Hjem / Indsigt / Da raceblandede myrdede 65 millioner europæere

Da raceblandede myrdede 65 millioner europæere

Øverst til venstre: Her ses Nicholas II, den sidste Zar af Rusland og hans familie inden de blev myrdet af kommunister. Nederst til venstre: Lenin, bemærk de mongolide træk. Øverst til højre: Königsberg (Kaliningrad) i vores tid. Nederst til højre: Königsberg få år inden den blev smadret af kommunister og tyskerne myrdet eller fordrevet.

Artiklen er indsendt på mail, tilsyneladende grundet problemer med vores artikel-indsendelsesside. Forfatteren er Torsten Tor, men jeg kan ikke sætte artiklen til at afspejle dette fra min ende så der står bare Gæsteskribent.
-Lolland

Jeg havde tænkt mig at skrive en anmeldelse af filmen Gulag Magadan fra 2017, som handler om dissidenter i en Gulag-lejr i USSR. Men da jeg generelt syntes filmanmeldelser er sådan noget slimede bymennesker bruger tiden på imens de nasser mediestøtte; samt at en anmeldelse (om det er en god film eller om skuespillerne er gode) blegner fuldstændig i forhold til filmens overordnede tema: folkemordet på 65 mio. hovedsageligt russere af europæisk afstamning i USSR 1917-1991 (twitter.com/Celtic_Films/status/1211983998664073217?s=03), så blev det i stedet en lidt mere blandet landhandel med især en hyldest og promovering af manden bag filmen, Michael Kingsbury. Samt betragtninger om hvem kommunisterne var og en teori om årsagen til kommunisme. Samt en sammenligning med vesten i dag.

Filmen Gulag Magadan

Den handler om en finsk kvinde i en Gulag-lejr i 1970erne langt øst på i USSR. Hun blev forældreløs, da kommunisterne myrdede hendes familie i grænselandet mellem Finland og Rusland. Efterfølgende blev hun hyret af kommunisterne som agent, da de regnede med, at hun uden familie ville være den perfekte agent. Men da hun aldrig glemte, hvad kommunisterne havde gjort med hendes familie, så bliver hun dissident og snart efter smidt i en Gulag-lejr.

I lejren ser man så livet som det helvede det var. Man ser dem være slaver. Man ser dem have mareridt over utallige voldtægter. En er blevet voldtaget utallige gange af unge sønner til magtfulde kommunister, imens hun bliver kaldt en hvid luder med blå øjne. Hovedpersonen har en viden om det folkemord, der er foregået siden 1917 via hendes arbejde som agent, så hun skriver et kodet dokument, som skal smugles ud af lejren til vesten i håb om hjælp. Filmen skulle have kostet 2.500 $ at lave, så der er mange billige scener med fokus på personer og uden diverse kulisser og effekter.

Filmproducenten Michael Kingsbury

Han er manden bag og er en sand kunstner, fordi han også selv er dissident som personerne i filmen. Han er tegner, maler og altså en uafhængig filmproducent, hvor han stort set laver det hele selv med lave budgetter. Det er der bla. kommet tre film ud af om Gulag, hvor Gulag Magadan er den tredje i rækken.

Alle kunstnere burde være dissidenter for at kunne tage sig selv seriøs! Over årene har jeg fået en enorm foragt for kunstnere i vesten, og det blev ikke bedre af da det gik op for mig, at de jo bare altid har været regimets medløbere og klovne. Dem man ser i fjernsynet, biografen, festivaller osv. Jeg tror, der findes mange derude som Michael Kingsbury, der udfordrer regimet i vesten, men det kræver at man finder dem, fordi de bliver selvfølgelig ikke promoveret. Det har omkostninger at være dissident, og jeg tror ikke vi skal regne med at Gulag er et færdigt kapitel i historien. Fx blev hans kæreste myrdet, da han flyttede til Hollywood for at lave filmtrilogien om Gulag.

Hvem var kommunisterne?

Forestil jer mit chok, da jeg fandt ud af hvem kommunisterne var? De var alt andet end europæiske russere. Og alt andet end en revolution for arbejderne, som bare blev brugt som nyttige idioter (glem aldrig at Rusland var et landsbrugsland dengang). Rusland har altid haft et problematisk forhold til de sydlige regioner i området af USSR. Mange århundrede før 1917 havde de massedeporteret et folk derfra på grund af konstante uroligheder. Et folk der tidligere havde konverteret til jødedommen. Dette folk, khazar-jøder, menes 90% af alle nulevende jøder at have rødder i, og som i dag hovedsageligt bor i Israel og USA. Meget få jøder er semitter fra det nuværende Israel område.

