Hjem / Indsigt / At blive en minoritet

At blive en minoritet

Jonas Nilsson fra Palaestra Media har lavet en video om hvad der venter os i fremtiden. Der er en del interessante betragtninger. Man kan som udgangspunkt se nøgternt på demografien, og se at, alt andet lige, så kommer minoritetsstatusen for de skandinaviske lande inden for ganske få årtier. I Sverige er de på vej mod 40% fremmede og med en årlig indstrømning på over 100.000 (officielt registrerede) og tildelte permanente opholdstilladelser på flere millioner alene siden år 2000, så går det voldsomt stærkt.

I vores egen andedam er vi officielt belemret med 1,2 millioner fremmede, hvortil skal lægges et mørketal af uvis størrelse. Der er ingen udsigt til at den eksplosive vækst af de fremmede bremses, da såvel indvandring som fremmedfødsler overvælder os i rene tal. Således er realiteten hvad den er, og det er ud fra virkelighedens verden vi skal organisere os, og lægge passende strategier. Det kommer ikke til at ske ved at detaljeregulere islam og fokusere på hvor ækelt muggier lever og opfører sig på vores forfædres hellige jord.

Det er kun os, og her mener jeg selvbevidste nationalister, der har en verdensanskuelse hvorfra overlevelse kan udspringe. Jonas Nilsson beretter i sin video om et fænomen vi kun kender alt for godt fra Danmark: benægtelsen af vores folks eksistens, og dermed også benægtelsen af vores ret til at eksistere.

Den svenske terrororganisation Expo, en slags Redox pumpet med statsstøtte og mediesanktioneret, er gået forrest med at kalde befolkningsudskiftningen og svenskernes snarlige minoritetsstatus for en myte. De beskriver det som en åbenlys løgn og kun et racistisk syn, så som at se på de gammelsvenskere der boede i landet i 1960’erne som værende det ægte svenske folk, kan bruges til at lave en sådan konspirationsteori. Det folk findes ikke længere, siger Expo. Alle der strømmer til Sverige er svenskere. Således er der INGEN befolkningsudskiftning for svenske er de alle. I 2018 kom 135.000 nye svenskere til udefra. At medvirke til at plyndre et historisk folkehjem og samtidig terrorisere og jagte dissidenter, er grunden til at jeg bruger betegnelsen terrororganisation om Expo.

I områder hvor der ikke blot bor 90% fremmede, men 90% somaliere, der findes Somalia. I de lokale skoler og boligkvarterer hersker somalisk kultur, skikke og sædvane. Det taler Jonas om i videoen. Det er Expos svenskere men det er er også p.t. Sverige i fremtiden. Disse områder domineret totalt af fremmede, vil på længere sigt udgøre det meste af landet, og vil man se hvorledes svenskernes fremtid bliver, så kan man se hvordan det har det i for eksempel Sydafrika, et land skabt af hvide før den første neger dukkede op.

Ender du eller dine børn i et område domineret af irakere, så er det sandsynligt at du tvinges til at tilpasse sig deres levevis, love og regler. Ligesom i eksemplet med de kolossale mængder somaliere der har deres områder. Det går meget hurtigt. I 1940 var alle amerikanske storbyer mellem 90% og 99% hvide. I dag er de lortehuller, skaller af en død civilisation. Den almindelige borger så det ikke komme, dengang som nu.

Det er fremtiden. Ikke for at fodre en kulsort dommedagspille til mandagskaffen, men det er benhård realisme der skal herske, og ikke en ligegyldig attitude eller forestillinger om en konfliktløs fremtid, hvor vores tryghed er sikret i fredelig sameksistens med de tilstrømmede horder. Nej, demografien er en flodbølge der skyller vores land væk i vores livstid, hvis ikke VI formår at danne et bolværk, der sikrer overlevelse på vores vilkår. Det er præcis denne analyse folkene bag interesseforeningen Det Frie Sverige lavede, og brugte til at sætte mål for deres virke, og det er samme nøgterne anskuelse der skal til for at sætte mål langt ud i fremtiden for danske mænd, der vil sikre sig en fremtid.

Expos hånlige indstilling til folkedrabet på svenskerne og den totale ligegyldighed overfor deres udryddelse er som taget fra danske medier, kulturpersonligheder, politikere og andet skidtfolk. Der er ingen udover os selv til at tale vores sag og kræve vores ret. Opgaven ligger og venter på os, og det kan være en berigende, smuk og ærerig rejse at være med til at skabe forandring gennem hårdt, dedikeret arbejde, som gavner ikke kun os selv men også vores folk i en fjern fremtid. Forhåbentlig et hærdet, oplyst og opvågnet folk.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Radio 266b – For første gang er der ikke et afsnit

Overskriften passer. En ligedele mangel på nyheder grundet Coronavirus, mangel på Johnnis dagbog grundet Boatsies …

26
Efterlad et svar

avatar
 
7 Kommentartråde
19 Tråd kommentarer
14 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
16 Kommentarorer
Søg dog indsigt, menneskeFluksTorsten TorClausIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Skribent

Er befolkningsudskiftningen ikke bare en myte, en konspirationsteori eller en dårlig vits?

-Nej, det er et meget simpelt regnestykke.

