Tom Venster
Gæst

Et spennende tiår ligger foran oss. Synd at aktiviteten til Dagens Blæser blir mindre fremover, men jeg forstår det godt da akkurat det samme har skjedd med Dagens Blest.

Måtte globalismen falle i 2020erne.