Den ”russiske” ”revolution” var et jødisk kup af enorme dimensioner og blev sandsynligvis planlagt i New-York og finansieret af jødiske kapitalister (Jacob Schiff), der iscenesatte det hele i 1917. Der blev sendt tusindvis af agenter ind i landet med ufattelige mange penge. Det store flertal af ledende bolsjevikker var jøder. Årene efter strømmede det ind med jøder fra hele verden, der hurtigt besatte ledende poster i hele landet. Alle skiftede selvfølgelig deres navne til russisk klingende navne. Som årene gik tjente kapitalister i vesten gode penge på at købe billige råstoffer fremskaffet via Gulag. Fx kapitalisten og jøden Armand Hammer der pendlede mellem New York og Moskva, som det mest naturlige i verden før og under den kolde krig! Kommunisterne var ikke arbejdere. Tværtimod havde de færreste nok nogen sinde arbejdet fysisk hårdt. Det lod de europæiske russere gøre som slaver i Gulag! Det må klinge hult for fagforeningspampere i vesten.

Teori om hvorfor det skete

Filmen lægger op til en ondskabsfuld teori om, hvad kommunismen egentlig var. Der må jo ligge noget bag, der kan give en logiske forklaring på, hvorfor folkemordet skete! Ifølge filmen var det: at ødelægge det smukke. Ikke bare det europæiske menneske, men også arkitektur, kunst, natur osv. Tjek billederne øverst af den gamle tyske by Königsberg. Især alt ”gammelt” blev anset for at være tilbageskuende og skulle ødelægges. I filmen ser man en kommunist skyde helten i filmen. Kommunisten er ”mørklødet”, så han skal sandsynligvis forestille en fra de sydlige provinser af USSR. Ligesom Stalin var georgier og ikke europæisk russer. Lenin var raceblandet med jødiske aner. Se billede af den sidste Zar øverst, hvor meget han ligner en (nord)europæer. Smuk – og ikke grim og degenereret som Lenin!

Hvor kommer denne trang til at ødelægge det smukke? Det skal vi nok finde i de raceblandede sydlige provinser af USSR. Det der nemlig karakterisere det område (og Mellemøsten) er, at her mødes alle verdener. Groft sagt: den asiatiske, den europæiske og den afrikanske. Deraf er raceblandingen naturligvis også stor. Når du er raceblandet, er du ikke ren mere. Du har ikke kun en identitet og føler dig måske ikke rigtig hjemme nogen steder andet end blandt andre raceblandede. Rundt om dig ser du de andre nævnte racerene. Kunne det tænkes, at kommunisterne had til hvide europæere og det smukke har været drevet af misundelse, identitetsmangel og mindreværdskompleks? (tag ikke fejl, de hader også gule kinesere som jo også fik turen af kommunister). Det handlede ikke kun om en fremmed stammes erobring af land og resurser?

Når du er raceblandet, har du brug for civilisation. Du har mister dine biologiske egenskaber til at leve i den natur dine forfædre var skabt til, da du groft sagt kun har halvdelen af de egenskaber dine forfædre havde i det miljø du bor i. Du bliver tvunget til at bygge byer, huse og redskaber for at overleve; ligesom tæmmede dyr heller ikke kan trives i naturen. Netop i Mellemøsten opstod de første kendte civilisationer, fordi menneskerne her var blevet raceblandet. Europæere er også blevet raceblandet, siden vi ikke kan leve i naturen uden byer, huse og redskaber, men vi kan klare os selv i vores egen civilisation – vi har ikke brug for Globo Homo! Nogen mennesker bliver så degenereret af raceblanding og civilisation, så de ej heller kan eksistere i civilisation på lovlig vis uden at være mordere og parasitter. Netop det var khazar-jøderne i syd kendt for omkring mange århundrede tidligere, da russerne jagede dem væk. Desværre endte de op andre steder i Europa, Ukraine og Rusland. Siden da har russerne måtte håndtere efterkommerne af khazar-jøder enten ved at isolere dem i ghettoer, deportere dem igen eller jage dem ud. Især årtierne inden 1917, ”forlod” millioner af jøder Rusland under de såkaldte pogromer, hvoraf de især kom til USA!

