Hjem / Verden / Klippet ud af billede: “Det er raCiiiSme!!!!11!”

Klippet ud af billede: “Det er raCiiiSme!!!!11!”

Der var rygter om at Dagens Blæsers redaktion var blevet ramt af Kung Flu, efter levering af flagermusenuggets og stk. 14 chinabox. Vi er i live og det samme gælder DB!

Husk at eksotisk mad – mangfoldighedens juvel – kommer før alt andet.

Men nyhedsbilledet har også andet at præsentere end sminkede tal fra Wuhan. For eksempel shiller TV2 en grotesk historie om en neger, der mener at have opmærksomhed til gode. Opmærksomhed hvid mand har stjålet fra hende på grund af racisme. Ok, Bobo.

Negeren er en af GloboHomo-tøserne, der med Grete Thunfisk i spidsen, promoveres som klimareligionens ypperstepræster. Således er det utænkeligt at der skulle være et billede hvor denne homo africanus ikke er inkluderet.

Den 23-årige Vanessa Nakate fra Uganda blev fjernet fra et foto, hvor hun stod sammen med svenske Greta Thunberg og tre andre – hvide – kvinder.

De unge aktivister var fredag samlet til topmødet World Economic Forum i Davos i Schweiz, og på et tidspunkt skulle der tages et gruppebillede af dem. Fotografen fra det amerikanske nyhedsbureau AP linede dem op og trykkede på knappen.

På det originale foto ser man fem kvinder, og en af dem er den kendte svenske klimaaktivist Greta Thunberg.

Men da fotoet dukkede op rundt omkring, var kvinden yderst til venstre væk. Vanessa Nakate var skåret ud. Hun var blevet usynlig.

Det blev hun ked af. Hun blev faktisk helt knust, da hun så, at hun var redigeret ud, siger hun.

Look at me! I’m the Thunberg now. Her har vi den storhedsvanvidsudfordrede negerpige. Fortæl hendes historie! ALDRIG IGEN!

– Nu ved jeg, hvad racisme betyder.

Hun har også udsendt en følelsesladet video, som er gået viralt. I den fortæller hun, at hun nu for første gang forstår definitionen af ordet racisme.

– Jeg græd, fordi det var så trist, ikke kun fordi det var racistisk, det var trist for folk fra Afrika. Det viser, hvordan man ser på os. Det er det værste, jeg har været ude for i mit liv, siger Vanessa Nakate til BuzzFeed.

“Ikke kun fordi det var racistisk”. At antyde at et (((nyhedsbureau))) ville forbigå chancen for at promovere en 23-årig afrikaner som kransekagefigur i kampen for en global omfordeling af ressourcer under dække af ‘kuldioxid ond, men atomkraft også ond’, er helt hen i hegnet. Ingen kender Nakate – eller nogen af de andre kuldioxid-thots i øvrigt. Kun Thunberg har et navn folk nikker genkendene til.

Vi ser intet andet end en endeløs promovering af brune mennesker som fortræffelige, mens europæeren dæmoniseres på de mest nederdrægtige måder. Ikke mindst i dækningen af klimaforandringer. Vanessa Nakate kan lukke den slags lort ud, netop fordi den samlede presse agerer ukritisk mikrofonholder.

– AP har offentliggjort fotos af Vanessa Nakate før. Fotografen arbejdede med en stram deadline. Det skete af kompositoriske årsager. Fotografen gjorde det, fordi han fandt bygningen i baggrunden distraherende, lyder forklaringen fra nyhedsbureauet.

De fyrer ham sikkert for god ordens skyld, bare så der ikke er nogen tvivl om at den urørlige neger er ophøjet til en religiøs figur, og at racismeanklager er værre end at få flagermuse-AIDS.

TV2 skulle virkelig skamme sig over at bringe denne historie. De ved så ganske udmærket at hvis det var en af de hvide tøser på billedet, eksempelvis hende til højre, der var røget ud, så ville ingen have løftet et øjenbryn eller taget hendes klager om årsagen alvorligt.

Klager en hvid over racisme, døbt “omvendt racisme”, så bliver det af medier brugt til yderligere at dunke ond hvid mand i hovedet.

Denne uge gik den jødiske investeringsbank Goldman Sachs ud og proklamerede at de ville forhindre at firmaer ledet af europæiske mænd – i disses egne lande (!) – blev børsnoterede. Dette ved at bremse såkaldte IPO’er. Kun firmaer med racefremmede eller kvinder inkluderet i direktionen, kunne få tilladelse fra disse ubegribeligt frække jøder til at få del i den finansielle kage. Man måber over at de kan gøre disse ting og samtidig hyle om den tiltagende modstand mod deres frastødende opførsel.

Tænk hvis vi havde eurocentriske nyhedsbureauer, reklamebureauer, medier og underholdningsproducenter.

Tænk hvis vi kunne se en bilreklame, en tøjreklame, en blereklame, en teleabonnementsreklame, en spegepølsereklame, en tegnefilm, en spillefilm eller hvad i himlen man kan tænke sig til, uden at skulle se på folk, der repræsenterer grupper der i millionvis har invaderet dit leverum. Det ville være at kalde en normaltilstand. Men tænk bare tanken. Det er mange årtier siden man har kunnet leve et liv upåvirket af multikultipropaganda.

Det findes ikke i dag, andet end hos alternative medier, som vel knapt udgør en promille af det samlede mediebillede. Alle andre går klimanegerens ærinde, og alligevel skal vi høre om strukturel racisme hver gang en brunling med skrumpehjerne føler sig stødt på manchetterne. Vorherre bevares.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
368 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
OversætterenSchnaz BeakGermansk overherredømmeTom VensterBåt Båtsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Havde fotografen nu været ærlig, havde han bare sagt det ligeud: “Hun er en hæslig, afskyelig og fæl negerskabning uden sans for ordentlig hårstil.”

En Snaps og en Herman
Gæst
En Snaps og en Herman

Neger! TI STILLE!

Alexander
Blæser læser

Det ligner jo nærmest, at negeren har fotobombet de andre.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Lmao! 10/10 wuhan tegning 👌🔥

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Omg – Tunfisken fremstår jo nærmest attraktiv, når hun lines op med Nakasasioodo.

Tom Venster
Gæst

“Nu ved jeg, hvad racisme betyder.”
Nok et bevis for at reell rasisme (mot andre enn hvite) er et nærmest ikke-eksisterende problem.

Det øverste var forresten et meget godt meme, Claus!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

det dannebrogspølsefarvede/aberøvsproducerende firma 3 stjernet har i ægte jødeånd formået at presse 1 stk ørkenneger og 2 ægte negere i en reklame på 15 sekunder -det må være en slags rekord . boykot lortet www.youtube.com/watch?v=4RHmUOEtxYc og dette kan beskues med bagrundslarm/’musik’ af endnu en haleneger

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

clik clak blip blap clip clap

Oversætteren
Skribent

Læg mærke til hvor maskulline de to høje kvinder ser ud..