Jeg kan ikke forstå, hvordan man kan være så blind/ligeglad overfor et så stort åbenlyst demografisk problem.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

det kan (de) kun fordi folk har for travlt med at tjene penge vi lever i egoens tidsalder – kollapset vil ske langsomt eller hurtigt og den ariske ånd/naturens orden vil herske igen

White Label SEO
Gæst

Awesome post! Keep up the great work! 🙂

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hr Nilsson er woke????
comment image

Fucking bæææjjsd !

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Jeg så en grim dansk so i Brugsen i går – med to mulatunger på slæb. Så hun havde vist ikke læst skiltet.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Jeg har lagt mærke til at det næsten altid er tudegrimme kællinger som render rundt
med perkere og negre.

Svend Goenge
Skribent

Det er desværre ikke altid tilfældet. Af og til støder man, i hvert fald i mit tilfælde, på en gudeskøn ungmø, som af én eller anden årsag har valgt en eksistens som glødepære-og-mikrofonhårsnegermage.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja, men de smukke danske piger er kun kæreste med en i en kort negerperiode…de danske kvinder jeg ser i KBH slæbe rundt på brune unger er altid hæslige.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

jeg har set mange ‘smukke’ danske piger med perkere -de er afskum selvom de er ‘smukke’ udenpå er de grimme indeni

Doomer
Gæst
Doomer

Det er jo heller ikke underligt, når samtlige medier fremstiller mørke mænd som cool alpha hanner, og hvide mænd som nørdede små tabere. Det er et ret dystopisk billede at male, men det er virkeligheden vi lever i.

MEN, så er det vigtigt at huske på hvordan den virkelighed vores fjender har skabt, er bygget på et fundament af løgne. De kan ikke andet end at lyve om os, og vores forfædres bedrifter.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg er heller ikke så nervøs. Som Hitler i Mein Kamp pointerede, så så han igen og igen 17 årige mors drenge ankomme til WW1 vestfronten for at blive mænd i løbet af et par ugers kamp. Der skal intet til for at omdanne 17 årige zoomer doomers til de ondeste SS elite soldater. Vi vinder lige så snart vi er nok i hele den hvide verden.

Fluks
Gæst
Fluks

Godt set. Danske mænd er ikke maskuline nok. Det er fedt at være maskulin. Så bare igang mine soldater. Start med en maskulin frisure og tøjstil

Doomer
Gæst
Doomer

Udmærket udgangspunkt, men definer en “maskulin frisure og tøjstil” ?? Man kan ikke købe sig til maskulinitet, det er ligesom noget der skal komme indefra. En hver mand der hviler i sig selv, og ved hvem han er, vil også naturligt udstråle den attitude til omverdenen. Jeg ser mange mænd få lavet hårde tatoveringer, gro et fuldskæg osv, og det virker bare som et cope for manglende selvtillid.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Enig, hvilket jo hele bølgen af hipstere med skæg og tattos viser der forsøger at narre det modsatte køn til at de er nogle “hårde bananer”. De udnytter den stil som er blevet skabt af ægte “hårde bananer” såsom sømænd, soldater, vagter osv. som har levet det gårde liv med afsavn og kamp. Det er lidt ligesom med silekonebryster – de virker men man ved godt at det er fake.

Fluks
Gæst
Fluks

Det kan godt være, men vi lever i et visuelt samfund. De fleste mennesker ser dig kun, men lærer dig aldrig at kende…

Fluks
Gæst
Fluks

Og det burde være muligt at spille skuespillet når det behøves.

Oversætteren
Skribent

De ændrer lidt taktik efter behov. Før var det en myte. Nu er det mere sandt men positivt.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Hvis man taler positivt om Den Store Udskiftning, så bliver den anerkendt som en velkommen realitet. Men taler man det mindste kritisk om selvsamme fænomen, så er det lige pludselig en racistisk “konspirations-teori” – ren klovneverden!

Evolation
Blæser læser
Evolation

New York Times: “The White-Extinction Conspiracy Theory Is Bonkers”

Også New York Times: “We Can Replace Them”

NYT-White-Extinction.jpg
KrematorieEnthusiast
Gæst
KrematorieEnthusiast

Hvor får du 1,2 millioner fra

Ingolf Gaboldsen
Skribent
Fluks
Gæst
Fluks

Der er et helt utroligt stort antal perkere i København, Vestegnen og Aarhus-området. Så er der selvfølgelig nogle kolonier andre steder. Fx Nivå/Kokkedal og Vollsmose.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Man kan også nå frem til samme tal i den størrelsesorden meget simpelt: hvordan kan der være kommet 1 mio. flere “indbyggere” i Danmark siden 1970 hvor den danske kvinde begyndte at føde mindre end 2 børn i gennemsnit? Kigger man på gaden i hele landet ser man hvorfor!

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Fordi der er ca. 1,25 mio flere mennesker i landet i forhold til I 1973 – og allerede på det tidspunkt fik danske kvinder for få børn til at opretholde os som folk.

– Derudover kan der jo bevidnes ved at kigge rundt i det ganske land. Eksempelvis kan jeg anbefale at kigge på børnehaver, folkeskoler, gå en tur ned af strøget eller besøge et indkøbscenter osv.

PS. Det er et must at nærlæse Zions Vise Protokoller og det kommunistiske manifest.