Tænker du stadigvæk at jøderne var helt uskyldige? Russernes handlinger var overhovedet ikke unikke, da jøder er blev smidt ud af over 100 lande og bystater over det meste af verden gennem tiden på baggrund af ovenstående årsager (som i praktisk betydning er mafiaaktiviteter, bankkartel, ågerrenter, subversion, sætte folk op imod hinanden, forræderi osv.). Kommunister dengang var hovedsageligt jøder, der havde taget seriøs skade af civilisation og raceblanding. Det resulterede i had til europæiske russeres skønhed og deres flotte kultur, samt en forståelige trang til hævn over at være blive deporteret igen og igen lige op til ”revolutionen”. Ligesom i vores tid har der selvfølgelig været millioner af forræderiske europæere, der har hjulpet til, ligesom vi ser i vores tid.

Kommunisme i vores tid

Hvor langt er vi fra hvad der skete i USSR? Der er en del træk til fælles. Bla. det med at det var et angreb på det smukke. I vesten bygges der grimme bygninger, laves rædselsfuld musik og moderne kunst, der overhovedet ikke passer med det tidligere Europa. Alle nationalister i vores tid er mødt med ”hvor er du gammeldags”, hvilket flugter med kommunisterne i sin tid, der foragtede det gamle. Religion er ikke blevet forbudt i vores tid, men kristendommen har været under angreb og latterliggørelse de sidste 50 år, og hedninge bliver betragtet som skøre new-age hippier der krammer træer. I USSR blev man smidt i Gulag for ikke at lægge biblen fra sig, og der er vi dog ikke endnu.

Islam og muslimer bliver importeret og promoveret i vores tid, hvor der skyder moskeer op i hver en by i Europa, hvilket på ingen måde er europæisk og velkomment. Muslimernes tilstedeværelse har betydet voldtægtsepidemier, hvor der bare i England i 2019 blev voldtaget 19.000. Sager som ”Rotherham” er på ingen måde unikke, hvor myndigheder og medier forholder sig tavse og passive indtil det slipper ud via sociale medier på internettet. Europæerne i USSR blev også massevoldtaget på stribe, som filmen også beskæftiger sig meget med. Her ikke at forglemme kommunisternes voldtægtsorgie gennem Østeuropa fra 1944 og årene frem. Der var anstændige russere der advarede østeuropæerne om 2. bølge efter tyskerne var nedkæmpet, som bestod af folk fra de sydlige provinser af USSR (især mongoler), som havde frit spil til at voldtage og myrde.

Et tragisk aspekt af filmen er at dissidenterne i Gulag-lejren håber at kunne blive reddet af vesten. Set med vores nutidige øjne er der bare intet at komme efter her! Vi får samme tur nu! Bevares, kommunisterne i USSR gik langt mere hårdhændet, direkte og åbenlyst morderisk til sagerne, end hvad der sker i vesten i disse årtier. Dissidenter i vores tid bliver ikke smidt i slavelejre (hvad vi ved af), og der sidder måske kun et par tusinder dissidenter i fængsel i Europa og USA. Regimet i Danmark er dog begyndt at kalde folk ind til ”bekymringssamtaler” for at modsætte sig befolkningsudskiftningen.

Der er ikke noget direkte folkemord i vores tid, men det foregår mere diskret fx via systematisk anvendelse af aborter, hvilket selvfølgelig er utilgiveligt ondskab: vi myrder for helvede vores børn i mors mave! Bare i Danmark har det kostet livet på over ½ mio. danske børn siden legaliseringen, så med totalen af hele vestens brug af aborter, nærmer vi os nok samme mordrater som i USSR-tiden. Aborten og ”mor på arbejdsmarkedet” har betyder, at der er kommet millioner færre europæere imens alle andre racer befolkningseksploderer. Så det er folkemord, det vi ser i dag, fordi det lever op til FN’s definition på folkemord.

Internettet i sig selv er også en stor forskel. Hvor man dengang havde informationsunderskud, så er der i dag informationsoverskud. Vi kan stort set læse og se alt vi vil med et par museklik, samt uploade dissident-materiale til fri benyttelse af alle. Dengang var det en kamp bare at få lavet nogle løbesedler. Det betyder dog i vores tid, at det hele drukner i mængden. Datidens efterretningsagenter må være grønne af misundelse over PET-agenter i Danmark, der kan sidde og kigge med i din stue via din smartphone.

Filmen beskæftiger sig med deprogrammering, hvor personerne i filmen kæmper med alle mulige følelser som skam, selvhad og manglende stolthed, og hvor det lykkes dem at bryde tvangstankerne og vågne op på ny. De var blevet massivt hjernevasket, hvilket også er et kendetegn i vores tid, hvor alle europæere hjernevaskes til at lide af skyldfølelse over for racefremmede og jøder (muh Holocaust). Deprogrammering i vores tid sker især på internettet og fænomenet hedder ”at blive redpillet”.

