Breaking News
Hjem / Samfund / Muggier laver muggie-ting

Muggier laver muggie-ting

Denne mindre artikel er udarbejdet på baggrund af, at undertegnet læste en artikel bragt af netmediet, Journalista. I tilfælde af at du ikke har stiftet bekendtskab med dem før, så lad mig give dig en kort introduktion. Manden bag Journalista (cand. jur. & markedsøkonom Lars Bjørknæs) bruger primært mediets presse-status til at søge om aktindsigt i diverse sager og videreformidler derefter sine fund i form af korte og velskrevne artikler. Det er helt afgjort tragikomisk at se hvordan pengene bare fosser ud af den danske statskasse – men det er klart værd at følge med i. Så det vil jeg personligt opfordre folk til at gøre.

Den oprindelige artikel handler om, hvordan Aarhus Kommunes forsøg på at få et bedre fodfæste i Gellerupparken ved at opføre en kontorbygning resulterede i en masse knuste ruder. Man kan jo undre sig over hvad de kloge hoveder i Aarhus Kommune selv havde tænkt der ville ske. Jeg vil da ikke mene, at man kan opføre en stor, pæn og moderne kontorbygning et lille stenkast fra hjertet, af hvad Rasmus Paludan ville kalde for en taber-ghetto uden at forvente, at rottehullets beboer ville kravle ud i nattens mulm og mørke og baldre ruder. Vi har da for pokker at gøre med et område hvor indbrud, overfald, skyderier, hærværk, chikane og salg af ulovlige stoffer er lige så normalt som at binde sine egne sko.

Politiet kan endda ikke engang vise deres patruljekøretøjer i nærheden af denne krigszone uden at få kastet brosten efter deres hoveder. Så at denne opførsel ender med at koste svimlende 1.400.000 kroner yderligere for nye ruder og montering af disse til bygningen er ikke overraskende.

En sjov detalje er, at Aarhus Kommune i første omgang fortalte, at det ville koste 400.000 kroner at få udskiftet de mange smadrede ruder. Et år senere er skaderne gjort op og tilføjer man en yderligere million til pengebunken er man i mål. Det undrer mig dog, at man skyder en hel million ved siden af. Kontorbygningen blev opført for 1-2 år siden, så man måtte have haft nogle friske regnskaber at gå ud fra til udarbejdelsen af en skadevurdering.

Men mon ikke man bare har forsøgt at underspille de alvorlige problemer Gellerupparken er et resultat af.

Om SorteSlyngel

Tjek også

Paludan idømt ubetinget fængselsdom for 266b

Den kære ‘Stram Kurs’-leder, der med sin gennemgribende viden omkring hottentotter forårsagede, at samtlige Mads …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Torsten TorSorteSlyngelLarsLarsenvivian edsbergAlexander Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Det jo sørgeligt at vi i nogle områder i nogle kommuner er tættere på den islamiske republik danmark end de fleste normies tror, det ender jo nok med at nogle kommuner går bankerot ligesom det er sket i Sverige. Vis vi lader denne udvikling fortsætte bliver dette flag her under nok det nye national flag.

View post on imgur.com

Oversætteren
Skribent

Tror nu, de ville fjerne korset først.

Svend Goenge
Skribent

Kontorbygningen bringer det vilde frem i muggien.

Oversætteren
Skribent

Uansvarlighed er et tegn på et snarligt kollaps. Så det er jo meget godt.

Alexander
Blæser læser

Tak for artiklen. Jeg vil foreslå man forlader byerne, men politilerne vil sprede muggierne ud til hele landet.

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Denne kommunale idioti giver en helt ny mening til ordsproget “man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i glashus”. Hvad havde de kommunale genier ventet?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jøsses.
Kender en personlig anekdote med en bygherrer der fik smadret sine sidespejle og stjålet Mercedes emblemet på hans Mercedes fordi han parkerede på sin egen byggeplads i Gellerup.