Hjem / Samfund / Danmarks Radio i ny smædeartikel

Danmarks Radio i ny smædeartikel

Hvis man engang imellem som jeg selv, lige skimmer gennem overskrifterne på propagandamaskinen, Danmarks Radios hjemmeside, så vil man have lagt mærke til, at de har kørt en kampagne omkring ”mænd der hader kvinder så meget, at de slår ihjel.” Det har blandt andet resulteret i følgende artikel, hvor der drages paralleller til højrefløjen.

Lad mig gennemgå de mest essentielle dele omhandlende højrefløjen.

Der er ifølge flere forskningsprojekter et overlap mellem incels og højreradikale grupper.

Ehh, kildehenvisning mangler? Såfremt der skulle have været foretaget sådanne forskningsprojekter ville det da være interessant læsning, selvom de utvivlsomt er blevet både vinklet og drejet til at understøtte en bestemt agenda.

Derudover nævner Maia Kalhke Lorentzen skyderiet i den tyske by Halle i oktober 2019, hvor en mand og en kvinde blev dræbt af den 27-årige tysker Stephan Balliet.

– Inden skyderiet sagde gerningsmanden, at det er feministernes skyld, at fødselsraterne er faldende i vesten, siger Maia Kalhke Lorentzen og uddyber:

Som Danmarks største ukendte kunstner sagde engang  tilbage på en kold regnvejrsdag i november ’98, ”jamen, hvor er løgnen?”

Når feminisme har været den største faktor indenfor promovering af ​​forestillingen om, at et barn ikke længere er ønskværdigt for en kvinde og faktisk holder hende tilbage, så har den åbenlyst påvirket den vestlige fødselsrate negativt.

Når feminisme samtidig bygger på, at kvinder frit kan dræbe deres ufødte børn og give afkald på moderrollen og i stedet fokusere på personlig gevinst og ren materialisme, så kan man trygt sige, at feminisme har bidraget til at undergrave et forhenværende sundt samfund.

Er det her for meget at forlange?

– Han troede som flere højreradikale på, at muslimerne er i gang med at udskifte den vestlige befolkning, og at feministerne hjælper til ved at sige til kvinder, at de selv må vælge deres partner og ikke behøver at få så mange børn. Det samme had til kvinder og det samme raseri til feminister deler højreradikale med incels.

Ak ja, man bliver træt. Det er jo ikke noget nyt, at ærerige nationalister og andet godtfolk der kun har nationens og dets folks velbefindende for øje bliver vanæret med sådan en fornærmende titel. Kvindehader – nej da, tværtimod.

De eneste der rent faktisk bekymrer sig oprigtigt for kvinderne er nationalister.

Jeg vil endda gå så langt og sige, at der besiddes en enorm kærlighed og respekt overfor kvinder. Kvinder der vælger at udfylde den kærlige og respektfulde moderrolle. Kvinder der føder, opdrager og passer deres børn. Det er smukt, og det er en ærerig opgave.

Kvinden er ansvarlig for halvdelen af fundamentet for en sund kernefamilie. En sund kernefamilie er nøglen til en sund nation.

Manden og kvinden skal ikke være ens. Vi har hver især fået tildelt bestemte opgaver fra naturens side, og det er vores opgave at udføre disse. Vi skal komplementere hinanden – ikke udkonkurrere hinanden.

Visse kvinder er så drevet væk fra deres naturlige instinkter og sidder på Instagram og Snapchat og agere opmærksomhedsnarkomaner i form af gemen luderopførsel – som Boatsinker beskrev det i sin artikel vedr. #skampatrullen. Her er det nødvendigt med indgriben. Når kvinder som disse udskammes er det ikke andet end nødvendig nudging. En motiverende faktor.

Er det kvindehad? Nej, det er kærlighed.
Kærlighed til familien, kærlighed til fædrelandet og kærlighed til folket.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Bøsseri mod iSLAM

Denne artikel er skrevet af Asbjørn Nielsen og indsendt gennem Blæserens artikelindsendelse. For at indlægget …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
SorteSlyngelSvend GoengeAlexanderWuhan...Hvorhenne?Herr Shekellieber Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Næsten alle kvinder er så godt nok til at lukke op og skide i.. Jeg har datet de første 70-80 kvinder de sidste 10 år, og det er det samme lort igen og igen. Man bliver så fucking træt.

Problemet er, at gode kvinder holder på en mand stort set resten af livet fra, at de først finder ham, hvilket vil sige, at 99% af alle de gode kvinder er optaget fra teenageårene, hvor de finder en kæreste, og så resten, eller det meste, af livet.

Så en gammel knark på 34, som jeg, har godt og vel ikke en jordisk chance for at finde en kvinde af kaliber – uanset hvor godt jeg så ser ud, hvor mange penge, jeg har, hvor godt et menneske, jeg er osv. Sådan er det desværre bare.

Jøderne forstår ligeledes, at kvinderne udgør 50% af en succesfuld kernefamilie, men de ved samtidigt også, at kvinder er langt nemmere at manipulere end mænd, så derfor har de næsten udelukkende fokuseret på at forpurre kvinders sind, og det må siges at have båret frugt.

Jeg glæder mig inderligt til den dag, hvor sandheden er almen viden. Det sker en eller anden dag, fordi vi er flere og flere mænd, der bliver dybt frustreret over, hvordan verden og kvinder tager sig ud. Jo flere, der kender sandheden, desto sværere bliver det for dem at dæmme op for den. Lige pludselig sprænger bylden, og så bliver det ikke sjovt at være jøde, muslim, feminist, venstrekakerlak osv. Men til gengæld bliver det en guldgrube at være rebsælger i Silvan.

Oversætteren
Skribent

Der er andre muligheder end at forsøge sig med Danske kvinder..

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Problemet er, at jeg ikke er så meget til det der med sprogbarrierer. Ikke at engelsk er et problem, men gider bare kun en kvinde, der taler mit modersmål.

Desuden har jeg været i Østeuropa, og deres kvinder er endnu mere tomhjernede end de er i Vesteuropa, de er det bare på en anden måde. De er tomhjernede sminkedukker, som er komplet apatiske. Nærmest sjæleløse.

Og ikke-hvide er et totalt no-go. Jeg er ikke en raceforræder og bliver det aldrig nogensinde.

Oversætteren
Skribent

Jeg tror, at De har for høje tanker om kvinder. Alle kvinder er sjælløse.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Kek. Du har da en pointe. Men nogle er mere sjæleløse end andre, vil jeg mene.

Oversætteren
Skribent

Sandheden er hadtale. Så mi vi se, hvor længe et samfund baseret på løgn kan holde..

Oversætteren
Skribent

Men ja. Der er da tydeligvis et overlap imellem manosphere og dissident højrefløjen.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Firefox lavede en automatisk opdatering, og væk var min ad-blocker. Inden jeg opdagede manglen blev jeg bombarderet med den ene multi-kulti reklmame efter den anden. Her er en fra Lurpak, der er verdenskendt for dansk kvalitet. Men vi kan naturligvis ikke have en dansker til at præsentere produktet, vel?

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?
Alexander
Blæser læser

Vi skal have en pige her i anden omgang, og jeg forbereder mig allerede mentalt på at kalde hende en skøge og skælde hende ud, når hun som teenager tager en lårkort kjole på og vil til fest.

Svend Goenge
Redaktør

Baseret og Kjærpillet