Dette forhold at folkemordet på 65 mio. europæere var et resultat af raceblandede balstyriske had til det smukke, må få det til at løbe koldt ned ad ryggen på alle os der er vågne i disse år. Invasionen af racefremmede og raceblandede kan anses for at være en fjendtlig troppeopbygning på vores jord. Når de på ingen måde er velkommen, så vil muslimer osv. naturligvis opbygge et stort had til os, som de i forvejen besidder til vantro. Vi kan kun gisne om, hvad der kommer til at ske, når startskuddet igen lyder fra New-York, men med USSR-tiden i mente og især med hadet til hvide, der synligt udspiller sig overalt, så frygter jeg en tangering af de 65 mio. døde i vores levetid! Ellers skal europæerne virkelig til at spille sine kort anderledes.

Støt Michael Kingsbury

Folkemordet i USSR og folkene bag skal udstilles! Gå ind og køb hans film her, det koster ikke særlig meget gulagfilms.org/streaming/ Han er dissident ligesom personerne i hans film – for ikke at glemme folk her på blæseren. Han har også deltaget i et Red Ice interview redice.tv/red-ice-radio/independent-movies-about-the-gulag

Hvis du vil redpille din omgangskreds på hvad kommunisme var, så lad dem se Michael Kingsbury gennemgå filmen Gulag Magadan her i 14 YouTube videoer. Han smider nogle tunge piller! www.youtube.com/playlist?list=PL3oEHwYJqjhhLXHK4ri1WD_5HkGOfF9zS

Filmen og Michael Kingsbury opfordrer folk til at få troen på gud/guder tilbage. Når du først har mistet din tro, så har du mistet noget af din sjæl. Derfra er det nemmere at tage dit liv. Det er også en opfordring til at europæiske kristne, hedninge og ikke-religøse ikke slås indbyrdes, men står sammen imod vores fælles fjender! Kommunisterne vil udslette dig, fordi du er en europæer uafhængig af din religiøse baggrund. Bare du kan udnyttes, lide og dø!

Om Gæsteskribent

Tjek også

120.000 hadhændelser!

Hvad gør man når den mangfoldige, nybritiske befolkning overvælder store områder af Storbritannien med uhørt …

16
Efterlad et svar

avatar
 
6 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Torsten TorDen GamleEric KreutzmannDr. ShekelgrublerOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Glimrende artikel. Det er stadig vildt at se hvad de har gjort mod Königsberg, en skønhed tabt for evigt.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja og den tyske befolkning. 12-15 mio. tyskere blev deporteret fra de østtyske provinser (Preussien) hvoraf mange døde undervejs (efter sigende et par mio). Byerne må have stået tomme og nye kunne bare flytte ind efter genopbygning på den grimme måde.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Tror at 17 ud af de 21 ledende figurer bag den russiske revolution som var Jøder.
Kilden er min dårlige hukommelse, og kan ikke finde en ordenlig kilde online. De er gode til at memoryhole ting.

NYT taler en smule om det, men naturligvis i et positivt lys. Lorte sider som information.dk kvetcher over hvordan Rosa Luxemburg blev “brutalt myrdet :(“

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det minder mig om hvordan et hav af medier har skrevet om en total ukendt dansk kommunist der lige er er død som 42 årige, der brugte 11 år på at færdiggøre sin filosof uddannelse hvor han så sidder med et billede af Karl Marx. Altså lige så lidt man kan finde om deres forbrydelser lige så meget kan man finde om deres “helte” jyllands-posten.dk/aarhus/ECE11865985/alle-kendte-jon-og-jon-kendte-alle/

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Hold kæft en fed taber. Det var da fantastisk, at han gad at dø. Tak gud!

Oversætteren
Skribent

Der må næsten have været nogle etniske russere, der så en fordel i at samarbejde med den kommunistiske ledelse? Ellers virker det lidt vildt, at nogle etniske minoriteter kunne dominere majoriteten så voldsomt.

Lidt ligesom vi ser det idag i Vesten.

