Hjem / Danmark / TR fanger DR

TR fanger DR

Da Tommy Robinson sidste Lørdag var her til lands for at få en pris for ytringsfrihed fra trykkefrihedsselskabet, var han bagefter en tur forbi licenspaverne hos DR, specifikt Deadline på DR2.

Hos DR blev han udsat for den sædvanelige behandling, med fordømmende udtalelser forkledt som spørgsmål. Spørgsmål designet til at få folk der ikke marcherer i takt med multikulturen til at ligne paranoide konspirationsteoretikere… Bevares, det er der nogen der er, men de behøver ikke spørgsmål for at virke tossede, de snakker helt af sig selv om at vi var de sande jøder og at den lokale bibliotekar er en edomit.

Ud over lidt misvisende undertekster, så var der også interviewet med formand for trykkefrihedsselskabet, Aia Fog. Her præsenterede man hende for en video af Robinson der opsøgte den notoriske Antifa-terrorist og journalist Mike Stuchbery, og ville have hende til at kommentere på om det var “værdig journalistik” for en modtager af prisen.

Det studsede jeg ikke over, jeg troede det bare var et forsøg på at male Tommy som en tosse ved at opsøge en tilfældig journalist. Jeg var ikke klar over det var Stuchbery, for han blev kun omtalt som “journalisten” af DR og som “Mike” i videoen af Tommy. Desuden var jeg, da jeg ikke til dagligt følger Tommy Robinson’s gøren og laden grundet hans irriterende jødiske og anti-hvide samarbejdspartnere, ikke klar over at grunden til at han opsøgte Stuchbery var, at Stuchbery havde sendt en anden antifa-terrorist ud og true Tommys børn på livet. Jeg havde nok gearet mig op til at skrive en artikel der angreb DRs fake news langt tidligere på ugen, havde jeg vidst alt det.

Se her Tommys egen udlægning og optagelse hvor han fanger værten Steen Nørskov i at anerkende at, ja, de kendte til konteksten og VALGTE ikke at omtale den, bare bruge videoen til at underminere Tommy og trykkefrihedsselskabet.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Statue af Kong Frederik Femtal smadret af undermennesker

Vi har set hvad historieløshed, som resultatet af et bevidst propaganderende, danskfjendsk undvisningsvæsen, kan gøre …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
171 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenSchmeisserOversætterenAlexanderSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

Genetisk affald.

Screenshot_2020-01-25 Danish Deadline Deceives Then Flatlines With Fake-News.png
SorteSlyngel
Redaktør

Tilkald skadedyrsbekæmpelsen

Slonk
Gæst
Slonk

Hahaha er det ikke Richard ‘the dick’ Coughlan 666? Gammel ateisme youtuber fra dengang Amazing Atheist havde sin storhedstid.

SorteSlyngel
Redaktør

View post on imgur.com


Åh nej, du har ret. Han er… speciel.

Oversætteren
Skribent

Det burde være ulovligt at lyve bevidst.

Oversætteren
Skribent

Det er sgu en god idé at optage dem.. Project veritas har også lavet nogle vildt gode videoer..

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Det er desværre MSM som definerer hvad der forstås med “Fake News”.

Som det er nu, sættes Fake News lig med deciderede usandheder. Men i en ikke-klovne verden, ville bevidste udeladelser i lige så høj grad stemples Fake News.

Hvis der nogen som keder sig, kunne det sikkert være fint med e-mails til DR om sagen (med link til videoen), med diverse frikadellenationalistiske politikere cc.

Alexander
Blæser læser

Jeg har ingen stærke følelser, når den kontrollerede presse kæmper med den kontrollerede højrefløj. Det er lidt som når Claus snakker om den seneste kamp i snooker, det betyder intet for mig.

Oversætteren
Skribent

Du foretrækker ikke liberal kritik af multikultur fremfor kulturmarxisme?

Schmeisser
Gæst
Schmeisser

Liberalisme er bedre end kulturmarxistisk stalinisme.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Globohomo liberalisme er det stort set det samme som kulturmarxisme.