Hjem / Indsigt / Nationalister presser kommune

Nationalister presser kommune

W E W . Blæserens dødsstatus lader til at kunne bekræftes efter undertegnedes fravær. Sørgeligt, men det er sådan det er. Nå, men jeg vil lige kommentere en aktuel sig fra hinsidan, der er ret interessant at belyse.

Interesseforeningen Det Frie Sverige har som bekendt et Svenskernes Hus i Älgarås, beliggende i Töreboda kommune. De har mange lokale venner og forbindelser, også i kommunalbestyrelsen. Herfra gik der besked om at det blev overvejet at nedlægge biblioteket i Älgarås, for at spare på de kommunale udgifter.

Den multikulturelle kræftsvulst trækker de svenske kommuner i minus og der skæres i det raske kød, for at give næring til det syge. Der skrues ned for varmen for de ældre, og dem der brokkker sig mindst får sparekniven først. Men Det Frie Sverige reagerede på nyheden om biblioteksnedlæggelsen og skrev et officielt brev til kommunen, hvor de tilbød at overtage driften og samtlige udgifter forbundet med Älgarås bibliotek.

“Enligt uppgift överväger ni att lägga ner bibliotek i kommunen eftersom ni (av anledningar vi inte behöver älta här) måste spara pengar.

“Vi i föreningen Det fria Sverige erbjuder er härmed att ta över driften av biblioteket i Älgarås. Vi erbjuder oss att göra detta på ett sätt som befriar Töreboda kommun från alla ekonomiska åtaganden. Detta kan ske på flera sätt och när ni bestämt er för att anta vårt erbjudande ser vi fram emot att samtala med er för att gå igenom alla detaljer.”

Det generøse tilbud om at løfte byrden fra den muggiplagede kommunes skuldre blev dog ikke imødekommet med taknemmelighed og ydmyghed. Man svarede slet ikke. I stedet kunne man i avisen Mariestadstidningen, der dækkede sagen, læse en udtalelse fra kommunen om at det ikke (længere) var aktuelt at nedlægge biblioteket.

Magnus Söderman fra foreningen sige at Det Frie Sveriges tilbud står ved magt og at foreningen vil gøre en indsats generelt vedrørende alle fremtidige forringelser af den lokale velfærd.

Sagen viser at at en på papiret ubetydelig forening, der befinder sig fysisk i et lokalsamfund, kan påvirke og forme omgivelserne postitivt. Det svenskfjendske etablissement vil ikke tabe ansigt, indflydelse eller magt til nationalismen, så derfor er de tvunget til at opretholde et lokalt niveau, de ellers ikke havde i sinde at respektere.

At udfordre magtmonopolet som det offentlige har, et monopol som i et homogent, selvbevidst samfund også ville være forholdsvis uproblematisk, er rigtig god, folkelig aktivisme. Det er set i Grækenland, Italien og flere steder i Østeuropa, og at sætte ind hvor den rådne stat svigter, er en god vej frem til indflydelse på samfundskursen. Det at have et alternativ til det politiske partiapparatur, hvor man udelukkende arbejder for parlamentarisk stemmehøst og en bølgende gunst, der i det store bestemmes af kloakpressens dækning, synes at være en aldeles god ting. Foreningslivet en hel anden størrelse, der kan spille på nogle helt andre tangenter.

Der foregår meget bag kulisserne i Det Frie Sverige. Det fornemmer jeg. Det er fra mit synspunkt meget opløftende, og jeg holder tæt øje med deres arbejde lokalt og nationalt, der kan give inspiration til hele Norden (om du vil kan du endda melde dig ind).

I Danmark, trods vores 1,2 millioner fremmede (OFFICIELT), så kører seddelpressen stadig upåklageligt, og multikulturen har endnu ikke gjort livet tilstrækkeligt smertefuldt til at Håndbolddanmark er vågnet op til dåd. Men Moder Natur og virkeligheden vil indhente vores tiltagende lortehul, og så skal vi have en struktur klar, der kan række hånden ud til vores flove, udsatte landsmænd.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

En vigtig dato…

“Nå ja, det var 11. september”. Det er ikke noget man hører alverden om mere, …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Svend GoengeMorten B.SorteSlyngelLarsLarsenSchnaz Beak Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Det giver en snært af håb til min ellers sortkalkede opfattelse af Sverigestan, når man ser sådanne tiltag fra Söderman og de andre svennechads. Baseret og rødspættet.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Bra tiltak, selvsagt. Jeg regner ikke sverige som en nasjon lenger.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Super fedt! Sådan en organisation er drømmen. Det kan lad sig gøre.

SorteSlyngel
Redaktør

Vi krydser fingre

SorteSlyngel
Redaktør

Regeringen vil aldrig tabe ansigt på sådan en måde til onde nationalister.
Vores venner i Det Frie Sverige skal bare blive ved.

Morten B.
Gæst
Morten B.

En rørende historie. Men vi ved godt, hvad Antiifa ville gøre ved det bibliotek i løbet af et par dage.

Nå nej… Det ved vi ikke. Den politiske vold har jo sit udspring i højrefløjen, det sår selv i aviserne.

Svend Goenge
Redaktør

Og det er slet ikke AFA, som historisk set har fremmet og opfordret til politisk vold mod folk, de er uenige med.

trackback

[…] Boatsinker erklærede for et par dage siden Dagens Blæser død. Dette er ret sørgeligt, da det var en af de eneste danske nyhedssider fra et nationalistisk og til tider kontrasemitisk perspektiv. Jeg ved ikke hvor mange læsere blæseren har, men mit indtryk er at aktiviteten var større end nationalistiske alternativer. […]