Men ja. Et imperium hvor minoriteterne rotter sig sammen og nogle af den etniske majoritet vælger at alliere sig med dem, og hvor de så går de igang med at udrydde traditionelle mennesker fra majoriteten. Ja det lyder jo faktisk som det, der er ved at ske i USA idag.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja, ja der har været millioner af raceforrædere der deltog ligesom idag. De lod sig nok godt betale af kapitalisterne fra vest.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Der er gået rigtigt meget inflation i dødstallene, og her tænker jeg at det tjener vor sag bedst ved at have sagkundskaben på vor side. ‘Kommunismens Sorte bog’ er ikke til at komme uden om. Der er opsummeringen at kommunismen i alt på verdensplan er skyldig i i alt 100 millioner døde. Heraf 20 millioner i Sovjetunionen.

en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Book_of_Communism

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor
Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Hvordan har Michael Kingsbury fundet frem til tallet?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Der er kilder ud fra mange af tallene. Jeg har ikke tjekket dem. Tallet kan være sat højt. Overskriften var også click bait.

Eric Kreutzmann
Skribent

Nu hvor jeg ikke længere har samme aktive rolle her på siden som tidligere, vil jeg jo som udgangspunkt ikke blande mig i den redaktionelle linje. Jeg vil dog om ikke andet fraråde, at man udgiver artikler, der indeholder åbenlyst forkert information.

Khazarhypotesen, som artiklens forfatter tilsyneladende accepterer, tages ikke seriøst i dag. Inden nogen påstår, at dette på den ene eller den anden måde skulle skyldes jødisk indvirkning, bør det selvfølgelig lige nævnes, at hypotesen oprindeligt er formuleret af netop jøder – mig bekendt bl.a. fordi de netop ønskede at distancere sig fra de bibelske jøder, da de tænkte, at dette kunne give europæere et mindre negativt syn på dem.

Moderne ashkenazijøder er en blanding af mellemøstlige jøder og sydeuropæere. Med vores moderne viden om genetik kan man sagtens påvise, at ashkenazim ikke stammer fra Nordkaukasus eller Centralasien. Det er derfor, den italiensk-amerikanske skuespiller John Turturro (nedenfor) ligner en jøde noget mere, end en turkmener eller en tjuvasjer gør.

Hypotesen om, at det skulle være raceblanding, der fører til civilisationers opståen, kan jeg virkelig heller ikke se, hvordan skulle give mening. Hvis en organisme ikke er tilpasset sit miljø, dør den vel bare; og hvis det samme gælder for en hel art eller race, må det være tilfældet, at den enten uddør komplet eller at de mest utilpassede individer dør, hvilket langsomt tillader gruppen som helhed at tilpasse sig miljøet.

Hvordan skulle selve det, at en gruppe ikke er tilpasset sit miljø, tillade den at opbygge en civilisation? Det virker som noget, der netop kræver, at man i meget høj grad behersker sit miljø. I øvrigt er de mest raceblandede egne i verden (fx Nordafrika, Latinamerika, Sydøstasien) vel heller ikke specielt civiliserede, når man sammenligner med egne såsom Europa og Nordøstasien.

EVCPSDJOTUCJ005H__41360.1525160468.jpg
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Tak for bidrag og det er godt at Dagens Blæser har åben debat hvor teorier osv. kan kritiseres. Jeg har stødt på Khazar-teorien mange forskellige steder så det er nærliggende at bruge den men er da altid åben for nye tilgange da der er så meget misinformation.
Jeg syntes at teorien om at raceblanding skulle lede til civilisationer giver god mening, men det bliver også en teori da det som så meget om historien, gener osv. over lang tid ikke kan genskabes i kontrolleret miljø som andet videnskab kan.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Hvilke andre teorier / forklaringer tror i der kan ligge bag den “russiske revolution” og det vi ser idag?

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Hold dig fra altforklarende teorier. Der er en masse tilfældigheder, som ligger bagved. Jøders succes og deres gruppeevolutionære strategi om at omdanne vesten har naturligvis spillet en rolle, men det var ikke sket hvis ikke det lå til nordvesteuropæerne at være naive, lav på etnocentrisme, og høj på empati. www.youtube.com/watch?v=hXJEt8TBlRQ&t=5s

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Enig forstået på den måde at jeg til hver en tid vil forholde mig til en teoris mulighed og sandsynlighed – du opstiller jo også en teori på hvorfor det sker! Hvilket var lidt meningen med denne artikel om at få folks input uden at folk går i total o-d-i-n.net panik som Eric gør ovenover. Det er det mænd gør når de går rundt sammen “tror du det?”, “nej for helvede er du gal” “jamen hvad hvis nu” osv. Hvad normies mener er lige gyldigt. Normies gør som dem der har magten siger.