Breaking News
Hjem / Danmark / Tommy Robinsons danske boomer-soldater overvejer at hive Facebook i retten

Tommy Robinsons danske boomer-soldater overvejer at hive Facebook i retten

Der har de seneste par dage har været røre i andedammen efter Tommys besøg i Danmark, hvor han modtog Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris. I anledningen af besøget har flere af Trykkefrihedsselskabets medlemmer naturligvis omtalt Robinson på Facebook, hvilket vi alle ved er et meget klart no-no.

Det er efterhånden almenkendt, at såfremt Robinson nævnes og det ikke er i forbindelse med en kritik af ham, så bliver Facebook-brugeren sanktioneret. Hvorvidt man kan tillade sig at kritisere den kære Tommy for at være i lommen på jødiske organisationer, har jeg ikke erfaring med. Hvem ofrer sig for videnskaben?

Men altså – bandlysningen af både adskillige boomer-fodsoldater og Trykkefrihedsselskabets formand har resulteret i flere kritiske artikler. Allerførst skrev næstformanden en artikel, hvor han plaprer lidt om ytringsfrihed, lidt liberalt-pladder men egentlig fint slutter af med at fremhæve Facebooks ufattelige dobbeltmoral:

For det andet viser Facebooks egen administration af deres fællesskabs-”regler”, at det er helt vilkårligt og politisk bestemt, hvem der blokeres fra Facebook. Medlemmer af Folketinget, Marie Krarup og Pernille Bendixen, samt Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, har omtalt Tommy Robinson på Facebook, men deres opslag er ikke blevet fjernet, og de er hverken blevet blokeret eller har fået deres Facebooksider deaktiveret.

Som jeg også var inde på vedrørende den italienske sag med CasaPound, så har Facebook ingen interesse i, at disse fælleskabsregler overholdes. De er blot en undskyldning for at censurere.

Den Korte Avis har minsandten bragt en artikel fra formanden for Trykkefrihedsselskabet om selv samme emne, hvori hun skriver:

I Trykkefrihedsselskabet vil vi ikke helme før, at alle andre, der er blevet blokeret af samme årsager som Lars Hedegaard og jeg selv får deres facebookprofiler tilbage, og vi vil kæmpe for at Facebooks fællesskabsregler i Danmark skal følge de regler og rammer der er i det omgivende samfund.

Det lugter lidt af noget juridisk kamp, specielt når man tænker på, at formanden, Aia Fog er cand. jur. Men det er selvfølgelig bare spekulation fra min side af.

Om dette oprigtigt kan vække noget i de danske boomere er tvivlsomt – men hvis de beslutter sig for at rejse en sag, ville det uden tvivl være et skridt i den rigtige retning med henblik på en normalisering af ikke socialt accepterede holdninger.

Jeg vil slutte af med at vise en endnu mere skræmmende historie. Nemlig! Antisemitisme, oy vey!

Om SorteSlyngel

Tjek også

Seksuelle overgreb mod skolebørn er nu officielt hverdagskost i Danmark

Har man skolebørn der færdes udenfor om aftenen, så kan det godt være man lige …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
OversætterenOgier le DanoisTorsten TorGermansk overherredømmeSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Evolation
Blæser læser
Evolation

Det ser ud som om, at nogle af de her “anti-semitter” har sneget sig ind på Boomer-Postens kommentarfelt – Oy Vey!
www.uriasposten.net/archives/107642

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Kim Møller kan sagtens være en af de 1000 agenter Israel sandsynlivis har hyret for 10 år siden til præcis at gøre det Kim gør. Omend kan han også bare være boomer normie eller en der er mere bekymret for at miste sin zionist omgangskreds og dermed ikke ville se hvem der styrer USA!

Oversætteren
Skribent

Han gider ikke beskæftige sig med et emne, der frastøder 99,99% af alle almindelige mennesker og som tiltrækker en masse tosser. Jeg forstår hans synspunkt.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Tommy er indbegrebet af en lille orm.

Oversætteren
Skribent

Tommy er lidt belastende, men han har gjort meget for at vække folks afsky over pressen og muslimer. Det er bestemt positivt.

Ogier le Danois
Blæser læser

Har det på samme måde. Tommy er godt nok en modstander af hvide nationalister og dermed ikke vores ven, men han har haft en meget positiv effekt på den offentlige diskurs lidt ligesom Paludan har haft det.
Det skal så ikke siges, at jeg bryder mig om hverken ham eller hans hold, men det han bliver udsat for (fængsel, chikane af både ham selv og hans børn, mediernes løgne) er på ingen måde velfortjent.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

han er en bums

Ogier le Danois
Blæser læser

Til tider, ja.